Zaloguj się

View Full Version : Kolory Napisów Na Chat

Ryonal_R
15-12-2009, 21:54
Cze, chciałbym aby zostały dodane kolory napisów w gildii w zależności od rangi chodzi mi o cos takiego:
Leader - Czerwony
Vice-Leader - Pomarańczowy
Member - Żółty

Oczywiście jeśli jest to możliwe ale sądze że da rade zrobić coś takiego

@Down
Aha to spox ;p (nie wiedziałem)

Mc Maciek
15-12-2009, 21:59
Pierwsza część wg mnie zbędna, a jeśli chodzi o drugą, to tak jest od zawsze.

`Artas
15-12-2009, 22:00
Na game-chat jest już to zrobione, tutor-pomarańczowy, gm-czerwony.
Lecz w guild-chat nie jest to konieczne ale jest to jakieś urozmaicenie. :P Mogłoby przejść. :)
TAK

Psyhol
15-12-2009, 22:13
Robiac kolorowe napisy na czacie gildi pojawily by sie kolejne spory bo kazdy by chcial pisac jakims kolorem i w taki sposob gildie by sie rozpadaly.
Zbedna rzecz jak dla mnie

Smoczek
15-12-2009, 22:17
dokladnie po co sie bawic w kolory i jebac jesli w kazdej gildi ludzie wiedza kto jest kto

Wolly
15-12-2009, 22:30
Może możliwość 'wykupienia' przez gildie czegoś takiego? Może to byłby pomysł, osobiście jestem na tak, nie przeszkadza, a może urozmaicić. :)

Saylor
15-12-2009, 23:00
Pomysł fajny;)
Jestem na tak może przejdzie;p
urozmaiciłoby to gre;p

Pjona

AdVerB
15-12-2009, 23:14
Lecz w guild-chat nie jest to konieczne ale jest to jakieś urozmaicenie. :P Mogłoby przejść. :)
TAK

Widzicie? Taki cwaniak :D, Artas! Usuń to zdjęcie.

Adasik
15-12-2009, 23:23
Jestem za. To zawsze plus dla Ekipy Apo-pokażą, że coś robią :D

Belfus Adri
15-12-2009, 23:23
Jestem na tak, powinny byc kolory zalezne od angi w gildi ;D

Kowalu$
15-12-2009, 23:27
Calkiem fajny pomysl :) repucik podoba mi sie :D

Sir Tom'ek
15-12-2009, 23:45
Mogli by dodac takie małe urozmaicenie gry ;o

Daaron
16-12-2009, 00:27
TAK

Może możliwość 'wykupienia' przez gildie czegoś takiego? Może to byłby pomysł, osobiście jestem na tak, nie przeszkadza, a może urozmaicić. :)

Pomysł fajny;)
Jestem na tak może przejdzie;p
urozmaiciłoby to gre;p

Pjona

Mogli by dodac takie małe urozmaicenie gry ;o

Urozmaicić, urozmaicić, urozmaicić... znajdźcie własne słowa raz Artas powiedział i powtarzacie to samo po cholere? Żeby nabić głupiego posta? Nikt tu nie wniósł nic konkretnego do tematu tylko głupie "UROZMAICENIE" troche więcej kreatywności i wyjdzie wam np. ulepszyć albo nie wiem cholera "ubarwić".
btw. To były pytania retoryczne, nie mam ochoty wysłuchiwać Waszych obelg więc nie macie po co pisać ; o... "cientyh ripost".

Mi to obojętne... zakładając, że dam NIE - będe bluzgany przez użyszkodników bo im się to podobało itp. (albo nie będe). Dając TAK nie narażam się 10 letnim koxom, którzy uważają, że jako liderzy 5 osobowej guild muszą się wyróżniać. Pomysł w pewnym sensie dobry, ale za nic pożyteczny więc mam taki dylemat, ale skoro już dałem to TAK, nie będe sie sprzeczał.

MeOneSo
28-02-2010, 13:48
Jestem na TAK! :)
Dobra propozycja :)

Bondi
28-02-2010, 13:51
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=61855
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=67182