View Full Version : Gildia Allegro !
Kapitan Alkohol.
14-12-2009, 21:43
Witam !
Ze względu na to że sporo osób pyta się o inva to tej gildi, wraz z liderem (Woder Bone) ustaliliśmy zasady :
Inv do gildi może otrzymać osoba posiadająca minimum 1000 poziom doświadczenia, ponieważ w gildi znajdują się wysokie lvl'e, m.in. Darkrose, Woder Bone, Arounder i kilku innych.
Warunki dostania się do gildi :
- Minimum 1000 lvl.
- Zgoda pozostałych członków gildi.
- Osoba musi być w miarę lubiana, chodzi o to aby nie miała 'hunta' od połowy servera a do gildi chciała się dostać aby uzyskać pomoc.
O inva proszę pisać do lidera i vice, m.in. : Woder Bone, Blassted Ziom, Mysticus, Dikke Dieder, Plagenzenho, Sinisther, Black dervil oraz ewentualnie innych członków gildi którzy podadzą nick innego obecnie vice który obenie jest online.
Wyjątki inva mogą dostać :
- 'Old' gracze
- 'Noob chary' członków gildi jeżeli ktoś dostał bana na głównej postaci.
Zapraszamy ! :)
Chciałem dojść, Ame mnie zaprosił doszedłem, następnego dnia już mnie w niej nie było :) Znowu mnie zaprosił i znowu to samo. Pozdro gildia. ;o
Fanatyczek_1945
14-12-2009, 21:48
Aha mistik teraz cie nie rozumiem bo czesc vickow ktorych wymieniles nie ma 1k ;] wiec nie rozumiem ale spoko .............
Chciałem dojść, Ame mnie zaprosił doszedłem, następnego dnia już mnie w niej nie było :) Znowu mnie zaprosił i znowu to samo. Pozdro gildia. ;o
hexolic wyjebuje ludzi chuj jebany ;f
@topic
Poprosze invy:
Esercito
Devil Death
Wiceps
RookMaster Wiceps
;f
z góry dziękuje
^Akynaoo
14-12-2009, 23:28
Aha mistik teraz cie nie rozumiem bo czesc vickow ktorych wymieniles nie ma 1k ;] wiec nie rozumiem ale spoko .............
Zasada rekrutacji od 1000 lvla zostala ogolnie przyjeta dzisiaj. Prawo nie dziala wstecz, nie bede wyrzucal tych, ktorzy juz sa : o
Dopalacz
15-12-2009, 12:02
Popieram od 1k lvl idealnie , wszystkie osoby co nie uzyskają zgody gildi , czy też nie mają 1k lvl będę regularnie wyrzucał
Zasada rekrutacji od 1000 lvla zostala ogolnie przyjeta dzisiaj. Prawo nie dziala wstecz, nie bede wyrzucal tych, ktorzy juz sa : o
Popieram od 1k lvl idealnie , wszystkie osoby co nie uzyskają zgody gildi , czy też nie mają 1k lvl będę regularnie wyrzucał
Aha.. Wiec ja dalej nei wiem co i jak, prosze Franqa o dokladne wytlumaczenie sprawy..
Dopalacz
15-12-2009, 14:22
@up nie uważasz że 300lvl to troche za mały biorąc pod uwage że w gildi są same 800-2400?
adrian rook xD
15-12-2009, 14:39
To ja tez chciabym sie zapisac
Adrian rook
noob har " chmiela czekolada
pisz w grze:P
^Akynaoo
15-12-2009, 17:30
Aha.. Wiec ja dalej nei wiem co i jak, prosze Franqa o dokladne wytlumaczenie sprawy..
To znaczy ze osoby ktore doszly do guild (te ktore zostaly wyrzucone przez Karelqa tez) do wczoraj moga zostac. Lecz nowe osoby od dzisiejszego dnia musza spelniac w/w wymagania : d
Skryper.!
15-12-2009, 21:02
Witam !
Ze względu na to że sporo osób pyta się o inva to tej gildi, wraz z liderem (Woder Bone) ustaliliśmy zasady :
Inv do gildi może otrzymać osoba posiadająca minimum 1000 poziom doświadczenia, ponieważ w gildi znajdują się wysokie lvl'e, m.in. Darkrose, Woder Bone, Arounder i kilku innych.
Warunki dostania się do gildi :
- Minimum 1000 lvl.
- Zgoda pozostałych członków gildi.
- Osoba musi być w miarę lubiana, chodzi o to aby nie miała 'hunta' od połowy servera a do gildi chciała się dostać aby uzyskać pomoc.
O inva proszę pisać do lidera i vice, m.in. : Woder Bone, Blassted Ziom, Mysticus, Dikke Dieder, Plagenzenho, Sinisther, Black dervil oraz ewentualnie innych członków gildi którzy podadzą nick innego obecnie vice który obenie jest online.
Wyjątki inva mogą dostać :
- 'Old' gracze
- 'Noob chary' członków gildi jeżeli ktoś dostał bana na głównej postaci.
Zapraszamy ! :)
o nie o nie musi byc lubiana? czyli musi byc przyjacielem wszystkich? KuŁwa no a musi tez umiec wypowiadac eeeŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ jak ty?
- Osoba musi być w miałę lubiana, chodzi o to aby nie miała 'hunta' od połowy servera a do gildi chciała się dostać aby uzyskać pomoc.
ZapŁaszamy ! :)
Musi być koleszką wszystkich koleszków!!!
Żalosni jestescie robi sie drugie KRS :) sami idioci :) wezcie Deads Shootera on jest lubiany :), a co do pojecia "hunt" na apo to jest to smieszne :)
SŁypeŁ kuŁwa nie bij mi koleszków
Kapitan Alkohol.
15-12-2009, 21:11
o nie o nie musi byc lubiana? czyli musi byc przyjacielem wszystkich? KuŁwa no a musi tez umiec wypowiadac eeeŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ jak ty?
Nie, nie musi : <
Musi być koleszką wszystkich koleszków!!!
Żalosni jestescie robi sie drugie KRS :) sami idioci :) wezcie Deads Shootera on jest lubiany :), a co do pojecia "hunt" na apo to jest to smieszne :)
SŁypeŁ kuŁwa nie bij mi koleszków
Rozmawialiśmy w grze - jeżeli chcecie to jesteśmy otwarci na wojnę gildi :)
Wbiję po banie 1k/ to dojdę jak pozwolicie. Ale wątpię, bo mnie kilku nie lubi.
Precision
21-12-2009, 11:29
Chciałbym dojść lvl i nick w podpisie.. Długo nie grałem. 'Old' graczem..sam nie wiem czy jestem - gram 3 lata.
Ciekawe, ze ja bylem w gildi przed wprowadzeniem rekrutacji 1k, a mnie wyrzucono.....
Helloween
24-12-2009, 10:43
hexolic wyjebuje ludzi chuj jebany ;f
Po co mam kumpli wypierdalać? Tylko wszystkie twoje chary wyjebałem...
Rafal Palladyn
24-12-2009, 22:30
thx z taka gildi 3 raz z niej polecialem
Blassted ziom dal mi inv na drugi dzien juz mnie tam ne ma
2x Amek i po 3 h polecialem
Wiec ne dziekuje. ;)
Mogę dojść? Xaremeleque 1009 RP? Odp. pw
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.