PDA

View Full Version : Bug na quescie do soni

Angu$ XD
19-12-2009, 22:12
Otóż:
"3 misja:
Idziesz do wiochy malp. Zabijasz elder beholdery bo drodze, pare Kongra oraz Merklin. Spotkasz tam "Snaken". Rabin napisze ci jak znim masz rozmawiac. On daje ci misje zebys mu przyniosl jego passy. Udajesz się na zamek behemotow oraz jednego bosa Belhior. Jest on od wulkanu w dół. Wchodzisz do podziemi i idziesz caly czas w lewo. Spotykasz Cobriane i rozmawisz z nia normalnie oraz mowisz jej komplementy takie jak:
-jestes sliczna
-jestes piekna
-masz piekne oczy
Ona podaje ci number(060606), oprocz tego dajesz jej WINO i dostajesz password. Na koniec mowisz jej komplement.
Wracasz do Snaken podajesz mu Number i Password, a on kaze ci sie udac do małpy ktora znajduje sie "<<" od Snaken'a. Rozmawiasz z nia normalnie i ona mowi ze musisz jej dac Magic Longsworda w zamian za tajemnice Rabina.
Wracasz do Rabina mowisz mu jego tajemnice.
|hi-> Wiem jaka masz tajemnice! Twoja tajemnica jest to, ze masz romans z mumia! | on kieruje cie spowrotem do wioski Małp."

Gdy pisze jej jakieś komplementy, ona nie odpisuje, a powinna;p Nwm czemu tak jest, no ale jest i cóż.. xD

Dark Devorious
19-12-2009, 22:14
Hahahaha gdy ona ci napisala czy poprawisz jej humor jakimis komplementami to miales napisac jeszcze raz tak i ona ci bedzie podawala wtedy komplementy jakie masz jej pisac -.- To nie bug tylko twoja bezmyslnosc.

@down Sproboj jeszcze raz ... Pisz ciagle tak , az dojdziesz do momentu kiedy bedziesz musial mowic jej komplementy.
Moze podaj nick to Ci pomoge w grze ?;d

Angu$ XD
19-12-2009, 22:17
No właśnie nie:)
Pisałam tak i też nic wiec?^^

Jak coś spróbuje potem jeszcze raz, a jak dalej tak będzie to napisze. Ale jestem pewna, że pisałam "Tak".

Poradzę sobie ^^ XD

*^*Hunterpall*^*
19-12-2009, 22:25
Musisz napisac tak 2x i dopiero potem komplementy z tego co pamietam. Tez sie wtedy zacialem ale odpowiedzia na twoje nurtujace pytanie jest
"tak" xD

Royal Shi
19-12-2009, 23:19
Za mało się starasz xD
napisz np:
"wyliże Ci sutki" może zadziała.

luko
20-12-2009, 22:15
Żałosne , kolejny temat do nabijania postów..

TuKi
21-12-2009, 08:33
#topic
I co to jest bug? Nie. Poprostu nabijasz post'a. Zamknąć.

*^*Hunterpall*^*
23-12-2009, 23:36
Widze, ze cleanerzy ostatnio cudnie pracuja.
Temat powinni zamknac po mojej odpowiedzi, dzieci nabijaja posty.
A kto im warny da?:|

Fanatyczek_1945
23-12-2009, 23:42
tez mialem problem ale to nie polega na tym
Hi >Tak>TAk jestes piekna jestes slicznja masz piekne oczy jakos tak to szlo. i na koniec tak
jestes sliczna
chyba tak

Folgowsky
24-12-2009, 01:13
Mi jakos dzialalo za kazdym razem a chyba z 5x robilem to roznymi postaciami