View Full Version : Loot : )
Otóż sam nie gram na APO więc proszę się od razu nie rzucać, ale mam propozycje : D. Ludzie skarżą się, że na małych levelach nie mogą zarobić więc może by zrobić żeby od 1,3k lvll dopiero zmniejszał się loot, a do 1,3k byłby taki jak wcześniej. Coś podobnego do exp stage.
@Down
Też tak kiedyś myślałem, że moja propozycja z lootem nie przejdzie lecz przeszła i został zwiększony :).
Seth Drut
20-12-2009, 11:11
to by bylo troche niesprawiedliwe dla tych co juz maja ten lvl. zreszta na kazdym lvl da sie duzo zarobic, wiec zawsze masz na sl'a i jeszcze duzo zostaje :)
zreszta to nie przejdzie moim zdaniem ;s
niech bedzie obojetnie
Patryk1441
20-12-2009, 11:25
Tak dobry pomysl zeby loot byl taki jak byl dla ludzi z mniejszym lvlem niz 1.3k z reszta juz od tego lvla zaczynaja sie queeny i to taki masowy exp wiec i tak nie byli by ludzie poszkodowani
Tutaj się jak najbardziej zgodzę.
Lot powinien zostać zwiększony minimum o 40-30%.
Tak !!
Ten pomysł jest dobry... ale tyko czy da się zrobić tak z lootem ... :rolleyes:
Jak przypominam sobie looty który były jakieś 2 lata temu na ms to było świetnie... kilka h expienia na 300 lvlu i miales dobrego loota ... a teraz ? poprostu się nie oplaca grac niskim lvlem bo dopiero od 700+ da się dobrze zarobić... i nie ma co się dziwić że ludzie kupują kcc na allegro ;/
Mortiis widzi ile kcc jest wystawione na allegro i nie da wam lepszego loota.
Ale sam pomysł byłby dobry =)
Folgowsky
20-12-2009, 13:10
Heh no jak na allegro sa 1kkcc to dopiero :d
loot jest ok ! ale dalem tak xD
Dark Devorious
20-12-2009, 13:48
Jestem na tak , bardzo fajny pomysl :D Chociaz latwiej byloby poprostu poprawic loota z kingow i msow ;)
Wiesz taka jest prawda, że zarabia się dopiero od 1200+ lev. Wcześniej nic sensownego wynieść się nie da. Powinien być jakiś potwór do loot'a, dla słabszych level'i.
Mi to obojetne, ale moze byc, zaznaczylem TAK .
Wiesz taka jest prawda, że zarabia się dopiero od 1200+ lev. Wcześniej nic sensownego wynieść się nie da. Powinien być jakiś potwór do loot'a, dla słabszych level'i.
Wystarczy żeby zwiększyli loota. Na MS mały level może zarobić.
.Panicz.
20-12-2009, 14:49
Nie.
Loot powienien byc zwiekszony ogólnie.
Jak sobie to wyobrazasz? 2k lvl bedzie biegal po respie 10 h i wyloci 1kcc? Smieszne.
Zarexoholik?
20-12-2009, 15:17
Każdy twój temat jest beznadziejny, ponieważ ty nadal myślisz jak dziecko, a zapewne nim jesteś skoro bałeś się podać swojej daty urodzin.
Jestem na NIE.
@Panicz
Nie wiem o co Ci chodzi? Przecież teraz jest zmniejszony loot.
@Zarexoholik
Spoko : )
@Topic
Chyba nie przejdzie, ale cóż :).
Jestem na nie.
Ludzie wbijają coraz większe lvle, po to, aby szybciej zarabiać kasę.
MI to zwisa czy bedzie lepszy loot czy gorszy nie gram juz na apo .
Jesli chodzi o zmniejszenie loota dla hlvl to sie nie oplaca tego robic zawsze znajdzie sie jakis sposob na zarobienie kasy nie wazne jaki ma sie lvl skoro loot nie bedzie lecial na lepszych mobach to hlvl przezuca sie na slbsze no i wtedy low lvl nie beda miaolly gdzie zarabiac.
Pablosikk
20-12-2009, 16:04
Dobry pomysł małymi levelami cieżko o kase;] naprawde takie cos sie przyda xD
Belfus Adri
20-12-2009, 16:16
Jestem na tak poniewaz gracze z malym nie amja na sle/nowe eq i potem sie dziwicie czemu kupuja eq na allegro czy kradna itemki w grze....
Master Sio
20-12-2009, 16:18
Problem polega natym ze banda NOOBÓW 300+ chca miec eq jak 2k lvl .Albo zarabiac jak 2k lvl i dlatego płaczą.
topic@ Jestem na nie
Memphisss
20-12-2009, 17:46
moim zdaniem nie! dlaczego? skoro ktos maniaczy i bije duzy lvl to powinien duzo tez zarabiac :D moim zdaniem teraz jest dobrze i jesli ktos chce to zarobi kase ja osobiscie w miesiac na 600 lvl zarobilem okolo 100kcc (nie nie nie allegro...i tak hacka mam :D )
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.