Zaloguj się

View Full Version : 1600 - Zarexoholik.

Zarexoholik?
20-12-2009, 15:15
Tak jak w tytule, wbiłem 1600 level. Chciałem się przylansować i odpowiedzieć na wasze (zapewne) niestosowne komenty w formie wulgaryzmów. :)

http://i47.tinypic.com/dnzl8n.jpg

Pozdrawiam te osoby, z którymi piszę/rozmawiam na skype. :)

Sir Magiczny
20-12-2009, 15:18
No łał no fajnie no pizgaj TysiącSiedemset

Kapitan Alkohol.
20-12-2009, 15:22
Boże jakie noł lajfy do 5 expiły XD
Gz, jedziesz do 1700 ;)

Zarexoholik?
20-12-2009, 15:27
Do szóstej! Xddd .

Ogo.
20-12-2009, 15:31
Pokaż eQ ?; o
Dawaj 1700 :cool::rolleyes:

Senshi
20-12-2009, 15:31
gz:D:D gogo 1700 lvl;)
szkoda ze eq nie pokazales:D:D:D

Raptorq
20-12-2009, 15:35
Gz Zarex xd 1,6k rp na quenach :eek:? Czemu nie idziesz na wieski, albo fw:p?

Wolly
20-12-2009, 15:43
Wesołych Świąt. :) Dobry level .

Helloween
20-12-2009, 15:44
Graty. Leć do 2ooo xddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Deads
20-12-2009, 15:54
Nie masz co się lansować kupnem chara ... - 0 ;] Nie gz

Storm
20-12-2009, 15:59
Nie gratuluje, poniewaz jestes noobem!
Nie Gz : <

luko
20-12-2009, 16:08
Nie gz piesku , życzę hacka.:(:(:(:(:(:(:(:(:(
;<

Old Nix
20-12-2009, 16:14
Gz Zarex :):) Gogo tysiąc siedemset lewur :D

Avek II
20-12-2009, 16:18
Przynajmniej nie mowi ze odchodzi a gra i wkreca ze to nie on!!! a har jest jego on go stworzyl!
Wardy zajete przez deadsa w sylwka/gwiazdke!!
bo juz tak sie spasl ze z pokoju nie moze wyjsc !! DEADS OWn3d.l.

Sturnusek
20-12-2009, 16:24
sam kupiles deads'a, wiec trzymaj mocno pysk.
synek : /

Zarexoholik?
20-12-2009, 16:24
[20/12/2009 16:19] Gellert -> Zarexoholik was banished because of Uzywanie macro/botow itp.

Musze odpocząć od gry, bo gellert dzieciak znowu dał niesłusznego bana za filmik. : /

Do unbana.

Deads
20-12-2009, 16:29
[20/12/2009 16:19] Gellert -> Zarexoholik was banished because of Uzywanie macro/botow itp.

Musze odpocząć od gry, bo gellert dzieciak znowu dał niesłusznego bana za filmik. : /

Do unbana.

Dał ci bana bo pekowałeś i miałeś uha na hot i ci właził uh z manasem i nie pie*** dzieciaczku
gellert nie banuje za freee

Zarexoholik?
20-12-2009, 16:34
Dał ci bana bo pekowałeś i miałeś uha na hot i ci właził uh z manasem i nie pie*** dzieciaczku

Miałem sio od Belushi, ale on najwidoczniej tego nie zauważył. Jego błąd, a napiszę o unbana.

Gellert daje niesłuszne bany coraz częściej tak jak w przypadku Don Ja. :)

M4A1
20-12-2009, 16:36
nie gz ty zjebany bocie

. ! _DominiK_ ! .
20-12-2009, 16:39
Gz, gogo 1700. :rolleyes:

PS.

Gellert daje niesłuszne bany coraz częściej tak jak w przypadku Don Ja. :)

Taa, pewnie daje bany bo nic nie robił i Mortiis pewnie powiedział, że jak się nie weźmie do roboty to wylatuje z ekipy. ;)

To daje bany o byle gó*no albo za nic. :rolleyes:

Skryper.!
20-12-2009, 16:40
heh jak Gellert online to trzeba uciekac z respa i sie nie bic;/ proste
gz idz sie wyspij;c

Curly
20-12-2009, 17:15
Gratulacje :) Ciśnij do 1.700 po banie niestety :(

Arcuś <3
20-12-2009, 17:22
nie gz ty zjebany bocie

http://img205.imageshack.us/img205/2073/42294306.png
Nie pyskuj okej?
#Topic
Gratulacje Zarex.

