View Full Version : Zak?ady Bukmacherskie.
Siema zalozylem ten temat zeby sie dowiedziec kto gra w zakladach bukmacherskich, jakie sa wasze wygrane i co typujecie. Zapraszam do rozmawiania i typowania tutaj meczy, piszcie swoje ostatnie wygrane i w czym: pilka nozna, pilka reczna itd.
Ja gram na zakladach, od kilki miesiecy, kupilem 4 razy kupon z tego wygralem, dwa razy. Raz wygralem 250zl, a za drugim razem 80, dzisiaj tez kupilem kupon zobaczymy w niedziele jak pojdzie, jak bedzie dobrze 500 stowek do porzdu :D
Obstawiam pare razy na Tobet. Ani razu nie wygrałem :D
Mój kuzyn obstawia juz od 3 lat??
Ma w 3 dupy tych paragonów ;D
Niezłą kasę na tym robi :D
Osobiscie obstawiał mi 2 razy i ani razu nie wygrałem =\
Ja nie gram, bo to uzależnia, ale mój kumpel niedawno wygrał coś kolo 900zł :P
Teraz podobno mają nie pozwalać obstawiać niepełnoletnim, bo gdzieś tam, chyba w Gdańsku koleś masz przez to sprawę z sądzie, że był z synem ^^
Pelnoletni nie moga wogole obstawiac, umnie np jest tak ze ja wszedlem z tata do tego zakladu to mnie wyrzucili odrazu, wiec ja obstawiam tata wysyla ;p
.:Speed Fireman:.
19-12-2009, 19:56
@up
Wiesz co oznacza pojęcie Pełnoletni?
@topic
Zdarzy mi się od czasu do czasu obstawić coś w Millenium.
Ridz_Forester
19-12-2009, 21:34
dosyc regularnie obstawiam czasem cos sie wygra :D
dzisaj mam jakiegos pecha i na 2 kuponach po jednym meczu nie weszło...
No i dupa wczoraj postawilem na Seville i przegrala i dupa z 500 stowek.
Ale dzisiaj tate wyslalem jeszcze raz , ale troche mniej do wygrania bo tylko 166.50zl. Mam nadzieje ze cos wygram , obstawione mecze to :
West Ham - Chelsea 17.00
Monaco - Lyon 21.00
Auxerre - Toulouse 17.00
Juventus - Catania 15.00
Inter M - Lazio 20.45
AS Roma - Parma 15.00
Zyczcie mi powodzenia .
Chelsea tak na dobry początek ci zawaliła :/
No dupa, chelsea juventus przegrali ..... a myslalem ze pojdzie im lepiej .
Zalozylem juz wczesniej identyczny temat... Ehh... Jednak opcja szukaj boli? ;f
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=59441 W dodatku w dziele Sport sa TYLKO dwie strony ;x
@topic
Obstawilem tylko 3 czy 4 razy, nic nie wygralem, wkurzylem sie i nie obstawiam ;x
Angu$ XD
22-12-2009, 14:29
Heheh.. Ja nie gram w takie pierdoły, ale mój starszy gra nałogowo xD
Coś tam zazwyczaj wygrywa więc nie mam nic przeciwko;p Ale bez przesady xD
ja obstawialem ale ostatnim razem babka mnie wyrzucila bo nie mam 18+:|
najlepiej zobaczyc na stronce(obczaic all) a do zakladu tylko kupon wypelnic:D:D:D
Fajne to jest, łatwa kasa jak się orientuje w piłce nożnej dość dobrze i nie lekceważy przeciwnika. Mój kumpel w to gra regularnie i za tą kase na miasto idziemy z koleżankami albo coś. ;d
Oddajkonto2
11-01-2010, 22:55
Chelsea tak na dobry początek ci zawaliła :/
To ta Chelsea tak publicznie wali? Eh, to już lepiej samemu to robić... :(
Jak się nie orientujecie w temacie Zakładów to proszę podaje wam najlepsze forum w którym są typy oraz analizy profesjonalistów z dnia na dzień.
http://www.forum.bukmacherskie.com/
Raz w życiu obstawiałem za namową kuzyna, lecz nie wszedł mi jeden mecz, chyba był to Real Madryt. Osobiście, jakoś nie jestem za takich zarabianiem.
Ja obstawiam juz ponad rok. Moja najwieksza wygrana bylo 280zl :) Kiedys udupilem 430 bo nie wszedl mi 1 mecz :(
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.