Zaloguj się

View Full Version : Czyta? !!

Arcusia
17-12-2009, 01:20
Witam, chciałabym wam uświadomić jak armia z czasem spada na PSY gram, a raczej grałam tutaj od samego początku kiedyś ten ots to było na prawdę coś lecz z czasem zaczeło pojawiać się tu coraz więcej noobów przez co odchodzili bardzo fajni ludzie pózniej te boty aż do terażniejszości zobaczie ile teraz na armi gra osób a ile grało kiedyś ten serwer spadł na psy ludzie przypomnijcie sobie stare dobre czasy na armi(jeżeli jescze jest tu ktos z old apo...). Wtedy to była gra nie wiem czy ktoś mnie pamięta ale pozdrawiam wszystkich starych znajomych jak i wrogów...

smiało wyzywajcie mnie od noobow itp... własnie o to min chodzi kiedyś tego nie było ale to już nie wróci daje jescze MAX rok temu serwerowi.

Psyhol
17-12-2009, 02:20
Myslisz dlaczego teraz wszystkie h-lvl sprzedaja postacie ? Poniewaz APo z miesiaca na miesiac coraz bardziej upada patrz ile osob gralo jeszcze 2 miesiace temu teraz to juz prawie w ogole nikt nie gra . Nie dlogo beda grac tu tylko osoby ktore beda myslec ze dogonia top bo nikt z h lvl nie gra.
Lepiej isc chyba na rl tibi pograc niz na tym gownie bo przynajmniej tam cos osiagniesz a tu co wbijesz 2k lvl i wylacza ci server? hehs , pozdro .

Sturnusek
17-12-2009, 02:43
Wtedy gralo duzo ludzi, bo nie bylo tak duzo OTS'ow jak teraz.

Xelix
17-12-2009, 07:47
Pamiętam jak grało po 800 osób i stałem w kolejce 15 min :d .

Krsix
17-12-2009, 07:52

Nom, ja też :)

Kiedyś było 10000000x lepiej, inna praca GM, inne podejście do botów no i oczywiście inni ludzie ;) teraz 40% to thiefy 50% to noby i 10% normalnych graczy

Memphisss
17-12-2009, 08:41
no kiedys to bylo fajnie ;p malo pamietam nickow ale pamietam Pania Anie :D jak pk'owala pod depo no i te kolejki "jestes 200+ w kolejce poczekaj" jakos tak ehh.......

Fraelek
17-12-2009, 09:47
Myslisz dlaczego teraz wszystkie h-lvl sprzedaja postacie ? Poniewaz APo z miesiaca na miesiac coraz bardziej upada patrz ile osob gralo jeszcze 2 miesiace temu teraz to juz prawie w ogole nikt nie gra . Nie dlogo beda grac tu tylko osoby ktore beda myslec ze dogonia top bo nikt z h lvl nie gra.
Lepiej isc chyba na rl tibi pograc niz na tym gownie bo przynajmniej tam cos osiagniesz a tu co wbijesz 2k lvl i wylacza ci server? hehs , pozdro .

Dłógo . pozdro .

@topic.

Płaczecie tak za tym old apo, a to przez Was te złote czasy przemineły . I nie wiem co ten temat da .

Demon Huntter
17-12-2009, 09:52
Nom, ja też :)

Kiedyś było 10000000x lepiej, inna praca GM, inne podejście do botów no i oczywiście inni ludzie ;) teraz 40% to thiefy 50% to noby i 10% normalnych graczy

bez przesady z tymi zerami :/
co do pracy GM'ow ? kiedys bylo ich praktycznie tyle ile jest teraz wiec ocb xd
inne podejscie do botow? boty nie byly tak rozpowszechnione , tylko takie wyjatki jak Serafin czy Wiceps czyli specjalisci od takich rzeczy przerabiali TA.
a reszta ofc. racja

_;|
tematu nie rozumiem , ale po racji.

Dαniel3k =)
17-12-2009, 09:54
To chyba jasne, że czasy świetności apo znikają, a raczej zniknęły. Każdy też wie że na wszystko przychodzi czas. Te kolejki to już przeszłość. A liczba graczy chyba nie świadczy o tym że serw schodzi na psy... Wiadomo, są nooby, dzieci itp. ale są też gracze z którymi można pogadać. Jak dla mnie, to ma być zabawa a nie zapoznawanie się z dziećmi przez internet.

Duff
17-12-2009, 11:12
Dłógo . pozdro .

@topic.

