View Full Version : Chodzenie za pomoca esc oraz fallow ... ;)
Takanori~
11-12-2009, 22:11
Witam ! Jak wiemy esc juz nie dziala... To dobrze czy zle ? xD
I jeszcze fallow system ... Znow jest do naszego uzytku... Jak tez Go oceniacie ? :p
Moim zdaniem obie zmiany były potrzebne. Już nie będzie 900 rp kozaczących na esc, którzy myśleli, że są nierozjebywalni. :o
^Dasz mi kiedyś napisać posta?:D
Esc - BIG gratz. fallow także good ; )
Lol Nie wiedziałęm ze ten tmat zrobiłeś;)
takgbym swojego nie dawał:)
ps. oo zajebiaszczo ze follow jest;)
Esc szkoda że nie ma ale nie wiem oco chodzi z tym follow :P
nie ma esc i git. potem zdu**** noob na ms na esc i only auto atak bo nie byŁo szans zabic. gz dla ekipy.
Zuczek Przemas
11-12-2009, 22:39
Esc szkoda że nie ma ale nie wiem oco chodzi z tym follow :P
followw to jest taka opcja ze jak ja zaznaczysz z akumplem ktory gdzies idzie twoja postac bedzie szal za nim a ty nic nie bedziesz musial robic (ruszac strzalek)
down
esc + klawiatura numeryczna 4628 itd daje ze duzo szybciej biegasz
Poziomkuwa
11-12-2009, 22:47
O co chodzi z tym Esc? Xddd Nie czaje
Noob Char
11-12-2009, 23:34
Esc dobrze, że wyłączyli a follow system się przyda :P (żeby cave bot działał nie musi być follow system - dla tych co myśleli, że cave używa systemu follow)
Tak, wszystko ładnie, pięknie, ale wyobraźcie sobie że macie 500 lvl i bije was ~800 i mu ucieknij bez esc jak follow zaznaczy ;)
Przywrócić Esc i będzie dobrze ;)
Dobrze ze wylaczyli esc wkoncu te nooby nie bede probowac dobijac potem spier*alac gdzie sie da jak nie wyjdzie cos .
Jesli chodzi o fallow to dobrze ze zostalo wlaczone wkoncu jak ktos ci wbije na respa mozna dac za nim fallow i biegac razem z nim.
Sturnusek
12-12-2009, 04:35
Tak, wszystko ładnie, pięknie, ale wyobraźcie sobie że macie 500 lvl i bije was ~800 i mu ucieknij bez esc jak follow zaznaczy ;)
Przywrócić Esc i będzie dobrze ;)
I o to chyba chodzi w pvp? =oo to bardziej wkurwialo niz pomagalo.
Follow - dobrze : )
Esc - Jeszcze lepiej : )
Sillasek
12-12-2009, 09:37
Powiem jedno : Nareszcie!!! Wlasnie zablokowanie chodzenia z esc bylo bardzo dobra zmiana. Juz zaden piesek z exura vita na F1 nie bedzie latal i uciekal z pk na esc....
No follow jest dobre tylko szkoda ze escape usuneli :p no ale coz da sie przezyc teraz zostaje tylko map click lub dash XD
troche szkoda ze esc nie ma szybciej po respach by sie biegalo ale nie beda juz kozaczyc;)
Szkoda ze usuneli szybkie chodzenie za pomoca esc poniewaz teraz wiekszy lvl nas dogoni i nie bedziemy mieli szans ucieczki : /
Chodz czasami tez mnie to irytowalo wiec niech zostanie tak jak jest....
Tak mi sie wydaje :D
W końcu Bal nie będzie mógł spierdalać \o/
usuniece uciekania na esc sprawi tylko to ze 500lvli mniejszy gracz juz nei wlaczy ysa bo nei ucieknie :>
.Carlos.
12-12-2009, 10:32
Moim zdaniem obie zmiany były potrzebne. Już nie będzie 900 rp kozaczących na esc, którzy myśleli, że są nierozjebywalni.
Follow to dobra zmiana. Ale chodzenie na ESC troche lipa, że zmienili ;d, ale przynajmniej teraz nie będzie uciekających noobów :)
Angu$ XD
12-12-2009, 10:43
Jak dla mnie dobrze zrobili usuwając ESC i dodając znowu follow.:D
I nie będzie kozaczenia na esc xDD
Witam ! Jak wiemy esc juz nie dziala... To dobrze czy zle ? xD
I jeszcze fallow system ... Znow jest do naszego uzytku... Jak tez Go oceniacie ? :p
Bardzo dobrze ,wpierw Płakaliście żeby banować za ESC, a teraz PŁACZ
że go nie ma -,-
a co do follow system, usuneli to ponieważ na roku łatwo Cave można było postawiać.
