View Full Version : Jakie Zdanie Maj? Wasi Rodzice Na Temat Tibi?
Jak w temacie.
Jestem ciekaw co sądzą wasi rodzice na temat tibi.
Lechista92
20-12-2009, 11:57
A co to za gówno?
No właśnie .
Yy, nie gadam z nimi na TE tematy, ale kiedyś napomknąłem że takie coś istnieje.
Reakcja matki:
"Coo? Piszczel?!"
Reakcja ojca:
"Co to za szatany?"
Uwsteczniam sie umyslowo, strata czasu, nie ma glupszej gry. Mowia zebym sie pouczyl a nie gral w to gow** ;d
Stary jak widzi, ze gram w tibie, to strach sie bac w ogole, haha xD
A matce to zwisa;p
To nie jest ok, ej!
20-12-2009, 12:05
Ja jestem zdania, że rodzice nie powinni ingerować w gry dziecka które samo potrafi już odróżniać dobro od zła. Tak czy inaczej, moja mama uważa inaczej. Pewnego dnia, nasłuchała się od mojej kuratorki, że tibia jest zła. Za wszelką cenę próbuje ją usunąć, niestety nie umie. Więc wniosek jest jasny - moja mama uważa że ta gra nie jest ok, ej!
Na szczęście już w to nie gram, ale jak grałem to mówili, że mógłbym robić bardziej pożyteczne rzeczy.
ja nie mowie rodzicom w co gram ale matka przezywa ze za duzo siedze przed kompem:D
Mikiel Król Sedesów, ej!
20-12-2009, 12:21
Nie ma nic do gadania, inaczej pójdzie krzesło w ruch, to jest ok, ej!
ogólnie nie gram w tibie, to jest ok, ej
Moi starsi twierdzą że co bym nie robił to gram... ale jak jakiś czas temu sprzedałem mojego pierwszego chara rl uznali że to nie jest wcale aż taka zła rzecz... ale i tak mam lepsze zajęcia niż gra... :p
Old Shidishi
20-12-2009, 12:33
Moja babka mowila ze szatan w tym siedzi xD a starci gadali ze opanowalo mnie to jednak zmienili zdanie jak dostalem za to "gowno" kase ;D
Jak jeszcze grałem, to ojciec zawsze przychodził i zadawał to samo pytanie retoryczne : ' i znowu grasz w te pchły? ' xdd.
.Serafin
20-12-2009, 12:53
Cos w stylu "Kiedy znowu na konto wpłyną ci 2 stówki?".
Orlen Ochrona
20-12-2009, 13:13
Cytat :
Michał idz do sklepu
Zaraz....
Po 30 minutach
Idziesz do tego sklpeu czy nie ?
Mowiłem zaraz.
Za 1h
Nie ma pradu w domu : C.
Starzy sie napinaja jak cały dzien siedze a im nie pomagam stary chciał juz mi odinstalowac tibie XD.
Moja mama sie nie interesuje w co gram, ale tata sie czasami wkurza ze dlugo siedze....
"... a ty znów napierdalasz w te kwadraty? [...] "
Nie gram juz, ale wczesniej mi gadali, ze za dlugo gram i sie nic nie ucze ;] Teraz praktycznie tyle samo siedze na kompie, tylko, ze pisze na gadu i nic nie mowia, ze za dlugo siedze, czy cos ;d Nieraz jeszcze sie polozy jakas otwarta ksiazke przy kompie i jak slysze, ze ida, to niby, ze sie ucze ;]
Regulaminowy człowiek
20-12-2009, 14:55
"...kszeslo po lewej stronie, jakby co to tibie krzeslem obronie [...] "
Parę razy się zdarzyło, że zapytali mnie dlaczego spędzam tyle czasu przy tak gównianej gierce, która jest tak brzydko zrobiona.
Ja osobiście nie gram w Tibie, ale dawniej moja mama mowiła "przestań grać w to gówno" albo "znowu grasz w tą Tibie". No i kumpel też mi tak powiedział i przestałem. Od tamtego momentu ani razu nie włączyłem tibii ;o.
