View Full Version : Skarga na adminów forum
Jaros Jaroz Jaro
20-12-2009, 14:11
Założyłem przed chwilą temat i jakiś cep sie w nim wymądrzał to mu odpisałem co nie co (ale z kulturą) bez przekleństw. minął jakiś czas i jakis admin to usunął, to juz nie pierwszy raz.
Brak słów... może jakiś admin sie wypowie... albo najlepiej ten kto ten post usunął.
Wiesz, jeśli wypowiadasz się nie na temat to post jest usuwany. :) Mogłeś napisać mu swoje uwagi na PW, bo wtedy nie się nie tworzy napinka w temacie.
Jaros Jaroz Jaro
20-12-2009, 14:40
No dobra...to niech usunie post goscia ktory mnie wyzywał..
bo inaczej to jest nie sprawiedliwe... nie ? ;/
Może podasz tytuł tego tematu i w jakim dziale był? To sprawdzę.
Ja też kurde to widzę nieraz :P
MOdki! Nie usuwać tematów tylko nagradzać warnem osoby łamiące regulamin...!
Jaros Jaroz Jaro
20-12-2009, 16:51
Może podasz tytuł tego tematu i w jakim dziale był? To sprawdzę.
Wysłałem ci na priv
Ja też kurde to widzę nieraz :P
MOdki! Nie usuwać tematów tylko nagradzać warnem osoby łamiące regulamin...!
Niektóre osoby nawet nie wiedzą że łamią regulamin,a wiadomo że nikt nie będzie czytał regulaminu a tym bardziej się jego uczył na pamięć bo co mu to da? ;p
@ja jestem człowiekiem opanowanym, nie chodzi mi o nabjianie postów tylko o to że jest niesprawiedliwość na tym forum lekka.
A mi się to cały czas zdarza a jak patrze na innych to nie. Poczułem się jakby jakiś admin się na mnie uwziął.:rolleyes:
@up
Ale ty jestes inteligetny, Scoop nie odbiera wiadomosci na prv, gratulacje.
@Up
Ty też nie grzeszysz inteligencją. Może tego nie wiedział :>?
@Topic
Też to zauważyłem.
To może wyjaśnię kwestie usuwanych tematów które na pierwszy rzut oka nie łamią regulaminu, usuwamy całe ponieważ na forum są takie tematy które wzbudzają masowe oburzenie i prawie każdy komentarz jest negatywny, bluzgi, wyśmiewanie itp. Jak sami widzicie nie ma sensu pozostawiać takiego tematu skoro nie ma tam sensownych postów i są tylko wyzwiska.
@Jaros Jaroz Jaro
Pańskie posty w tym (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=62106) temacie zostały usunięte ponieważ wszystkie sprawy prywatne wyjaśniamy poprzez wiadomości prywatne, nie w temacie. Mimo to że odpowiedział Pan drugiemu użytkownikowi kulturalnie powinien Pan dostać warna za nieznajomość regulaminu.
Wszelkie sprawy osobiste wyjaśniamy sobie poprzez prywatne wiadomości, a nie w temacie.
Zapewniam was, że każdy temat który jest usuwany na tym forum, jest usuwany z konkretnej przyczyny a nie przez to, że jakaś osoba z ekipy (http://www.forum.toproste.pl/showgroups.php) miała taki kaprys.
Mc Maciek
20-12-2009, 17:26
Pragnę jeszcze dodać coś do tego, co napisał Scoop. Mianowicie, w nawiązaniu do jednego z poprzednich postów: nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania. Nikt Wam nie każe uczyć się go na pamięć - poprostu chodzi o to, żebyście wiedzieli co wolno, a czego nie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.