Zaloguj się

View Full Version : Moda na Sukces

Poziomkuwa
19-12-2009, 09:42
zróbcie temat o modzie na sukces ;|

świetni jesteście, a co do serialu nie oglądam, zupełnie nie mój gust.

Serial jest genialny! Nie mogę się doczekać co zrobi Rich. Ale słyszałem, że z pokoju wyjdzie dopiero za 4 odcinki ;/

Τettmeier
19-12-2009, 10:12
A no oglądam jak najbardziej. Ostatnio rzadziej, ale wiem co się dzieje. Szczerze to wkurza mnie ta Bridget bo najpierw chciała być z tym Nickiem, potem nie potem znów chciała, teraz Brooke z nim jest to tamta idzie do tego kumpla z domku na plaży(zapomniałem jak on ma). A jak Brooke wyjebie w kakało tego Nicka i pójdzie do Richa (jak zwykle) to znowu głupia Bridget będzie do niego leciała, a tamten debil(z domku na plaży) poprosił o rękę Felicie(jej siostrę) a potem z nią spał(z Bridget) i teraz będzie znów kłótnia 2 odcinki. :(

KaZeK
19-12-2009, 15:35
Moda na Sukces jest po prostu wirtuozem do naśladowania!

Moim marzeniem jest mieć wszystkie odcinki na VHS albo na DVD.

Google
19-12-2009, 15:52
Nigdy w życiu nie oglądałem całego odcinka od początku do końca,
jak wpadam do babci na chwilę po coś to zazwyczaj popołudniu ogląda więc widzę tylko fragmentami,
po imieniu nie kojarzę żadnego aktora/aktorki, nie oglądam seriali oprócz Heroes'ów.

Crayon
19-12-2009, 16:00
Dwie rzeczy są nieskończone. Moda na sukces i ludzka głupota :(

Kiedyś oglądałem z przyjemnością, teraz coraz bardziej przestaje mi się to podobać. Ale przyznam się - czasami zerkam zza komputera na ekran tv w poszukiwaniu tego ósmego cudu świata : p

Angu$ XD
19-12-2009, 19:55
Heh dla mnie jest to głupie i bezsensowne.
Według mnie jest w całym serialu tak: Każdy z kimś był, każdy z kimś się jeb*ł, każdy z kimś ma dziecko i tak dalej. Nie ma w tym sensu, ale pewnie dojda do 10k odcinków; /

Storm
19-12-2009, 19:59
Przeciesz to jest glupie , niema w tym sensu, kto to oglada?
Ktory to juz odcinek?
Ile to ma lat ?

Crayon
19-12-2009, 20:12
Ktory to juz odcinek?
Ile to ma lat ?
Polska – 4608 (4823 wg numeracji USA)

A w Polsce są z nami już od 1994 roku : d

'Oxidosis'
19-12-2009, 21:03
Nom Crayon masz racje, mam nawet filmy video z 1994 jak jestem malutki a moja matka ogląda mode na sukces :OO [ really ]

Wolly
19-12-2009, 21:54
To klasyk. ;) Sama fabuła jest denna, ale i tak 'Moda na Sukces' jest rozpoznawana wszędzie. Osobiście nie oglądam.

Daaron
20-12-2009, 02:39
@Up
Klasyk to jest Pepe Pan Dziobak xD.

@Topic
Wprost nienawidzę telenoweli, od Zbuntowanego Anioła i słodkiej Natalii Oreiro nie obejrzałem żadnego z tych głupich filmów, mają strasznie nudną fabułe i okropne efekty pod względem kamery nawet rosjanie i niemcy potrafią robić lepsze seriale.

Moja babcia obejrzała prawie wszystkie odcinki zaczynając gdzieś w środku potem jakoś powtórki czy inne sposoby.

A ŚW prababcia tego nie oglądała uważała to za gówno i wolała oglądać niemieckie wiadomości.

Old Shidishi
20-12-2009, 10:17
Nie ogladam... dla mnie to chory serial, 6k odcinkow ? Nie orientuje sie nawet ;d

Soprenis
30-12-2009, 14:29
A no oglądam jak najbardziej. Ostatnio rzadziej, ale wiem co się dzieje. Szczerze to wkurza mnie ta Bridget bo najpierw chciała być z tym Nickiem, potem nie potem znów chciała, teraz Brooke z nim jest to tamta idzie do tego kumpla z domku na plaży(zapomniałem jak on ma). A jak Brooke wyjebie w kakało tego Nicka i pójdzie do Richa (jak zwykle) to znowu głupia Bridget będzie do niego leciała, a tamten debil(z domku na plaży) poprosił o rękę Felicie(jej siostrę) a potem z nią spał(z Bridget) i teraz będzie znów kłótnia 2 odcinki. :(

Kazek tu masz wirtuoza/\:D Ale niezły koleś.

