View Full Version : Sprzedam Pacc ;]
Witam Mam do Psrzedania 5 kod pacc moze byc wiecej poniewaz mam telefon na Abonament ;] I ja nie place;] Zachecam do Kupna ;] Chętnych Prosze Pisac W grze Nick ; Ben Ben ;] Lub Gadu;] 4672522 <NIEWIEDOCZNY> Zachecam i Pozdrawiam:cool::p
Witam, Dzi¶ Mam do Zaoferowania <KOD PAC> Sprzedaje kod pac każdemu i nigdy nie będzie końca... Ponieważ Mam telefon na Abonament, więc..Chętnych proszę o napisanie na nr Gadu :D(4672522) Lub Nick w Grze (Ben Ben) Zachęcam do Kupna Bo Pac Się Sprzyda:cool:
! Bardaha !
11-12-2009, 18:55
"4672522 18:49:16
dajesz zaliczke 1kcc ja daje kod a ty reszte nie dasz reszty sprawe kieruje na Policjie"
Koles ale mnie tym dobil, leze. ahahahaha
jakubxxdd
11-12-2009, 19:02
Warto Kupowac od Tego Gracza nie oszukuje chociasz chche zaliczki po 1kcc naprawde warto <POLECAM>;)
Inni sa zadowoleni a ty nie to nie moja sprawa niechchesz nie zmuszam:confused::cool:
! Bardaha !
11-12-2009, 19:04
Warto Kupowac od Tego Gracza nie oszukuje chociasz chche zaliczki po 1kcc naprawde warto <POLECAM>;)
Oczywiscie, zrobiles nowe konto i oszukujesz, widac date rejestracji i nadodatek massz 0 postwo.
Powiem ci krotko, Niechesz dac zlaiczki chcesz oszukac i niemasz pacc, a konto mogl koles zaglada kiedy chche wiec ryj:mad::);)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.