View Full Version : Gdzie i z kim spedzacie swieta?
Witam. Gdzie i z kim spedzacie swieta? U mnie w tym roku jest wigilia. Bede spedzal ja z dziadkami wujkiem ciocia z rodzcami i rodzenstwem. Na 2 dzien jedziemy do rodziny ze strony taty. Nie piszcie ze spedzacie swieta z kumplem przy piwie czy przed kompem.
Krulowiec
15-12-2009, 15:31
Mysle, ze wigilie w domu, a reszte swiat pewnie gdzies u rodziny.
Po co ten temat?
Przeciesz kazdy normalny czlowiek spedzi swieta z najblizsza rodzina/...
Τettmeier
15-12-2009, 15:36
Wigilia u babci od strony taty jak co roku. ;) Pierwszy dzień świąt u którejś z sióstr mamy, drugi dzień u mnie(rodzinka robi wjazd). Przed kompem na pewno trochę posiedzę, to przecież normalne. Ale bez tibii się obejdzie. ;-)
@up
Żeby sobie nabić posta. Nawet jak temat jest zasrany to pisząc posta odpowiadaj na pytanie, bo sam sobie zaprzeczasz takimi głupotami. JP!
Wigilia u baci :p jadę tam o 17 i wracam 23-24, a potem w domu =d
Jak co roku u mnie w domu wraz z rodzicami, rodzenstwem i babcia.
Jak co roku. Bla bla bla. Z rodziną i to sie liczy. Żeby nie było offtopa. W domu u mnie a na 2 dzień do siostry taty. Elo.
Habemus Papam
15-12-2009, 15:58
Z rodziną w domu, pojadę również odwiedzić dalszą rodzine . ;>
Old Shidishi
15-12-2009, 16:06
Wigilia w domu (wbija cala rodzina), drugi dzien u cioci, a trzeci pewnie znowu u mnie ; o
Pampalini
15-12-2009, 16:10
Można powiedzieć że święta spędzę sam. No może z tatą ale nie wiadomo :)
Święta spędzam w Niemczech u rodziny. :D Jadę już w sobotę i wracam dopiero 5-6 styczeń. :D Nie mogę się już doczekać :P :)
Święta spędzam w domu, z rodziną przy stole ^^
Tak samo jak wyżej, w domu luzikiem. Zwykle jeżdżę do babci, ale u mojej babci mieszka wujek z swoją żoną, której moja mama nie lubi.
Święta spędzam w Niemczech u rodziny. :D Jadę już w sobotę i wracam dopiero 5-6 styczeń. :D Nie mogę się już doczekać :P :)
Hymm... Ja to samo praktycznie jadę do dziadków i mamy na święta do Niemiec, wracam 5 stycznia i nie idę pierwsze dwa dni do szkoły! XD Urodzinki 24 grudnia, bd faiosko ; d
U babci z rodziny Mamusi ;)
(głupi temat)
U brata mojej mamy.
Czyli inaczej u wujka i jego rodziny.
Wigilia u babci od strony mamy, i drugi dzień świąt u cioci. : )
Wigilia tradycyjnie w domu, może po pojedziemy do ciotki. :) Kolejne dni, to pewnie u babci. Ogólnie preferuję święta domowe.
W domu w świąteczno-rodzinnej atmosferze :)
W domowym gronie następnie pasterka i potem zapewne jakiś wypad na placyk z kumplami:D
brat przyjezdza i swieta spedzam z rodzinka w domu :)
Rodzina .
...........................
Tfój Janek
15-12-2009, 21:18
Można powiedzieć że święta spędzę sam. No może z tatą ale nie wiadomo :)
Ja tak samo.. :) Ale jest też taka opcja że z tatą pojadę odwiedzić rodzinę :)
.vimpex.
15-12-2009, 21:21
W burdelu z kolegami :)
A tak naprawdę to z rodzina w domu :p
Angu$ XD
15-12-2009, 21:25
Jadę do Angli na pierwsze dni, a następnie wracam i jadę do gdańska na dwa dni po czym znowu wracam i resztę dni spędzam u siebie w domku:D.
.Gonzalo.
15-12-2009, 23:13
W domu i u babci :) to zależy :):):):):):):):):):):):)
z mamą, bratem, babcią, dziadkiem, wujkiem oraz przyszłą ciocią ;-)
jak co roku odpękam te 5h przy stole wigilijnym nawijając z rodzinką
a następnie wracam do swojego domu położonego (2 klatki dalej) i siadam na komputer.
Mama, tata, brat, siostra :P
Po wigilii pewnie coś obejrzę :D Potem pójdę spać, żeby chociaż raz w jakieś święto wstać wcześniej niż o 12 ^^.
Z bliższą rodziną (czyli matka,ojciec i siostra),w Warszawie.
Wujaszek
20-12-2009, 15:52
Wigilia w tym roku jest u mnie czyli : brat babcia dziadek tata mama ja no i dobre jedzonko
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.