View Full Version : Apo ots 7.6
- Dodany został resp Dracul (pacc).
- Możliwość sprzedaży u npc takich itemów jak winged helmet, soft boots oraz crystal arrow.
- Stworzyliśmy nową broń Magic Axe prawdopodobnie będzie do zdobycia w nowym quescie, który zostanie dodany niebawem.
bardzo dobre zmiany! napewno wszyscy beda zadowoleni. dzieki ;)
Ooo znowu nowa broń i znowu obniżenie cen obecnych :p
Bardzo dobrze że robicie coś dla serwera, szczególnie dla 7.6!
i znów nic nie ma na 8.42 ... ehhh czekamy na update
Palldino
12-12-2009, 13:25
ta jak zwykle tylko 7.6 a 8.42 to co? zrobcie wkoncu tego update a nie tylko 7.6
! Bardaha !
12-12-2009, 13:25
No wkoncu cos zmienili, bardzo dobrze zrobici z tym npc, draculami pacc i tym axem, ale pewnie qwuest bedzie od 2k lvl xd
Dobre zmiany, już nie mogę doczekać się tego questu! :) Ciekawe co będzie do zrobienia. :)
A o 8.4 to co juz cisza ? niby tiger pisal ze do 9 grudnia chce sie wyrobic a tu bryndza ; o
Bambucha Rook
12-12-2009, 13:39
Fajnie dajcie cos na ROOK jakies QUESTY
Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 40 znaków.
Franxi Wizard
12-12-2009, 13:49
dobra fajnie a co bedzie z tym 8.42 ile mamy czekac na update ??moze jakas konkretna odpowiedz no kur** ile mozna czekac
Angu$ XD
12-12-2009, 13:55
Znowu jakieś zmiany:D
Wreszcie ceny wh, softów i c arrow będą stałe a nie ciągle spadały.
No no... :) Postępy !
Mam nadzieję że następna wzmianka będzie o lekkim zwiekszeniu loota dla polepszenia bytu low lvli :p
Nowy resp jest fajny, chociaż mało dracul wyskakuje i tak jest gitez ;).
Sonia to samo good job.
No bardzo dobrze :D
a gdzie jest ten nowy resp ?
i po ile są te itemy u Soni ?
No No
szalejecie;)
HAHAHA broń dla ek?;d
U Wreście zaczynacie coś robic z serverami :D
Ale moze jakies info o broni ile atk i def?:):):):):):)
Mortiis napisz o def i atk tej broni!
no no fajnie wielki + tego ;D szkoda że p armor nie da sie sprzedać u soni hehe
Caly czas pracujemy nad update na 8.42 i rox wybaczcie ze tak sie przedluza.
Dzisiejsze zmiany na 7.6 byly drobne, resp dracul zostal stworzony juz miesiac temu. Podmienilismy mapke jednak wystapil problem ze schodami na 7.6. Teraz powinno juz byc ok.
Stronghold
12-12-2009, 15:13
No nieźle,najlepsze to te itens na sell.
Brawo !
a te wasze apo 8.42 to kiedy update? co do 7.6 n/c dodajcie na rooku jeszcze sd a na mainie manarune
Franxi Wizard
12-12-2009, 15:21
Caly czas pracujemy nad update na 8.42 i rox
jak bedzie update na obu serverach to nic sie nie zmieni -.- dalej bedzie tak jak jest nie lepiej usunac roxa i proacowac nad 8.42 ? mortiis usuń ten gowniany rox
Folgowsky
12-12-2009, 15:28
Delete rox! ^^
Ceny u soni to : C arrow - 6sc Winged Helmet -5sc Softy - 6sc
dzieki tym zmianom bedzie znowu wuchta kasy na apo przez te glupie softy i wingedy. pomysl do bani. porazka. pozdro. aha i oczywiscie wiecej kcc do sprzedazy na allegro pewnie dzieciaki juz zacieraja rece hyhy
na main była potrzebna zmiana (sprzedasz softów itp)
tak samo na rooku mogla by byc dodana możliwość sprzedawania Medusek zrobiłem temat o tym ale nie wiem czy jakiś Administrator na to zerkną
Misiaczek Sorc
12-12-2009, 16:34
Usunąć roxa , zrobic uptade 8.42 !
Ile można czekać podajcie date. Konkretna date..
.!Z@rk!.
12-12-2009, 16:49
Z tym Magic Axe troszkę przesadziliście a resp dracul w sumie przyda się. _/
Marcelllo
12-12-2009, 16:53
Nareszcie coś się dzieje :D
Teraz znów skillować axe? :( A co dla magów i druidów? G bolt jest silny, nowy axe myślę, że też. Poprawcie siłę Silver Wanda, żeby było zależne to od lvl'a i mlvl'a :) Tak jak jest to z golden boltem ;)
Palldino
12-12-2009, 17:24
Caly czas pracujemy nad update na 8.42 i rox wybaczcie ze tak sie przedluza.
a wyrobicie sie do konca roku ?? bo to jest zalowe zeby od wrzesnia robic update
Czarodziej Xardax
12-12-2009, 17:25
Coś mi sie wydaje ze ta bron bedzie na roq xd:rolleyes::D:D:D:D:D
A gdzie te respy drakul??