Zarexoholik?
20-12-2009, 17:31
Ja tam mam wyjebkę. W weekend poexpiłem z 6 leveli i jestem jebanym maniakiem. :)

Teraz święta więc trzeba trochę ogarnąć. Powodzenia w zdobywaniu expa. Będę troszeczkę raportować psy. : /

Zobaczymy się już niedługo. :)

Helloween
20-12-2009, 17:43

Jak się tylko vitasz bez manasowania to nie widać napisów...

Graty.

Badzjos
20-12-2009, 17:47

Do unbana.

Dostałeś za mój filmik z Twoim ringiem na mane na redzie :) Prócz tego na filmiku widać jak suwasz i manasujesz się na raz, więc na pewno nie za free Gellert dał :) Pozdrawiam Cie

Koka_xD
20-12-2009, 17:49
Gz :D
Czy z botem , czy bez i tak wbiłeś lvl :P
HeH Gje Zet :DD
Pzdr ...
Eyy wy up co wyzywacie od botów itd ..
Przecież wiecie że sami macie boty :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kokardeczkaa 1-95 ( GoU GoU 100 lefel )
Wikusia Wielka 1-20 (zrookowana)

Wikusia to nie moje imię
Qmpela założyła chara jak byłam w WC o.O

Zarexoholik?
20-12-2009, 18:00
Dostałeś za mój filmik z Twoim ringiem na mane na redzie :) Prócz tego na filmiku widać jak suwasz i manasujesz się na raz, więc na pewno nie za free Gellert dał :) Pozdrawiam Cie

Thx.

Widocznie gellert nie wierzy, że ja potrafię ruszać i się manasować i się exurować i zakładać ringa i pisać i zmieniać outfit w tym samym czasie ręcznie. : /

To ja będę musiał wspomnieć, że sharujesz, ze swoim bratem, który prawdopodobnie ma jakieś iq w przeciwieństwie do ciebie. : /

Karpek
20-12-2009, 18:00
@Koka xD
Pysk zjebie.

@topic
Nie gz botq.

Amu$
20-12-2009, 18:28
Ale mordeczka już pieseczki oki ?

@Topic
Gratulacje Kamil zdobycia 1600 poziomu doświadczenia.
Teraz mam troszkę przerwy w expie ale jak wrócisz to dawaj do 1,7k.
Pozdrawiam i życzę wesołych świąt. : )))

M4A1
20-12-2009, 20:05
http://img205.imageshack.us/img205/2073/42294306.png
Nie pyskuj okej?
#Topic
Gratulacje Zarex.

stare juz niemam ;/ jakos dobrze mi idzie bez niewiem jak ty i zarex ;/

Huskar
20-12-2009, 21:20
Thx.

Widocznie gellert nie wierzy, że ja potrafię ruszać i się manasować i się exurować i zakładać ringa i pisać i zmieniać outfit w tym samym czasie ręcznie. : /

To ja będę musiał wspomnieć, że sharujesz, ze swoim bratem, który prawdopodobnie ma jakieś iq w przeciwieństwie do ciebie. : /

Owszem on sharuje z bratem.
btw.
18:37 Wladca Smokow: Krzysiek juz do ciebie pojechal psie

# Zarex
Albo masz bota , albo takie dobre pvp : O Nie wiem co o tym sądzić.

Duff
20-12-2009, 21:30
Gratulacje Zarex :zerowcze :P Pizgaj do 2k :)

Krulowiec
20-12-2009, 21:34
Gratulejszyn go go 2k po banie :))
Gellert czasami nie wie co robi :C

Badzjos
20-12-2009, 22:03
btw.

# Zarex

Udowodnijcie że ktokolwiek inny niż ja wchodzi na Wladce... :)

1.
16:08 Kasan Pall: mordeczka jusz oki ?