Dobrze że takie poprawy są na APO
W końcu Bal nie będzie mógł spierdalać \o/
H@H@@H@H@HH@H@@H@HH@@H@HH@
Dobre;P
jak mu to powiedziałem to aż się obudził ^)^
ps. już się wypowiadałem;d
ps2. jest jeszcze lepszy sposób niż ESC, ale niepowiem ^_^
Fallow by mogli wprowadzić.
A co do chodzenia z esc robie tak : strzałki na ukos + prawy przycisk od myszki i nawet szybciej chodzisz niz na esc :P.
Obydwie zmiany bardzo dobre !
Esc już dawno powinni wyłączyć bo taka Gosiunia wchodzi sobie na respa APO i kozaczy uciekając .
Włączenie follow nie było ani dobrym ani złym pomysłem.
Takie moje zdanie na ten temat.
a co do follow system, usuneli to ponieważ na roku łatwo Cave można było postawiać.
http://www.cultofmac.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/11/DoubleFacePalm.jpg
Nic więcej dodawać nie muszę...
@topic
Płacz jak zawsze. ;)
SETNE KONTO WAWY
12-12-2009, 11:50
fallow i wszystko jasne.............................................
Ja ESC wykorzystywałem głównie do expienia. Cóż, teraz będzie trochę wolniej, ale Pvp na tym zyska.
zalowe cipy jestescie jak ja pisalem o tym zeby zablokowali bieganie na esc to wyliscie ze mnie heue teraz ja z was wyje na poczatku nei chcieliscie a teraz niby dobrze pozdro
Zbigniew Wodecki
12-12-2009, 13:09
Bardzo dobrze, oba pomysły są dobre. Wcześniej nie można było dogonić 200 ek, a teraz spokojnie.
Bambucha Rook
12-12-2009, 13:09
Esc do do dupy zrobili ze wylaczyli powinni wlaczyc a follow to nie mam zdania
! Bardaha !
12-12-2009, 13:10
Dobrze ze jest cos takieg jak follow, ale szkoda ze nie ma juz chodzenia esc !
Nie będzie teraz kozaków którzy biją większe levele :)
Lady Knighter
12-12-2009, 14:13
@Top
Co to jest ESC??
Za follow jestem :) Ale nie wiem co to jest ESC :0
.Serafin
12-12-2009, 14:26
@Top
Co to jest ESC??
http://www.berlin.polemb.net/gallery/nasze_obrazy/polonia/klawiatura/klawiatura_pl.jpg
W lewym gornym rogu.
Wycofanie esc to genialny pomysl. Zawsze jakies oslabienie dla pałek. Przywrócenie follow na pewno doda pare lvlom uchowanym jeszcze caveowcom.
Dαniel3k =)
12-12-2009, 14:41
To po prostu najlepsze co można było zrobić! Follow, dobra funkcja jak kogoś gonisz (min. mniejszy lvl uciekający m clickiem). Usunięcie esc, chyba każdego wkurzały nooby uciekające z tym.
już więcej nie zakozacze ;( ~!
pozdro4u by ja. Sir Siejah
Takanori~
12-12-2009, 18:12
H@H@@H@H@HH@H@@H@HH@@H@HH@
Dobre;P
jak mu to powiedziałem to aż się obudził ^)^
ps. już się wypowiadałem;d
ps2. jest jeszcze lepszy sposób niż ESC, ale niepowiem ^_^
Znam Go... Zapierdala sie niesamowicie xDD
ESC dobrze że został usunięty wkońcu ehhh
Follow Dobrze że wprowadzili
KarolWielki
13-12-2009, 09:48
Szkoda ze nie mozna juz chodzic z Esc ale za to jest inny sposob latania szybko na ukos
spoko ze jest fllow :P
I bardzo dobrze , wkońcu nie będą spierdalać na ESC xdd , co do fallow druga dobra rzecz. :O Pogratulować /
Seth Drut
13-12-2009, 11:27
dobrze ze to pozmieniali ;)
chociaz pamietam jak 40lvl~ uciekalem z Esc przed 180 xD
Z follow ok, z esc nie wiem po co w ogóle robili zabezpieczenie, jak można na 2 sposoby jeszcze szybciej chodzić na skosy. Kto chce wiedzieć jak pisać priv ;)
@edit
Saylor, jakoś nie złapałem jeszcze debuga, chyba że tak będę chodził po piramidzie ;)
follow jest tanie
sprawdzalem z kolega ktory ma o 400lvl mniej zaznaczyl mnie i mnie cofalo
nie wyobrazam sobie ucieczki z pk male lvl moga spowolniac ucieczke:|
Zarexoholik?
