Zaloguj się

View Full Version : Sonisphere Festival - 16.06 Warszawa Bemowo

BanujomBecia!!11
15-12-2009, 08:20
Ave. ; d

Po dwóch latach, Metallica przyjeżdża do Polski, tym razem w ramach festiwalu Sonisphere.

Metallica wystąpi w ramach Sonisphere Festival wspólnie ze Slayerem, Megadeth, Anthrax, Mastodon i Behemoth - taki zestaw przeszedł chyba najśmielsze oczekiwania.
overkill.pl
Cała impreza odbędzie się na warszawskim lotnisku Bemowo.
Plan obiektu. -
http://overkill.pl/news/2009/7b305c68-8053.jpg
Metallica, Anthrax, Slayer i Megadeth tworzą tzw. Wielką Czwórkę Thrash Metalu - więc dobrej muzyki nie braknie.
Wybiera się ktoś? Ja najprawdopodobniej zawitam gdzieś na trybunie.
http://overkill.pl/news/2009/Bigfour-pol-550.jpg

Główne źródło - overkill.pl

Emo
16-12-2009, 16:29
Będzie ciekawie. Nie pasuje mi tam tylko Behemoth, który w dodatku ma otwierać ten cały festiwal. Zdecydowanie nie ten klimat. Zamiast Anthrax, mógłby zagrać Overkill. Bilety drogie. Ktoś na TORGu pisał, że taniej wychodzi jechać do Pragi. Udanej zabawy wszystkim, którzy pojadą.

brago
17-12-2009, 20:35
w sobote lece po bilety;] behemoth rzeczywiscie nie pasuje, a anthrax jest w raz bo w końcu wielka czwórka na jednej scenie. biorąc pod uwage kto gra 200zl to w choooy malo wiec nie narzekać;]

Trikol <3
17-12-2009, 23:08
Bez rewelacji. Nic ciekawego , narazie w tym roku dobry koncert na jakim bylem to Death Before Dishonor.Sieka :D siniaczki byly na calym ciele , ale bylo warto ;)

Steve Fox
17-12-2009, 23:29
Szczerze mowiac, to Bemowo jest jednym wielkim gownem. W wakacje bylem na koncercie madonny (XD), bilety na plyte po 200zl mialem, i gowno, nic nie bylo widac. Niby taka wielka klasa, a ochrona nie mogla poradzic sobie z tlumem (okolo 70 tysiecy osob) ktory biegl pod scene :O trudno tam nie zostac rozdeptanym xd
Strefa VIP jest chujowa, bo widza oni praktycznie telebimy. Plusy sa takie, ze nie musza sie kisic w tlumie spoconych ciot czekajacych pod scena na danego artyste. golden circle - 200zl wiecej od 'miejsca' na plycie, wg. mnie najbardziej oplacalne miejsca. ogolnie to Beciu zycze Ci powodzenia XD byc moze sie wybiore jesli stan finansowy sie poprawi, no ale zobaczymy jak bedzie. do lotniska Bemowo mam okolo 5-6km : \
by Carlos.

brago
17-12-2009, 23:38
Nic ciekawego? - ja p:eek: fakt ze na bemowie jest chujowo ale skład jest zajebisty, a miejsca sie nie wybiera:S

Vivek
18-12-2009, 13:21
Gdzie można kupić bilety?
Z chęcią bym się tam wybrał. Metallica rox!

Mikiel Król Sedesów, ej!
19-12-2009, 21:26
Może i koncert fajny, ale stanie otoczony przez spoconych brudnych metali którzy napierdalają glanami po piszczelach nie jest fajnym przeżyciem. Nie doznanie uszczerbku na zdrowiu wśród takiej dziczy to będzie sukces : (
Gdybym miał bilety bym wolał sprzedać niż iść na to ;o

Arcano
19-12-2009, 21:32
Może i koncert fajny, ale stanie otoczony przez spoconych brudnych metali którzy napierdalają glanami po piszczelach nie jest fajnym przeżyciem. Nie doznanie uszczerbku na zdrowiu wśród takiej dziczy to będzie sukces : (

Signed.

Metal i wszystkie jego black odmiany nigdy mnie nie kręcił i nigdy kręcić nie będzie. Boli mnie gdy to slysze.