Sopranic
20-12-2009, 15:49
Ja osobiście nie gram w Tibie, ale dawniej moja mama mowiła "przestań grać w to gówno" albo "znowu grasz w tą Tibie". No i kumpel też mi tak powiedział i przestałem. Od tamtego momentu ani razu nie włączyłem tibii ;o.
U mnie podobnie.Kumple sie śmiali że gram w tibie.Mówili: Co ty dalej w tą tibie grasz? Albo kolega powiedział :Mateusz,jaki masz lewel w tibie?(nie mogłem z tego;d).Mama nawet nie wiedziała w co gram.Wydałem na paca 20zł postać sprzedałem za 40zł(miałem gdzieś 260lvl;d;d;d).Koleś kupił go i za jakiś czas już nie grał;d.Teraz nie gram w to,wielu z was marnuje się przy tej grze.
Wujaszek
20-12-2009, 15:49
Moi rodzice jak gram wlaża do pokoju i ,,dlaczego spedzasz tyle czasu przy tej Tibi''
a jak nabije wiekszy lvl to ,, kiedy znowu zarobisz?''
Heineken
21-12-2009, 00:20
I o co w tym chodzi? no .
Moi rodzice nie mają zdania na temat tibii jedynie starszy brat stwierdził że jest to jakieś gówno w dodatku w 2D ; ]] . Na co mu odpowiedziałem że kiedyś też się śmiałem z kolegów że w to graja po czym i ja zacząłem . Tibia TO SZATAŃSKA GRA !! :D
Sempacz__
21-12-2009, 13:05
no musze powiedziec ze sie przyzwyczaili XD no ale jak gadam np vt/skype i gram do tego w tibie to mi taka siare robia ze to chuj XD aaaaaa i jak stary idzie na fajke na balkon to za kazdym krzyczy ' tibia cie zniszczy '
w sumie stary zna sie troche na tibii i wie o co chodzi i jak padne to taka pompe ze mnie cisnie a ja taki wkurwiony omg XD
ogolnie to wyjebane w to Xd i tak juz coraz mniej gram
. ! _DominiK_ ! .
21-12-2009, 16:11
Ojczym jak wejdzie i zobaczy to kara na 4 miechy na kompa xDD :mad:
A mamie to zwisa ale tez mówi wylacz mi ta tibie nie moge na nia patrzec xD :rolleyes:
'Przestań chodzić tym śmiesznym ludzikiem.' - częste słyszane wypowiedzi. :) A tak na prawdę, to nic nie mówią, bo w sumie nie mają o czym mówić.
Krulowiec
21-12-2009, 16:28
Raz tata pytał o co chodzi w tych kropkach O_o.
Ogolnie to nie ingeruja w co gram, w tamtym roku dostałe na mikołaja gre od 16 lat wiec maja do mnie zaufanie.
Znam typa z mojej miejscowosci, ktorego Ojciec grał w tibie 70+ ed xD
Stronghold
21-12-2009, 16:35
Dziadek(jak czasem[bardzo rzadko]wejdzie to mówi : "Co to za diaboły ? "
Rodzice(kiedyś) :Weź już nie graj w te gówna.
Uwsteczniam sie umyslowo, strata czasu, nie ma glupszej gry. Mowia zebym sie pouczyl a nie gral w to gow** ;d
Tak jest ;D (:
Każdy rodzic chyba mówi dziecku , żeby się pouczył ; >
Trikol <3
21-12-2009, 18:33
Mama :
Przestan juz w to grac!
Tata:
Zlaz z kompa musze pewna rzecz zrobic
Zchodze z komputera ide do kuchni , wracam , a starszy cisnie w FIFE 09 xd
.!Z@rk!.
21-12-2009, 18:45
Ostatnio Moja mama taki tekst rzuciła:
'To na czym to polega? Ten ludek chodzi i się pali, o.O to Ty?' :D
Ale ogólnie nic do niej nie ma, tylko jak się na serio wk*rwie to się pyta czy to znowu przez tą grę :D:D:D
Za czasów kiedy grałem w Tibie, rodzice często mówili żebym "wyłączył te gówna" albo "wyłączył te cholerne ludziki i wziął się za naukę". Ogólnie rzecz biorąc wisiało im to pewnie.
