View Full Version : [Forum] Reputy pytanie
Napisałem tutaj bo nie wiem gdzie indziej :P
Tak jak w temacie mam prośbe aby ktoś mi dał link/pokierował do tematu gdzie są opisane reputy jak działają od ilu pkt'ów jest następny kwadracik itp :>
Dam reputa w zamian za pomoc ;>
jak się nie mylę to co 20 pkt repa jest kolejna kratka ;p być może jak z lvlem czym więcej kratek tym więcej pkt reputu trzeba
ja mam 66 pkt i mam 3 kratki ;p
Chyba jest tak jak mówi Marik, ja mam 113 punktów i mam 5 kratek, jak dostane +7 punktów to sprawdze czy się dodała kratka i dam znać.
Techniks
11-12-2009, 23:43
Ciemny zielony co 25 jasny co 50. Mogę się mylić bo trochę dawno temu miałem ciemne zielone :P
Temat o reputacji został skasowany ponieważ były błędy i nikt go nie aktualizował.
Ciemny zielony co 25 jasny co 50. Mogę się mylić bo trochę dawno temu miałem ciemne zielone :P
Temat o reputacji został skasowany ponieważ były błędy i nikt go nie aktualizował.
Zielone na bank co 20 bo inaczej nie może być jak mam 66 pkt reputacji a mam 3 kratki ;p inaczej bym musiał czekać do 75 na 3 kratkę ;p
Zielone na bank co 20 bo inaczej nie może być jak mam 66 pkt reputacji a mam 3 kratki ;p inaczej bym musiał czekać do 75 na 3 kratkę ;p
Ale pierwszą kratkę masz od razu.
Temat wyjaśniony, więc zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.