View Full Version : New Crossbow
Ryonal_R
16-12-2009, 16:08
Cze, myslalem nad kusza 1-reczna! Mozna by bylo ja zdobyc z questu bardzo trudnego od 1,5klvl(to zalezy od administracji)! Trzeba by bylo uzbierac 4 itemy ktore lecialy by bardzo rzadko!! A mianowicie:
Death Ring - wyglada jak crystal ring, mozna go lootnac z Elfon!
Magic Talon - wyglada jak zwykly talon, mozna go lootnac z Orcus!
Heroic Ham - wyglada jak dragon ham, mozna go lootnac z Demodrasa!
Black Armor - wyglada jak knight armor, mozna go lootnac z The Old Window!
(nie wiem czy dobrze napisalem nazwy potworow)
Gdy juz ma sie te itemy wymienia sie je w swiatyni na klucz!
Z kluczem idzie sie na ank ms'y i wchodzi w dziure w ktorej jest 1 Zombie! I jest 1kratkowe przejscie i mozna wyjsc tylko po 2 stronie!(tak jak na great shield quest na 8.42) idzie sie pokonujac rozmaite potwory i dochodzi do czegos podobnego jak quest na klapki dlatego musi byc az 6osob! Po pociagnieciu za dzwignie jest sala z Minionem. Po pokonaniu Miniona jest teleport a tam dzwignia i solo room w ktorym trzeba pokonac solo Glaciusa! Po pokonaniu Glacka teleportuje Cie automatycznie do pokoju z drzwiami na ktore trzeba uzyc klucza. Po przejsciu przez drzwi jest pokoj z nagroda lecz tam jest haczyk! Chodzi tam npc ktory zada Ci pytanie, jesli odpowiesz blednie zabija Cie jesli poprawnie mozesz wziac nagrode. JESLI SPROBUJESZ WZIAC NAGRODE ZANIM ODPOWIESZ NA PYTANIE TELEPORTUJE CIE NA POCZATEK QUESTA!!! Pytanie zostawiam dla administracji :)
Mysle ze mozna by bylo zrobic taki quescik :d Prosze o reputy! xD (joke)
Dolaczam sade.
@edit
Nazwe takze zostawiam Administracji!
>>Vegos<<
16-12-2009, 16:22
Bez sensu....
Crossbow 1-reczny? Żal... Koleś zwariowałeś z tym.... Taki trudny? Wątpię, że ta propozycja przejdzie... Wielkie NIE|!
Zbigniew Wodecki
16-12-2009, 16:25
Propozycja dobra, ale Nie od 1,5klvl -.- i zeby bylo wiecej itemow do pozbierania
Propozycja taka sobie, osobiscie jestem na nie .
Bezsens jednoreczna kusza...
Takanori~
16-12-2009, 16:28
Jestem na tak, ale od 1.2k lvl'u i dwu reczna kusza, ktora dziala jak luk i kusza... Dodaje 3% do obrazen z boltow/strzal etc...
Jestem za, ale niech zrobią też coś dla innych progesji i niech nie będzie do zabicia glacek tylko *****albo coś silniejszego):D
sqlterpa
16-12-2009, 17:19
Tak ale : czemu z Minionem? Jest już quest z minionem i jeżeli by powstał taki drugi ( w sensie z tym samym potworem) było by to trochę nudne.. Jak nowy quest by powstał to pasowało by dodać wtedy 2 nowe potwory (nie minion ale nowy, tak samo nie glacek ale nowy jakiś)
Wydaję mi się, że ta propozycja i tak nie przejdzie, poniewóż xbow jedno ręczny był by już 'przedobrzony' w tym sensie, że palek nie bije mało + gb a do tego jeszcze np. bh;) trochę mi się wydaje, że to za dużo dla palka..
Seth Drut
16-12-2009, 17:21
w takim razie jedyna trudnoscia bylo by wic 1,5k lvl..
te itemy moze lootnac 150lvl~
zreszta jednoreczna kusza to dlamnie bezsens.. wiec nie
zaznaczylem nie przypadkowo:< ale jestem na tak xDD tylko ten quest troche dziwny i kusza musi miec inny ksztlt od tej co obecnie jest
Jezeli to przejdzie to walisz z bolta i bh masz na sobie;D
Kumpel Armii
16-12-2009, 17:24
Hehe, jeżeli był by on jednak 2-ręczny, to jestem jak najbardziej za, ale w innym przypadku nie ma akceptacji z mojej strony.
Pozdro@
Demon Huntter
16-12-2009, 17:55
ekhem , moze cos dla low? ;|
pozatym quest nie byl by wcale trudny :d
ale jestem na nie , a za prosbe o reputa nie dostaniesz go XDD
Może być jednoręczna kusza, ale nie dodawać żadnych bonusów do niej, typu 3% większe obrażenia, bo bez szans by każdy był...
Takanori~
16-12-2009, 18:04
@up
Czytaj ze zrozumieniem ! Chodzilo mi o to, ze Ona musi byc 2-reczna !
Ale dodawala by o 3% wieksze obrazenia, ale tylko z boltow i arrow ( g bolt nie ! ) ... Poza tym Ona dzialalaby dla wyzej wymienionych boltow i arrow jednoczesnie ... ;c Po co dodawac nowa, ktora nic nie daje ?! -.-
Jestem na tak, ale od 1.2k lvl'u i dwu reczna kusza, ktora dziala jak luk i kusza... Dodaje 3% do obrazen z boltow/strzal etc...
Dobra weż sie nie udzielaj Sobeq bo jak cos je**** to tone warzy
Nie, zły pomysł, a metoda quest'u jeszcze gorsza. Paladyn jest już mocny, więc to byłoby trochę nie sprawiedliwe w stosunku do innych profesji.
