PDA

View Full Version : Skarga na adminów forum

Jaros Jaroz Jaro
20-12-2009, 14:11
Założyłem przed chwilą temat i jakiś cep sie w nim wymądrzał to mu odpisałem co nie co (ale z kulturą) bez przekleństw. minął jakiś czas i jakis admin to usunął, to juz nie pierwszy raz.

Brak słów... może jakiś admin sie wypowie... albo najlepiej ten kto ten post usunął.

Wolly
20-12-2009, 14:27
Wiesz, jeśli wypowiadasz się nie na temat to post jest usuwany. :) Mogłeś napisać mu swoje uwagi na PW, bo wtedy nie się nie tworzy napinka w temacie.

Jaros Jaroz Jaro
20-12-2009, 14:40
No dobra...to niech usunie post goscia ktory mnie wyzywał..

bo inaczej to jest nie sprawiedliwe... nie ? ;/

Scoop
20-12-2009, 16:08
Może podasz tytuł tego tematu i w jakim dziale był? To sprawdzę.

Ktoś II
20-12-2009, 16:43
Ja też kurde to widzę nieraz :P
MOdki! Nie usuwać tematów tylko nagradzać warnem osoby łamiące regulamin...!

Jaros Jaroz Jaro
20-12-2009, 16:51
Może podasz tytuł tego tematu i w jakim dziale był? To sprawdzę.

Wysłałem ci na priv

Ja też kurde to widzę nieraz :P
MOdki! Nie usuwać tematów tylko nagradzać warnem osoby łamiące regulamin...!

Niektóre osoby nawet nie wiedzą że łamią regulamin,a wiadomo że nikt nie będzie czytał regulaminu a tym bardziej się jego uczył na pamięć bo co mu to da? ;p

@ja jestem człowiekiem opanowanym, nie chodzi mi o nabjianie postów tylko o to że jest niesprawiedliwość na tym forum lekka.

A mi się to cały czas zdarza a jak patrze na innych to nie. Poczułem się jakby jakiś admin się na mnie uwziął.:rolleyes:

Storm
20-12-2009, 16:52
@up
Ale ty jestes inteligetny, Scoop nie odbiera wiadomosci na prv, gratulacje.

Brain
20-12-2009, 16:56
@Up
Ty też nie grzeszysz inteligencją. Może tego nie wiedział :>?

@Topic
Też to zauważyłem.

Scoop
20-12-2009, 17:10
To może wyjaśnię kwestie usuwanych tematów które na pierwszy rzut oka nie łamią regulaminu, usuwamy całe ponieważ na forum są takie tematy które wzbudzają masowe oburzenie i prawie każdy komentarz jest negatywny, bluzgi, wyśmiewanie itp. Jak sami widzicie nie ma sensu pozostawiać takiego tematu skoro nie ma tam sensownych postów i są tylko wyzwiska.

@Jaros Jaroz Jaro
Pańskie posty w tym (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=62106) temacie zostały usunięte ponieważ wszystkie sprawy prywatne wyjaśniamy poprzez wiadomości prywatne, nie w temacie. Mimo to że odpowiedział Pan drugiemu użytkownikowi kulturalnie powinien Pan dostać warna za nieznajomość regulaminu.

Wszelkie sprawy osobiste wyjaśniamy sobie poprzez prywatne wiadomości, a nie w temacie.
Zapewniam was, że każdy temat który jest usuwany na tym forum, jest usuwany z konkretnej przyczyny a nie przez to, że jakaś osoba z ekipy (http://www.forum.toproste.pl/showgroups.php) miała taki kaprys.

Mc Maciek
20-12-2009, 17:26
Pragnę jeszcze dodać coś do tego, co napisał Scoop. Mianowicie, w nawiązaniu do jednego z poprzednich postów: nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania. Nikt Wam nie każe uczyć się go na pamięć - poprostu chodzi o to, żebyście wiedzieli co wolno, a czego nie.