Płaczecie tak za tym old apo, a to przez Was te złote czasy przemineły . I nie wiem co ten temat da .

No madrze mowisz.
OLD apo moze i by wrocilo gdyby usnac wszystkie wieksze respy queenow,msc,kingow itd oraz usunac kaptur i inne pierdoly i zrobic reset statytyk lub stworzyc nowy serwer. Takie jest moje zdanie ale co z tego skoro mortiis i tak z tym nic nie zrobi... :(

Fraelek
17-12-2009, 13:16
No madrze mowisz.
OLD apo moze i by wrocilo gdyby usnac wszystkie wieksze respy queenow,msc,kingow itd oraz usunac kaptur i inne pierdoly i zrobic reset statytyk lub stworzyc nowy serwer. Takie jest moje zdanie ale co z tego skoro mortiis i tak z tym nic nie zrobi... :(

Jak tak zrobia, to kto zostanie na serwie ? : ]
Graja po dwa lata, a tu, od tak, bez powodu straca wszystko co zyskali przez ciezka prace ?

Mehu
17-12-2009, 14:07
Wszystko kiedyś przemija, każda rzecz, każdy człowiek ma swój okres świetności. Apo przeminie jak życie.
@topic
Pamiętam Cię. Miałaś 200 lvl ja 150 i poszliśmy na Ots Questa :P Kiedyś było lajtowo, respy pozajmowane, na trade same oferty/prośby "szukam blokera/uhera, moge siochac na kingach.." itp.

Franuś
17-12-2009, 14:22
AHA . Chciałaś się wypłakać , skoro tu nie grasz " już " to nie pier*** , fakt są nooby ale to nie znaczy że serwer upadnie przez zbuntowanych 9 latków. : o

Pozdrawiam Franuś

Taki se pazdzioszek
17-12-2009, 14:30
Ehh jakie to smutne, chyba się załamię psychicznie... Faktycznie, ots był dla niektórych drugim, lepszym domem, gdzie wypłakiwaliście się swoim net love, wypluwaliście kłopoty na game chacie...
Ludzie zauważyli, że tibia 7,6 nie jest już tak fajna, a zresztą zobaczcie ile zajebistych botów wprowadzono. Teraz, jak nikt praktycznie nie gra ręcznie, gra nie ma sensu.
Wskazówka do Arcusi: używaj znaków interpunkcyjnych, bo ciężko zrozumieć niektóre zdania.

Xz@z!t
17-12-2009, 14:32
Ja pamiętam jak poszedłem z Skocio i Elemeledudki na OTS QUESTA Skocio z Elemele chcieli DSL za wyczyszczenie Elemele Poległ 2x przez debug....
Wtedy 200 lvl biłeś 2 miesiące a nie 1 dzień....
Kolejki po 250 :) Poszedłeś na takiego demona na evul (zawsze zajete) Lotnełeś MPA/MMS/Demon Shield/G LEGI to pod jarany będzie na manaski :D...
NA DL na Evul to każdy expił było fajnie teraz to.... Ale cóż życie ciągnie się dalej ;)

Orlen Ochrona
17-12-2009, 14:51

SŁabo jak sie staŁo to po 2h nawet :C hehs' :C

Storm
17-12-2009, 15:08
No szkoda ze nie wroca juz te czasy co sie stalo w kolejkach zeby sie zalogowac i jak cale apo bilo neko ;p

Belfus Adri
17-12-2009, 15:14
APO juz dawno zaczeło upadac lecz ekipa jak widac wziela sie troszku za siebie i moze ludzie na apo zaczna powracac ?;o

Wolly
17-12-2009, 15:42
Tak ja mówisz, wiele się zmieniło. Gram tutaj od 2006, wiele się wydarzyło, bardzo ludzi się przez ten serwer przewinęło. :) Na spadek popularności APO, mają 'nooby', 'boty', ale również to, że weszły Tibie 8.[x]. I też jest jeden z głównych powodów.

Marek
17-12-2009, 15:59
Witam, chciałabym wam uświadomić jak armia z czasem spada na PSY gram, a raczej grałam tutaj od samego początku kiedyś ten ots to było na prawdę coś lecz z czasem zaczeło pojawiać się tu coraz więcej noobów przez co odchodzili bardzo fajni ludzie pózniej te boty aż do terażniejszości zobaczie ile teraz na armi gra osób a ile grało kiedyś ten serwer spadł na psy ludzie przypomnijcie sobie stare dobre czasy na armi(jeżeli jescze jest tu ktos z old apo...). Wtedy to była gra nie wiem czy ktoś mnie pamięta ale pozdrawiam wszystkich starych znajomych jak i wrogów...

smiało wyzywajcie mnie od noobow itp... własnie o to min chodzi kiedyś tego nie było ale to już nie wróci daje jescze MAX rok temu serwerowi.