Belfus Adri
21-12-2009, 19:00
Stary mowi "tylko bys grał, wez sie za nauke!" a stara "jak ty mzoesz grac 2 lata w ta sama gre, nieznudziła ci sie ??"
Fanatyczek_1945
21-12-2009, 19:50
Ja tam starych mam lajtowych.Kiedys moj stary jak nie wiedzial co to powiedzial "A co to za ludziki".Lepiej mu bylo jak zobaczyl ze gram w csa xd
A ostatnio do mnie :Znowu grasz w ta tibie ?miales nie grac <lol2> xd
"za długo już siedzisz na kompie", "ja wide, że jesteś uzależniony od kompa" i atkie tam pierdoły. Po c*** się czepiać ? jak ja bym miał syna to w*** niech siedzi po 20h tylko żeby pał nie miał ;p tylko 2 ;d. A tak k*** to najlepiej sie czepiać wszystkiego ///
Mama: nie wiem jak to wygląda daj mi spokój oglądam
Oczywiście wie, że to gra ;p. Temat chyba zaczerpnięty z "Co twoi rodzice myślą o szatanie?" czy jak to tam było.
Royal Shi
21-12-2009, 20:23
Moja akurat przypomina sobie o Tibii na święta xD , jak się pyta czy chcę pacc'a.
Nie interesuje ją za bardzo w co ja gram,lub co ja robię na kompie.
Więc mam luz.
Moi rodzice nie interesują się czy w to gram , choć to wiedzą :D
Mogę se grać , a co ich to obchodzi ?
Ja mam looz :D :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kokardeczkaa 1-96 ( GoU GoU 100 lefel )
Wikusia Wielka 1-20 (zrookowana)
Wikusia to nie moje imię
Qmpela założyła chara jak byłam w WC o.O
*Tanuki*
21-12-2009, 20:38
Nie mają bo nie gram .
Moja wypowiedź jest podobna do użytkownika Cytexx.
Jak ojciec widzi to lool trzeba uciekać xd a jak matka to nic....
Mówią:
- Zrobił byś coś bardziej pożyteczniejszego.
- Po co w to grasz?
Mama :
Znów te piksele? Nie możesz zagrać w te strzelanki?
Tata :
Co to za grafa z kosmosu.
Babcia :
Odejdź od tego komputera i tej całej tipi.
v.37.0 Azbestowy v.37.0
25-12-2009, 15:08
Kompletnie nie interesuje ich to co robie na komputerze (f tiboje nie gram)
Teotihuacan
26-12-2009, 13:18
da rade
przewaznie jak gramy z eqipa na innych otsach, nie gramy juz na ****/
cos w stylu pvp mapa real + gengia oken pyre, to zawsze sie dre jak zjeb
Xd
A matka z ojcem ' co Ty sie tak denerwujesz ? '
jeszcze jak bylem kommanderem . to dziennie ' juz chyba koniec na dzis, przez ta gre przeklinasz i nie umiesz sie opamietac ' xd
!!sQaua!!
26-12-2009, 13:29
Ja od samego początku gram na apo.
Kiedyś tata do mnie powiedział 'idz sobie pograć w te armie podkarpackie' XD
A takto to chyba nic nie mówią.
Zarexoholik?
26-12-2009, 15:12
Mieszkam sam więc raczej nic, ale jak mama do mnie przyjeżdża to tekst typu: 'A ty nie masz nic lepszego do roboty?' : /
Mam mamo, ale nie o 16'ej. : /
Tata: Mały w COD'a byś pograł.
Mama: WYLACZ TO I DO NAUKI!!!!!!!!!!!
kicaii :o
26-12-2009, 15:23
Mama Woli jak siedze w domu /zarywam nocki grajac niz wychodze na dwór, co konczy sie zawsze / Najebany/ Zjarany Mix i ogolnie pozno co nie pzowala jej spac :o
Dark Devorious
27-12-2009, 17:13
A wiec zaczynalo sie tak : Po co grasz w ta zasrana "TABI" nic z tego nie masz. A teraz to tak mniej wiecej wyglada : Ty jestes juz popierdolony od tej gry , nie wiesz co sie wokol Ciebie dzieje , jestes zakrecony jak sloik na zime.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.