Mi sie podoba jak bohater gada sam do siebie w tym filmie(serialu).Jak o czymś głośno rozmyśla.Albo te podstępy,kiedyś jak Brook myślała że Ridge śpi w łóżku ich,a to była Stefani,i Brook tak do niej kusząco gadała do niej,dotykała ją a potem się okazało że to Stefani,fajną minę miała;d .Albo jak jakaś sytuacja jest ktoś z kimś gada i jakieś jedno nie właściwie słowo,nagłe zaskoczenie i taka dziwna mina typu "Że co K*rwa?" Tak było jak Eryk i Stefani coś zaproponowali Brook,ona chciała odmówić a Nick(ten marynarz) podjął decyzję za nią(Brook) i powiedział że sie zgadza.To wtedy ona tak na niego patrzyła i na foresterów i na niego i na foresterów i leciała ta muzyka dziwna.

Ridz_Forester
30-12-2009, 14:43
Wiadomo, że Moda na sukces to najlepszy serial, bo w końcu tam gram ridza .

.!Z@rk!.
30-12-2009, 15:12
Moja babcia to ogląda, niekończąca się opowieść xd.

GoGoGo miliardowy odcinek ;c

Τettmeier
30-12-2009, 15:28
Kazek tu masz wirtuoza/\:D Ale niezły koleś.

Mi sie podoba jak bohater gada sam do siebie w tym filmie(serialu).Jak o czymś głośno rozmyśla.Albo te podstępy,kiedyś jak Brook myślała że Ridge śpi w łóżku ich,a to była Stefani,i Brook tak do niej kusząco gadała do niej,dotykała ją a potem się okazało że to Stefani,fajną minę miała;d .Albo jak jakaś sytuacja jest ktoś z kimś gada i jakieś jedno nie właściwie słowo,nagłe zaskoczenie i taka dziwna mina typu "Że co K*rwa?" Tak było jak Eryk i Stefani coś zaproponowali Brook,ona chciała odmówić a Nick(ten marynarz) podjął decyzję za nią(Brook) i powiedział że sie zgadza.To wtedy ona tak na niego patrzyła i na foresterów i na niego i na foresterów i leciała ta muzyka dziwna.

xDD Najlepsze to było to jak ta suka Stefani symulowała zawał serca żeby tylko zaszkodzić Brooke. Dla mnie to jest ostra szmata i Brooke nawet jak za wszystkimi spała to i tak ma więcej racji niż ona. Po co ona sie tak wtrąca w życie tego Richa? Ja bym ją za*ebał bez kitu..... A potem jak sie Eryk wyprowadził to jaka milutka nagle sie zrobiła i wszystkich przeprasza LOL

A ten Nick mnie wkurza bo sam nie wie czego chce najpierw macza parówe w mamie a potem w córce i tak na zmiane nie lubię go bo okłamuję albo jedną albo drugą

Axelo .
31-12-2009, 09:46
Oglądałem pare razy jak bylem u dziadka bo on nie ma kompa i mówie szczerze że to największy idiotyzm na świecie po Azbeście. ;)

Soprenis
01-01-2010, 14:33
xDD Najlepsze to było to jak ta suka Stefani symulowała zawał serca żeby tylko zaszkodzić Brooke. Dla mnie to jest ostra szmata i Brooke nawet jak za wszystkimi spała to i tak ma więcej racji niż ona. Po co ona sie tak wtrąca w życie tego Richa? Ja bym ją za*ebał bez kitu..... A potem jak sie Eryk wyprowadził to jaka milutka nagle sie zrobiła i wszystkich przeprasza LOL

A ten Nick mnie wkurza bo sam nie wie czego chce najpierw macza parówe w mamie a potem w córce i tak na zmiane nie lubię go bo okłamuję albo jedną albo drugą

