View Full Version : BUG z NPC Delir
Sir Tom'ek
14-12-2009, 11:33
Bug występuje u Npc Delir a mianowicie sella on Manaski i takie tam w city pod Madem.... Gdy piszemy do niego Vial żeby je np. sprzeda za 20 gp to gdy sie skończą vial a my nadal piszemy Vial on dalej odpowiada
11:27 Delir: Prosze bardzo!
tak jakby dawał nam ciągle kase :D
Błąd nikomu nie szkodzi ale mozna naprawic :D
Zbigniew Wodecki
14-12-2009, 12:56
Dlaczego? A czy jak jesteś w sklepie, i coś dostajesz, albo ktoś Ci daje pieniądze to Ci tak nie mówi?
Dlaczego? A czy jak jesteś w sklepie, i coś dostajesz, albo ktoś Ci daje pieniądze to Ci tak nie mówi?
wróć i przeczytaj ten tekst jeszcze raz ze zrozumieniem...
@topic
nie jest to duży błąd, dlatego nie powinien stanowić problemu jeżeli chodzi o jego poprawę
! Bardaha !
14-12-2009, 14:45
@topic
To nie jest blad, tylko jak naprzyklad sprzedajesz u niego 10xgbp i w kazdym masz vialki to tego jest duzo i jak on odpowiada Ci na kazda vialke to poprostu to jest to co on odpowiadal wczesniej na ekranie tibi, anie ze odpowiada dalej ... Pojdz do niego bez vialek to zobaczysz ze Ci nie odpowie.
Sir Tom'ek
14-12-2009, 14:53
Ten bug jest nawet jak sellasz 1 vialke...
Ten bug jest nawet jak sellasz 1 vialke...
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale co w tym dziwnego? chodzi ci o to, że jak sprzedasz wszystkie viale i nadal spamujesz 'vial' to odpowiada 'prosze bardzo!'?
@edit
sprawdziłem i rzeczywiście nie mając viali na sprzedaż odpowiada 'proszę bardzo!' ;d
mały błąd, ale powinni go poprawić.
Sir Tom'ek
14-12-2009, 15:12
No coś w tym stylu prawda nie jest to WIELKI bląd ale zawsze mozna poprawic
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.