Emo
19-12-2009, 21:41

Zapewne na wszystkich "rapowych" koncertach wszyscy są świeżo wyjęci z wanny, czyściutcy i pachnący nowymi antyperspirantami. Na dodatek na nogach mają przyodziane czyściutkie, białe adidaski. Nikt Ci nie każe stać w środku pogo. Zawsze możesz zapłacić 880 zł i posiedzieć sobie ładnie w loży...

Brain
19-12-2009, 21:41

Signed. Koncert fajny muzyka fajna, lecz metale. Nie mam nic nim przeciwko, ale jednak. Sam słucha metalu.

@Emo
Spoko. Ja zawsze myje buty przed wyjściem, zakładam świeże ubranie i używam antyperspirantu.

Mikiel Król Sedesów, ej!
19-12-2009, 21:44
Na dodatek na nogach mają przyodziane czyściutkie, białe adidaski.
Pewnie że mają, nie noszą glanów tylko Najki SB end Najki er Maxy zawsze spoko!xd
Dobra marna prowokacja z mojej strony a ty już napina, ej!

Bondi
19-12-2009, 22:15
Chętnie bym się wybrał, ale fundusze nie pozwalają : P Z tego co wiem to dzisiaj tj. 19 grudnia w Empiku było 150 biletów do sprzedania, zapewne już wszystkie poszły. Moich dwóch znajomych jedzie właśnie na ten koncert, więc im jak i wszystkim, którzy się tam wybierają życzę dobrej zabawy : )
Tak swoją drogą to fajnie, że zagra tam Behemoth - wielka czwórka światowego Trash Metalu i pośród nich Behemoth - polski zespół ; )

Vivek
20-12-2009, 12:11
@up
Metallica, Slayerem, Megadeth, Anthrax to ta 4.
Behemot pewnie zaproponował, że zagra za free to go wzięli xD

Emo
20-12-2009, 13:00
Tak swoją drogą to fajnie, że zagra tam Behemoth - wielka czwórka światowego Trash Metalu i pośród nich Behemoth - polski zespół ; )
Wielka światowa czwórka... Zawsze denerwowało mnie to określenie... Zespoły z Niemiec takie jak Sodom, Kreator, czy Destruction, grają przecież o wiele lepszy thrash niż taki Anthrax albo dzisiejsza Metallica. Wszystko jednak co najlepsze musi być przecież z USA. Jak już wspominałem Behemoth to zupełnie inne klimaty. Na jego miejscu widziałbym już bardziej Acidów. Jak thrash to thrash.

Ceandric
27-02-2010, 19:52
Bez rewelacji. Nic ciekawego , narazie w tym roku dobry koncert na jakim bylem to Death Before Dishonor.Sieka :D siniaczki byly na calym ciele , ale bylo warto ;)
Bez rewelacji?! Chłopie, bez jaj... Wielka czwórka thrashu na jednej scenie. I to jeszcze w Polsce. Co prawda, wolałbym Kreator'a albo Testament zamiast Anthraxu, ale i tak ten skład razem to nie małe wydarzenie.

Wielka światowa czwórka... Zawsze denerwowało mnie to określenie... Zespoły z Niemiec takie jak Sodom, Kreator, czy Destruction, grają przecież o wiele lepszy thrash niż taki Anthrax albo dzisiejsza Metallica.
Tyle, że te zespoły są w tzw. "Wielkiej Trójce Niemieckiego Thrash Metalu", czy coś takiego. Heh, zawsze mnie śmieszyły te grupy :P.

A swoją drogą, na koncert nie jadę, ceny biletów mnie przerastają ;)

Vivek
28-02-2010, 18:22
Jak już kolega up odświerzył to też napisze posta.
Miałem jechać, ale niestety zbyt późno obudziłem się, i biletów do "Golden Circle" niema.

Crayon
28-02-2010, 18:43
He, a ja może będę miał bilet na Golden Circle. I to za 3/4 ceny! Jak nie wypali, to na płycie może mnie znajdziecie. Bo takiej imprezy opuścić nie mogę.

A do Pragi - faktycznie, trochę taniej wychodzi. No i nie ma Behemota : D