:D:D:D:D:D:D:D
Mały Kox
12-12-2009, 17:52
Bardzo Dobrze że wprowadziliście nowe zmiany ots możecie dodać jakieś nowe questy na rooka i new uptade :cool:
Metaxa Grzesiek
12-12-2009, 18:44
Ja pierdole to juz 2-3 up na 7,6 a na jebanym 8,42 to chuja...
Weź tego ots se w dupe wsadź
-=Inflamel=-
12-12-2009, 19:23
QR*A wezcie sie ogarnijcie i zrobcie cos na 8.4 a nie tylko to QR*A 7.6 to juz 3 update tam a co z 8.4?????????????????????
Wieti Knight
12-12-2009, 19:57
QR*A wezcie sie ogarnijcie i zrobcie cos na 8.4 a nie tylko to QR*A 7.6 to juz 3 update tam a co z 8.4?????????????????????
Tak update na 8.42 I po co to robić ???
Jak na 8.42 Gra 20 osób a nie 200 jak na 7.6
to Już lepiej jak gm poprawi coś na 7.6
a co do update na 7.6 do dracule są ok ale można by było zrbić np duży resp tak jak jest na cod a ten co rzobiliście jest nie potrzeby bo takich jest pełno na cod i ank i tam nikt nie expi
Royal Shi
12-12-2009, 20:31
Weź tego żałosnego ots'a wsadź sobie w dupsko
- Dodany został resp Dracul (pacc).
- Możliwość sprzedaży u npc takich itemów jak winged helmet, soft boots oraz crystal arrow.
- Stworzyliśmy nową broń Magic Axe prawdopodobnie będzie do zdobycia w nowym quescie, który zostanie dodany niebawem.
Ciekawe czy quest będzie ciężki.
A axa będzie bić na 2 sqm? Albo lotać z potworków??
@Royal Shi
Mortiis robi dobrze, przynajmniej coś dodają, a Tobie jak się coś nie podoba to 'Wypier****' Nikt cie tu nie chce.
A po za tym, na 8.42 Były ciągle updat'y.
Scix aka Tyrek
12-12-2009, 21:08
YEEEEA W końcu sprzedam ten gbp wingetów, bardzo duży krok w kierunku tych items, ciekawe co to będzie za axe :oo
Kapitan Alkohol.
12-12-2009, 21:20
Wreszcie wprowadziliście moją propozycje ;) Dobrze dobrze, ale ta broń dla ek ? A co z pozostałymi profesjami ?
Ciekawe czy ten axe będzie lepszy od m macki. Podejrzewam, że bedzie miał 65 ataku i 40 defa :) Heh... znowu będe musiał skillować coś innego...
Popieram te zmiany :)
Co do usunięcia APO-ROX to bez znaczenia. Wystarczy że Mortiis zrobi Update pod 8.42, a APO-ROX, to tylko kwestia dodania/podmiany plików na Update.
Co do tematu to dobrze że wreszcie coś się dzieje :)
Noob Char
14-12-2009, 16:18
Oo jak zajebiaszczo :D Kur** erekcja. Ale się ciesze, jakieś nowe respy dracul . Lece ; *
Zajęte!! xD
Habemus Papam
14-12-2009, 17:35
Fajnie :> patrząc na te coraz częstsze up'y aż chce się wrócić.
Dexter Rook Sorcerer
14-12-2009, 17:49
Ja pierdole to juz 2-3 up na 7,6 a na jebanym 8,42 to chuja...
Weź tego ots se w dupe wsadź
Jeżeli uważasz że 8.42 jest zjebany to czemu chcesz update ?
# topic
Fajne te update'y ostatnio. Mam nadzieje,zę będzie coraz lepiej.
Seth Drut
14-12-2009, 19:40
dobry up ;)
nareszcie cos sie dzieje ;d
moze ktos wie ile ma afk/defa ten axe?
To ja napisze jak 3/4 użytkowników up: wreszcie coś robicie. Czemu pod każdym niusem, wszyscy wypisują to samo?
No woncu robia cos z tym apo, gratulacje dla calej ekipy apo, oby tak dalej to napewno server apo nie spadnie na psy, tak jak to wiekszosc mowi, powodzenia w dalszej pracy.
A ja mam pytanie. Ile kosztuje c arrow ?? Znaczy w sklepie, zeby sprzedac
Postępy w apo..! Gratuluję :)
Pozdrawiam
No ładnie , ale zostaje pytanie czy ta broń będzie tylko dla KNIGHTA?
No ładnie , ale zostaje pytanie czy ta broń będzie tylko dla KNIGHTA?
Chyba sorcem/drutem/pallem nie będziesz bił z axa nie?
Bambucha Rook
18-12-2009, 14:34
pallem to nie badz taki pewny bo raczej Np na draculach sie leci z Jakos bronia a nie z C Arrowka
Chyba sorcem/drutem/pallem nie będziesz bił z axa nie?
Zasrańcu , nie udawaj mi tu maczo na forum , chodziło mi idioto czy ten Qest bd mogły wykonać inne profesje.
Ps. Zwiększcie siłę Silver Wanda . Żeby był zależny od m lev , lev..
Dobra, przestańcie się już kłócić! Popieram #UP
A pomysł dobry :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.