View Full Version : SE W595 opinie
Witam. Dostalem telefon Sony Ericsson W595. Proszę, piszcie czy ten telefon szybko sie psuje, czy warto taki miec itp.
Demon Huntter
20-12-2009, 08:48
Masz tu pare komentarzy z zrodla
http://www.mgsm.pl/katalog/sonyericsson/w595/
ustaw telefon w pionie albo poziomie jak piszesz sms to rozjasnia sie ekran i klawisze xD fajnie zmienia sie ruchem piosenki ;D fajne aplikacje ;) aparat taki sobie ale nie o to w tym telefonie chodzi ... jak przystało na Walkmana dobre brzmienie w słuchawkach warte polecenia ;) mam go miesiąc póki co nic nie nawala ;)...
> rock mam ten telefon dokładnie rok i miesiąc temu padła taśma, a teraz tak jak pisałeś padł wyświetlacz po prostu zrobił się biały :( nie reagował na nic po prostu świecił / diagnoza do wymiany wyświetlacz taśma i płytka do której podpina się taśmę (wyrobił się zacisk od taśmy) naprawa raczej nie opłacalna zakupiłem nowego samsunga delphi zobaczymy jak się będzie spisywał pozdrawiam...
Ja nic o tej blaszce nie słyszałam, wiem że telefon to super sprzęt i nic się w nim bez powodu nie psuje. A co do zmieniania koloru na ciemniejszy i jaśniejszy podczas pisania sms'a to nie jest wada telefonu tylko telefon wyposarzony jest w czujnik światła, który w zależności od natężenia światła zmienia kolory podczas właśnie tego pisania:)...
wg. mnie z wygladu taki w kit xd , ale po komentarzach wydaje sie nawet 'fajny' ):
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.