Ble , ble , ble ...apo już od długiego czasu miało upaść? te Wasze prorokowanie to wiecie gdzie możecie wsadzić.. Może koniec świata przewidzisz ? Zrozumcie ludzie , że mortiis apo będzie trzymał nawet dla 200 stu ludzi !! I wbijcie sobie to do głowy , że apo nie upadnie póki co a już na pewno za rok bo z każdym update jest coś co się komuś podoba i jest coś co się nie podoba. Motto - jeden odchodzi , przychodzi drugi.

I w ogóle co ten temat wnosi ciekawego ? To nabijanie postów jest bo takich tematów już było XXX. A sytuacje obecną na serwerze każdy zna także proszę o powstrzymanie się od takich tematów.

Teotihuacan
17-12-2009, 16:23

Nie będe Cie wyzywał XD choć na old apo grałem, johny knoxville/pastor aka shar innych charow.
Ta spinajcie sie dzieciaki, możecie polecam.... Piscie 'ojeju ja gralem na apo a teraz to nie apo'
A ile kruwa osob ojebales zeby tak pisac....
Apo zniszczone przez thiefow, wiec nie ma co grac XDD
Pozatym te expie jest nudne nic nie zyskasz

saori
17-12-2009, 16:39
heh prawie wszyscy pisza ze ''pamietaja'' jak to bylo kiedys. wynika z tego ze co wszyscy jestescie z old apo?? gral ktos 5 lat temu+? to mozemy mowic o old apo. arcusie pamietam bo grala. a teraz i tak sami nowi ownerzy... wiec nie macie o czym gadac. fakt niektorzy z was pewnie grali 3-4-5 lat temu. ale duza wiekszosc rok max 2 i mowia ze old apo bylo zajebiste ..... jakby wiedzieli kto gral wtedy i kto byl 1 na liscie...

Zim
17-12-2009, 16:46
OMFG Jak Wam Sie nie podoba to nie grajcie wtedy własnie zwalczy się te nooby -.-

H5N1
17-12-2009, 17:04

Pamiętam Cię, jak mój kolega grał postacią o nicku fajny kolos :P
Czasem sie tłukliście xD

@Top
Popieram, ale nic z tym nie zrobimy ;<
To jest smutna prawda :/

Arni
18-12-2009, 15:11
Ja pamiętam jak Afan II był pierwszym ed na serwie;o

To były czasy:D

Skryper.!
18-12-2009, 15:23
heh to moze nowy serwer ktory wygladalby jak old apo, exp taki sam tylko od 0 statystyki;) Kto chcialby grac tam to by tam gral a kto na tym to na tym;) moze to jest rozwiazanie?

Eklerq
18-12-2009, 15:40
Ja pamiętam jak Afan II był pierwszym ed na serwie;o

To były czasy:D

Ja pamiętam jak Eklerq (czyt. Ja) był pierwszy ED na serwerze. Wiele innych rzeczy się pamięta z tych dawnych i fajnych czasów. Nie może być ciągle tak samo bo byście popadli w rutynę dlatego czasy się zmieniły i jest inaczej. Spokojnie zapewne przyjdą jeszcze czasy dawnego APO tylko trzeba poczekać :)

Hadwao
19-12-2009, 10:53
heh to moze nowy serwer ktory wygladalby jak old apo, exp taki sam tylko od 0 statystyki;) Kto chcialby grac tam to by tam gral a kto na tym to na tym;) moze to jest rozwiazanie?

Tak powini wprowadzić old apo 7.6 zamiast jedengo z serwerów 8.4. Na okres 2-3 miesięcy jeśli graczy by przybywało można by było otworzyć już na stałe. :) Jestem za stworzeniem nowego serwer old apo ! 7.6 !! zamiast jednego 8.4!