13-12-2009, 15:21
Dobrze, że już nie ma uciekania z ESC. Jednak follow działa chujowo.
Z follow ok, z esc nie wiem po co w ogóle robili zabezpieczenie, jak można na 2 sposoby jeszcze szybciej chodzić na skosy. Kto chce wiedzieć jak pisać priv
No tak
Tylko jak tak chodzisz to łatwo debuga złapac;)
ps. Nie mów im:P
Bo zaś dzieci bd uciekac;)
@topic.
juz się wypowiadałem.
esc zajebiści* że zmenili
Fallow Good pomysł ; )
Zaznaczam Fallow dobrze i dobiłem 69 głosów :D Hah :D
Jestem nieco zachwycony tą zmianą bo 1900MS'em nie potrafię zabić kolesia, w którego muszę walnąć 3 hity bo ucieknie na escapie.
Natomiast co do follow to jakiś kretyn napisał, że w oparciu o follow działa cave bot, a administracja to łykła i usunęli <rotfl>. Bardzo dobrze, że te zmiany zostały wprowadzone.
Poziomkuwa
13-12-2009, 21:33
To powie mi ktoś w końcu o co chodzi z chodzeniem za pomocą ESC? Nie gram na apo jakby co xd
wg mnie to i to jest niepotrzebne. w koncu to tibia 7.6 i tak jak zostala stworzona tak powinna funkcjonowac a nie ze robia zmiany z innych tibii nowszych...... na esc szybciej sie expilo, uciekalo, biagalo itp a follow to totalna porazka;\
#Topic
Wolałem Esc, chociaż go używałem tylko jak mnie biły psy, w 3-4, m.in. Xzazit, Wargacz.
Nikt nie ma szans jak cie leja w 3-4, np. stoisz 700 palem, masz Nie wiem 15k hp, podchodzi 600 ed, 1k rp, i co? placek..
Esc przydał się w trudnych sytuacjach , np ucieczka przed APO na respie żeby się zmanasować , Fallow - dobrze że dodali. Zawsze interesowało mnie to czemu to nie działa , pisałem juz kila razy tematy ale były bez skutku.
Na pewno ta zmiana przyda się , żeby gonic za PK :DD
Pozdrawiam
i życzę WESOŁYCH ŚWIĄt !!
Dobrze że zrobili coś z tym esc bo nie dało się zabić 600 rp.. Ale follow nadal wymaga poprawek.
v.37.0 Azbestowy v.37.0
24-12-2009, 16:23
Tak, to bardzo bulwersujące ze wprowadzono tak gruntowne zmiany.
K\/!N$T0R
28-12-2009, 11:53
Follow jest do **** gonilem pk zaznaczylem go follow biegne za nim on po schodach i follow sie wylaczylo... lepiej bylo z esc bo gdy jakis 200lvli+ cie piz**l mogles mu uciec a teraz jestes "skazany na smierc" :D
Przywroccie ESC plx
Zdecydowanie follow wymaga poprawek ale dobrze że zostało wprowadzone, ganianie za gosciem na esc jest demotywujące.
Dobrze, ze przwrocili follow. A esc byl mi obojetny, bo i tak go nie uzywalem. :)
Dark Devorious
31-12-2009, 00:29
Dobrze ze wprowadzili Follow , ale jak kazdy wie dziala on chujowo. Co do esc - da sie w inny sposob zapierdalac na ukos i tak samo szybko :)
Anakonda
31-12-2009, 00:39
esc jest spoksik
esc jest zuy nie podoba mi sie kompletnie
follow jest spoxik
fallow zuy dle czmeu to mi nie potrzebne
No dobrze ze to zrobili.
Ale sa inne sposoby zeby biegać tak jak z Esc ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.