View Full Version : S?owa rzucane na wiatr! (jak zawsze)
Dzisiaj komuś oddano postać o nicku Tras Lowe... a jeszcze niedawno dostała delete po wprowadzeniu nowego regulaminu. Fajny regulamin :D
ps.
Jakie trzeba spełnić wymagania by po usunięciu postaci znów ją mieć? :)
Pewnie zaplacil moriisowi, albo cos dal mu kase pewnie wartosc postaci, albo kupil xxx pacc i w ten sposob odzyskal postac, to jest nie fer .... n/c
Kapitan Alkohol.
17-12-2009, 18:34
Fakt jak zawsze. Postaci nawet się nie dałol wyszuka - pisało 'Postac Tras Lowe nie istnieje' a dziś pisał na trade...
Gdzie jest napisane ze mial cave bota i dostal delete?
Musicie sie we wszystkim doszukiwac samych zlych rzeczy? od razu wypisywac jakies zarzuty gownem poparte? bo wam sie cos wydaje to znaczy ze tak jest?
Nie mozna jak normalny czlowiek zapytac o co chodzi?
Tras Lowe mial zwyklego bana, ktos mu sie wlamal i skasowal postac z konta, napisal do nas prosbe o przywrocenie usunietej postaci, wiec mu pomoglismy.
@down
nie wiem gdzie pisales, ale widocznie zle napisales maila jezeli nie dostales na niego odpowiedzi.
mail ma byc konkretny i na temat z dokladnym opisem problemu i wszystkimi danymi jakimi dysponujesz w danym przypadku, ale jak ktos pisze maila zeby mu podac hasla to niech zapomni ze to zrobimy.
@ Mortiis, ja do Ciebie pisalem kilka krotnie nawet na e-mail, skargi i odwolania i mi nikt nie moze pomuc nie moze odpisac??
@ Mortiis, ja do Ciebie pisalem kilka krotnie nawet na e-mail, skargi i odwolania i mi nikt nie moze pomuc nie moze odpisac??
Jak pisałeś maila do Mortiisa o takiej treści:
"Cześć tu Darkrose. Ktoś mnie hacknął, oddaj hasło. Nr acc itp zapomniałem..."
zapomnij że Ci odp.
Jak pisałeś maila do Mortiisa o takiej treści:
"Cześć tu Darkrose. Ktoś mnie hacknął, oddaj hasło. Nr acc itp zapomniałem..."
zapomnij że Ci odp.
i na kiego ch*uja, nabijasz posty ?
Napisalem o swojej wlasnej postaci wiec sie nie udzielaj...
Kapitan Alkohol.
17-12-2009, 19:08
Musicie sie we wszystkim doszukiwac samych zlych rzeczy? od razu wypisywac jakies zarzuty gownem poparte? bo wam sie cos wydaje to znaczy ze tak jest?
Tras Lowe mial zwyklego bana, ktos mu sie wlamal i skasowal postac z konta, napisal do nas prosbe o przywrocenie usunietej postaci, wiec mu pomoglismy.
4 - Każdy gracz jest odpowiedzialny za numer i hasło swojego konta. Ekipa APO nie ponosi żadnej odpowiedzialności za konsekwencje ewentualnej ich utraty.A więc ? Piszesz regulamin, a sam go nie egzekwujesz. Każdy gracz jest równy, Edzio kupił chara za 1100zł i po hacku nie oddaliście mu lvl'i, Tras Lowe napewno nie jest 1st ownerem bo było ich z 12 ... a odzyskał.
//edit by Mortiis
Przywrocona zostala skasowana postac, a nie hasla po hacku ani tez nie zaden lvl, idz do szkoly jak nie potrafisz czytac ze zrozumieniem, bo widac nie zauwazyles ze punkt w regulaminie dotyczy konta, a nie postaci. Ponadto wbrew waszemu przekonaniu pomagamy graczom jezeli jest to mozliwe, ale nie bedziemy latac za kazda osoba ktora nie potrafi zadbac o swoje hasla i oddawac jej kazdy stracony z wlasnej winy lvl.
Umiem czytać : / Mówisz że ten punkt dot. konta, a czy postać nie znajduje się na koncie ? : O
Gogeta SsJ2
17-12-2009, 19:11
@Kapitan
To , że nie ponosi odpowiedzialności nie znaczy , że nie pomoże .
Metaxa Grzesiek
17-12-2009, 19:17
@down
nie wiem gdzie pisales, ale widocznie zle napisales maila jezeli nie dostales na niego odpowiedzi.
mail ma byc konkretny i na temat z dokladnym opisem problemu i wszystkimi danymi jakimi dysponujesz w danym przypadku, ale jak ktos pisze maila zeby mu podac hasla to niech zapomni ze to zrobimy.
No no no A jak ja pisałem w sprawie kolegi to co mówiłeś? Że nie bo w regulaminie jest napisane,, 4 - Każdy gracz jest odpowiedzialny za numer i hasło swojego konta. Ekipa APO nie ponosi żadnej odpowiedzialności za konsekwencje ewentualnej ich utraty."
Więc rzucasz słowa na wiatr :)
Więc Pozdro ;o
Jeżeli są silne dowody na to, że postać jest nasza, to pisząc do administracji pomoc uzyskujemy. Tak samo jeśli wykonujemy jakąś transakcje i kręcimy filmik to jest to dowód, oczywiście jeśli wszystko dobrze w filmiku opiszemy. To dobrze, że administracja stara się pomóc graczom, a nie odwrotnie. Ktoś tam pisał o: 'Edzio first' - o ile mi wiadomo, to on na własne życzenie stracił level.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.