Cytexx
19-12-2009, 11:04
AHA . Chciałaś się wypłakać , skoro tu nie grasz " już " to nie pier*** , fakt są nooby ale to nie znaczy że serwer upadnie przez zbuntowanych 9 latków. : o

Pozdrawiam Franuś

Widze, ze jestes uzaleznionym dzieckiem :D

Kazdy chyba widzi, ze apo nie ma najmniejszego sensu ja juz nie gram od roku, kazdy h lvl sprzedaje acc .. ostatnio sobie wybociłem 790 Rp a wlozylem w to tyle pracy, ze lepiej nie mowic :eek:

Saylor
19-12-2009, 11:51

Ale Ty się tutaj żalisz czy żegnasz?
Bo ja nie czaje. Jeśli wiesz że to już nie wróci to nie wiem po co zakładasz taki bezsensowny temat.

Chociaż masz racje-ten serwer jest już przegrany.
Nawet Santano nie da rady przywrócić mu dawnego blasku.

Adasik
19-12-2009, 11:53
Ja Arcusię pamiętam jeszcze ze starych czasów gildii Kazadum, gdzie wtedy grałem Adasikiem :) To co było kiedyś nigdy już nie wróci... Ale cóź... prędzej czy później musiało to nastąpić... Ja już skończyłem tu grę i cieszę się, bo serwer rzeczywiście spada na psy :(

Aha
19-12-2009, 12:50

Ja gram tu 4 lata i moim zdaniej jesteś przyjebany...

#down
Krzysiu to jest to cos co z Reblem sie spotykało? Takie grube i rude?? :DDD wiem ze z kowalem ładna akcje mieliśmy z tego :D
net love <3

krzysiek_15
19-12-2009, 14:44
Witam cie Moniko:P nie wiem czy mnie jeszcze pamietasz WLadca Luku hare;p najpierw gadalismy na skype dzieki mnie pogodzilas sie z blackiem itp ;p pozniej ze mna troche klotni i skonczylas grac ^^ moze ci cos zaswita.
Dawniej bylo lepiej tzn lepszy klimat itp... ale nie mowicie ze az tak duzo ludzi wtedy gralo..... byly kolejki ale nie bylo po 800 ludzi na servie.. bodajrze 500/600. teraz gra coraz wiecej a nie coraz mniej zawsze srednia w dzien ok 300+ wiec co wy chcecie pol roku bylo 150+?!

ogolnie z jednej str chcialbym zeby tamte czasy wrocily a z drugiej nie. dlaczego?? wtedy nie uzywalem wosso itp i sie zajebiscie gralo. teraz bez wosso to jak bez reki wiec sory ;p nie oszukujmy sie 99.99% boci tylko sie boi przyznac. to tak samo jak ktos beize koks ile ludzi sie przyznaje? garstka.... niby wszystko czysto same odzywki a naprawde wpierdalaja mete,testosteron i inne gowna!
Tylko nie bijcie mnie za to ;( sory za bledy :D

Zezikan
19-12-2009, 14:45
;)) Apo było fajne przez 2 pierwsze lata potem już nie.

Teraz fajnie jest, grasz a dużo osób to new ownerzy innych charów i rozpoznają :) więc myśle tylo tak że jak miałeś kolegów to i nadal masz tylko dużo osób ma inne postacie. Mnie np na nowej postaci dużo osób rozpoznaje i jest good. :P

KubusS
19-12-2009, 21:05
Ja grałem na APO. Pamiętam jak serwer jeszcze był na 500 osób to kolejka miała po 200+. Czasami był bug to było się 700+ w kolejce xD. Czas świetności każdego serwera przemija. Pamiętam jak to Neko pierwszy wbił 600, 700, 800, 900 i mega level 1000.

Psyhol
19-12-2009, 23:13
Ja grałem na APO. Pamiętam jak serwer jeszcze był na 500 osób to kolejka miała po 200+. Czasami był bug to było się 700+ w kolejce xD. Czas świetności każdego serwera przemija. Pamiętam jak to Neko pierwszy wbił 600, 700, 800, 900 i mega level 1000.

Neko nie wbil jako pierwszy 600 ani 700 Tygrys wtedy mial postac o nicku Drako.

bydle_
19-12-2009, 23:41
#up
własnie, ze neko wbił jako pierwszy 600 i 700 lvl znawco
z tego co pamietam drako wbił jako pierwszy 300 czy tam 350 lvl

#topic
ta stare apo było zajebiste
wiadomo, ze wszystko przemija i taki klimat juz nie wróci ..

Skryper.!
20-12-2009, 13:15
#up

#topic
ta stare apo było zajebiste
wiadomo, ze wszystko przemija i taki klimat juz nie wróci ..