:D:D:D o kurde.A wczoraj oglądałem,to zajebiste było,Brook się miała pobrać z Nickiem,a Stefani i Masimo Marone jakiś psikus szykowali im,potem jak sie goście spotykali to zobaczyli że na plakacie Brook rękami zasłania biust i jest półnaga,potem minki normalne zrobili jak Nick przyszedł i czekali na Brooke. A ona w takim wozie sobie siedzi zaprzężonym w konie.No i sie jakoś pobrali,chociaż ta sie zachowywała jakby miała okres,ale przed ślubem gadała ze swoją córką Bridget(która skóre miała popaloną od solarium)to jeszcze sie jakoś uspokoiła.ALe jak sie zgodzili obydwoje to nagle taki dziwny śmiech był,podniecenie jakby w totolotka wygrali;d. I poszli do łóżka,a tam znowu czułe słówka,gierka tralala i ją już zćwiczył.Ile ona miała samochodów w garażu ojej,a teraz statek nicka;d

Martin16
01-01-2010, 17:23
I wkoncu Nick pobrał sie z Brook :D haha Stefani dalej wierzy ze wróci do Rocha hahaha XDDD niech sie chłopak wezmie za tą Taylor pasują do siebie :D oboje tacy sztuczni :D
ogółem dobry film polecam również klan ;]

HAHAHAHAHAHAHAHA

Seerj
27-01-2010, 14:10
W roku 2231 producenci postanowili wyemitować 1000 ostatnich odcinków waszego ulubionego od lat serialu !!! To już 6 pokolenia. Najnowszy odcinek
" Brooke i tajna organizacja klonów" już w sieci !!

Kiedyś tak będzie...

Ktoś II
28-01-2010, 13:38
Jeżeli robię sobie po południową drzemkę to włączam Modę na sukces.
To jest tak nudne, że fajnie się przy tym usypia. Nie rozumiem co babcie widzą w tym serialu. Śmieszy mnie to, że co chwilę ktoś jest w ciąży ^^.

Duff
31-01-2010, 21:09
Nie ogladam tego syfu. Gdy bylem maly to balem sie tego filmu xD Stanisław Olejniczak (lektor) ma taki powazny glos i to moze dlatego mam uprzedzenia co do tego badziewia :D

Senshi
01-02-2010, 15:14
Nie wiem jak to mozna ogladac:O:O:O
Szacun dla tego kto ogladal wszystki odcinki:D:D:D
Ten serial nigdy sie nie skonczy xD

Ancarius
02-02-2010, 15:26
Ja tam czasami oglądam, gdy jestem u Babci, lecz jak przyjeżdżam raz na tydzień to jakoś mogę się połapać bo akcja przez cały czas rozgrywała się w jednym miejscu i patrzyli na siebie 30 min w każdym odcinku.

To jest śmiechu warte, ale nie martwcie się - odcinki które są puszczane teraz, zostały nagrane w 2006 r :)

Piko
03-02-2010, 13:55
u mnie to ogląda babcia. Zawsze kiedy słysze muzyke na początku zaczyna mnie krew zalewać! :0

Karpek
03-02-2010, 15:59
Ja tego gówna nigdy nie oglądałem xd
Moja babcia to kiedyś oglądała : d

Coller
03-02-2010, 20:14
Jak wpadam do babci to około 16;00 czy jakoś tak :p moja babcia stanowczo angażuje się w to, co dzieje się w domu mody Rich czy jak im tam , a tak to nie przepadam za tym serialem bo niestety nie ogarnąłem all odcinków :cool:

Benn
17-06-2010, 21:04
Kiedyś to oglądałem z mamą albo babcią. Czasem zobaczę co się tam dzieje jak komputer jest zajęty, ale po tym jak Ridż żeni się 20x w Brook, albo Tejlor umarła, a potem wstała z grobu już odechciało mi się to oglądać z chęcią.

Drunkus
19-07-2010, 01:44
Ostatni moment ktory pamietam z Mody na Sukces to jak jakis balon na koncu lecial z kims w srodku lecial ten odcinek z ~10 lat temu moze ktos opowie albo pamieta ;d?

Azonka
19-07-2010, 02:13
@up
Znam ten odcinek na pamiec.
Pisz na pw jak bedziesz ciekawy co sie dalej stalo.

@topic
Gowno jakich malo.

Szejk Zarex
21-07-2010, 03:21
Jak siedzę przed telewizorem i nic ciekawego nie ma to zawsze trafi mi się Moda na sukces. Oczywiście nie zmeniam kanału tylko oglądam. Nie jest to takie głupie, ale aż kapie komercją. Zresztą jak każdy program. : ]