Jestem na TAK, ale wtedy trzeba by było wprowadzić nowe przedmioty dla innych profesji.
Jestem na nie, gdzie widziałeś jednoręczną kusze? ;)
Jeżeli 2 ręczna to tak, ale 1 nie hoo&&a
Zajebisty haczyk, jak już wszyscy co to przeczytają będą o tym wiedzieli LOL.
Może jeszcze polepszyć palkowi bolta o 30%? : /
Jestem na NIE.
Bardzo dobry pomysl w koncu pallek moze nosic tylko croosa a ma 0 def ;/
jak wiemy sorc moze nosic s wanda i bh
knight m mace i bh
a pall tylko kusze co nic niedaje ...
JESTEM NA TAK
Dopalacz
18-12-2009, 15:19
CHyba cie pojebało za przeproszeniem rp i tak jest najlepszy nie dość ze na 2.5k lvl jebiesz 16k z bolta to masz 54k hp nie i tyle
pozatym chyba głupi synku jesteś 1.5k lvl 6 osób na miniona ...? we 2 osoby da rade ek i jakiś uher albo np. 1.8k rp i uher glacius solo? zje&&ło cie ? 1k lvl ubijaą glacki conajmniej apo solo , ale i tak nie przejdzie
pomysł beznadziejny, kusza jednoręczna?!?!?! śmiech na sali :D:D:D:D:D:D:D
paladyn to profesja nie używająca tarczy więc jeśli komuś to nie odpowiada to zmieńcie chary na takie co mogą nosić broń i tarcze :)
Jeszzce bardziej chcesz ulepszyć rp ? to chyba nie lales w 100% na NIE !
Dopalacz
18-12-2009, 15:27
Pozatym widziałeś jemoto kiedyś paladyna co trzyma kusze i tarcze naraz? 3 ręce masz czy co ;'\
Co do tego 1 ręcznego bowa, to nie :{
Możnaby było wprowadzić bow ale taki który by minimalnie coś dodawał.
Również z questu. 1 ręczny bow- nie, pall jest i tak silny :)!
Krulowiec
18-12-2009, 16:17
Debil ?
Crossbow + bolt + tarcza = Niezniszczalny :))
NIe wyobrazam sobie takiej walki z ms / ed :)
NIEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!! kusza 1 reczna dobrze sie czujesz ?? Wyobraz sobie w rl ze strzelasz kusza 1 reka pozdro ... .
Marcelllo
18-12-2009, 16:31
1. Pallek jest i tak za dobry - dodanie dla niego tarczy byłoby już przesadą. Chcesz latać z tarczą to weź sobie speary lub kamyki i nie zawracaj głowy.
2. Stare okno :d Jestem ciekaw, ile musiałoby być zabawy aby te itemy stworzyć ;) I ile oszustw byłoby z powodu podobieństwa itemów...
Ogólnie rzecz biorąc jestem na Nie
Crossbow jedno ręczny chyba cię pier*** ziombel , nie dość ze rp napierdala dobrze z c arorw / g bolt to jeszcze dajmy im items lepszy.
Nie !! ;X
A moze do tego kusza co by nie miala exhtaus? Zaznaczasz i odrazu cos pada...
Myslisz ze jakby miala byc kusza 1 reczna to administracja naprawiala by buga ? Przestan ......
Jestem na Nie.
Jurassko
19-12-2009, 21:52
Jak by byla 2 reczna i dodawala cos do hitow albo cos w tym stylu to ok ale nie 1 reczna wtedy w pallka by sie bilo cale guwno.I zeby dodali tez cos dla inny prof.
Dark Devorious
19-12-2009, 22:12
Jezeli 1-reczna i mialaby jakies "magiczne moce" ( tutaj najlepiej zostawic to administracji ) to jestem na tak. Co do questu to pomysl nawet fajny ale wypadaloby jeszcze cos ciezszego zrobic. Nie wiem co zaznaczylem :D
.Panicz.
20-12-2009, 01:41
NIE! NIE! NIE! :D
BEZSENSU! :eek: :(
Głupia propozycja :)
Bez sensu....
Crossbow 1-reczny? Żal... Koleś zwariowałeś z tym.... Taki trudny? Wątpię, że ta propozycja przejdzie... Wielkie NIE|!
1- ręczna kusza daje możliwoś atakowania Golden(?) Boltem i jednoczesne trzymanie np. tarczy. Więc każda trudność jest tego warta.
@Topic
Bardzo dobry pomysł, tylko sam q jest dość obcesowy. Zacznijmy od początku takie przedmioty musiałyby rzadziej lecieć, bo to nie problem zabić potwory które napisałeś... Zbyt nudny punkt kulminacyjny "zabić i nie zginąć" takich q jest zbyt dużo na APO. Kim byłby ten "minon"? Solo room, glacek jest już w queście na bodajże Burning Heart, przydałoby sie coś bardziej kreatywnego. No i finał, mamy w sumie zmieszanie wielu q z APO więc odpowiedniki Sfinksa z WH też muszą być, pytanie powinno być inne za każdym razem i najlepiej zrobić z 15 takich pytań lub więcej żeby nie było, że 1 pytanie zbyt łatwe można też zrobić wiązanke wielu pytań tak by zostały zadawane w innej kolejności.
Jestem na TAK, pomysł jednak potrzebuje dopracowania. Ciekawi mnie też, czy znajdzie sie ktoś kto postanowi go zrealizować.
Memphisss
20-12-2009, 17:54
pomysl spoko ale beda plakali ze g bolt wali mocno i do tego jeszcze palek z tarcza bedzie biegal to wgl placz bedzie
tak apropo to h spear to dobry pomysl byl :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.