A czemu nie wroci? Bo obecne dzieci (chodzi mi o przedzial 10-16) nasluchaja sie hip hopu i mysla ze w tibii sa kozaki;/ I co drugi ma avatar marleya czy cos ziolem. No spoko albo raz w zyciu to na oczy widzieli albo regularnie sieje pala, bo kto im opchnie cos lepszego.
Jebnijcie sie w glowy.

*^*Hunterpall*^*
20-12-2009, 13:30
Kiedys apo mialo swoj urok.
Teraz z racji ze 95% ludzi gra na botach, lvl zasuwa i biegaja juz 2k w city;s
Rok moze dwa....

Badzjos
20-12-2009, 14:30

Żadne nowe odkrycie... To nie jest wina nikogo innega jak tylko pier***onych dzieci neo... Takie pokolenie, nic sie nie zrobi z tym

Jaraox
20-12-2009, 14:35
Ja też już dawno grałem na tym servie. Kiedyś było naprawdę fajnie nie to co teraz. Polowa ludzi to oszuści trzeba naprawdę uważać. Kiedyś jak się miało z 500 lvl to było już naprawdę fajnie. Teraz połowa noobków taki wbija hakując, używając botów, kradnąc... to nie to co stare dobre APO. Wróciłem tu bo myślałem, że jest tak jak kiedyś a jednak nie. Pozdro dla old teamu i dla wszystkich starych ownerów którzy posprzedawali swoje postacie!!!

Master Sio
20-12-2009, 14:38
topic@ old apo nigdy nie wroci. chyba ze mortiix skasował by serwery i zrobił jeden. Obojętnie na jakiej tibi, najlepiej najnowszej . Wtedy mozna by było cos pograc teraz ilosc h lvl na 7.6 jest przeogromna. Jak taki 1 lvl ma wbic 2,5k albo bot albo no life.

co do neka@ szarował na zmiane postac na old apo. Już jak miał 500 lvl szarował konto ,a niby był jeden owner xD PSYHOL COŚ O Tym wie.

.Panicz.
20-12-2009, 14:40
Omg! Ogarnij i tyle. Nie pasuje? Papatki. :(

Smaq
20-12-2009, 14:44
Arcusia dobrze zrobiłaś odchodząc z apo, ja odszedłem prawie rok temu i nie żałuje. Apo nie ma tego klimatu tak jak kiedyś, pozdrawiam Grulix

Daaron
20-12-2009, 14:49
To już raczej nie wróci, wtedy na prawde było super nie zależało ludziom tylko na kasie i expie a na wspólnej grze. Nie wiem czy wiecie, ale kiedyś pewna osoba zrobiła postać Neko Knight i ta postać miała pierwszego prawdziwego ownera tak samo Drako... teraz jest tu masa maniaków jak pierwszy raz zobaczyłem, że ktoś tam wbił 2k lvl byłem w szoku kiedyś ciężko było wbić 500 to jest nie do pojęcia. Między innymi dlatego nie gram w Tibie global nie ma polaków tutaj są, ale to grupa ludzi z którymi konwersacja to wyzwiska i kpiny. Pamiętam Cie Arcusia jak grałaś nigdy nie rozmawiaialiśmy, ale z tego co pamiętam wyczyściłaś mi Great Shield.

Budasty
20-12-2009, 15:44
Macie racje , ogólnie jak grałem na apo było fajnie a teraz jak wróciłem to ino najczesciej odpowiadany tekst : 'NEW OWNER' To juz staje sie dobijające H - Lvl sa posprzedawane ... Najlepsze czasy były wtedy jak Neko Knight był 1 w ranku , nie było tylu naabów. W ogóle wtedy była najlepsza atmosfera.

saori
20-12-2009, 19:05
#up

znawco pierwszy 600 wbil zajac sorc. potem mial rs i go zabili cialo z p armem wrzucili do kosza i nikt nic nie mial :(

Laluś
23-12-2009, 19:58
Głupia gra przyciąga głupich ludzi. 'Dobre czasy' na serwerze już nie wrócą. ;)

luko
23-12-2009, 20:05

Pozdrawiam Franuś

Popieram tego pana ;PP Ale serwer według mnie długo nie potrzyma ;pp

Veres
23-12-2009, 21:07
APO spadam na psy jak najbardziej.Przestalem tam grac poniewaz wiecej noobów niz spoko ludzi itp.

v.37.0 Azbestowy v.37.0
24-12-2009, 16:34
Tak to wtrząsające, ale twoj poruszający monolog nic nie zmieni