2. (o Zarexie)
17:42 Kasan Pall: to jest jeszcze wiekszy skurwysyn niz ty :)

A jak ja mam pk to sie z nim ustawiasz i mnie bijesz, a jak on ma, to mnie wołasz żebym przyszedł... Dwulicus jakich mało

Pozdrawiam was obydwu

Zarexoholik?
20-12-2009, 23:18
@topic
Nie gz botq.

Hehs. Nie musisz mi gratulować, ale napiszę ci tu coś co cię zaboli: 'Ja nie będąc fanem Barcelony mam ich oryginalną koszulkę, a ty udając ich największego fana nosisz na wf'ie koszulkę Ronaldinho z numerem 16'tym, którą zakupiłeś na miejskim rynku, a materiał z jakiego jest wyprodukowana ta twoja koszulka jest porównywalny z tym czym ja podcieram pośladki.'

:)

Gz dla ciebie.

Ale mordeczka już pieseczki oki ?

@Topic
Gratulacje Kamil zdobycia 1600 poziomu doświadczenia.
Teraz mam troszkę przerwy w expie ale jak wrócisz to dawaj do 1,7k.
Pozdrawiam i życzę wesołych świąt. : )))

No proste! Ten ban został wbity, żeby mnie gra na święta nie kusiła! xDDDDDDDD

Pozdro Amek. :)

Nie wiem, czy najpierw muszę porozmawiać z twoimi przybranymi rodzicami/prawnymi opiekunami, czy zadzwonić do twojego wychowawcy, dlaczego nie reaguje na twoje rezultaty w nauce?! Wychodzę z założenia, że twoi prawdziwi rodzice nie interesują się tobą i zostałeś oddany do adopcji skoro dopuszczają, żeby coś tak durnego jak ty siedziało przed monitorem i kaleczyło język polski. Mogę być twoim sensejem/mentorem, a wiem, że tego potrzebujesz.
Więc:
Lesson 1

Topic: Nie z czasownikami piszemy oddzielnie.

niemam?

niewiem?

Ps: Dla ciebie Pan Zarex.

btw.

# Zarex

Wiem, że sharuje, bo gadałem z jego bratem na skype kiedy ujebałem go solo moim knightem. Bota ma tutaj każdy. Nie oszukujmy się, że ludzie manasują 30k + many ręką.

A co do mojego pvp to wychodzę z definicji, że pvp to postępowanie w zgodzie z myśleniem i dlatego może niektórych czeka hi/sl.

Udowodnijcie że ktokolwiek inny niż ja wchodzi na Wladce... :)
A jak ja mam pk to sie z nim ustawiasz i mnie bijesz, a jak on ma, to mnie wołasz żebym przyszedł... Dwulicus jakich mało

Pozdrawiam was obydwu

Ja do ciebie kiedykolwiek napisałem? Pisałeś do mnie na priv 'wcale nie jesteś taki zły'. Ja byle komu nie odpisuję więc ocb? :) Po co mam ci udowadniać, że nie sharujesz? Sam pisałeś na forum, że nie grasz tylko gra twój brat, a teraz widzę, że ty grasz. hehs?

Albo masz balet na chacie albo masz zaniki pamięci synu.

Co do Kasan to tyle: 'A co mnie obchodzi ten śmieć?' Co chwilę stara mi się lizać pośladki. Pamiętam jak grałem Malahadą i on miał skulla pod depo to moje ziomy, których poznałem pod neta mówiły mi na skype: 'Ty! Kasan mówi, żebym go nie bił, bo jest ziomkiem Malahady! : /'

Jesteś tak samo głupi jak on. Różnicą jest tylko to, że ty jesteś oszustem, kłamcą i głupkiem, a on jest głupi, naiwny.

Co do tego czy jestem dwulicowy to raczej bym polemizował. To, że kiedyś napiszesz do mnie siema Zarex, a ja ci odpiszę 'hi' nie znaczy, że mam cię w vip liście. : /

Ktoś/coś jeszcze? :)

Badzjos
20-12-2009, 23:29
Hehs. Nie musisz mi gratulować, ale napiszę ci tu coś co cię zaboli: 'Ja nie będąc fanem Barcelony mam ich oryginalną koszulkę, a ty udając ich największego fana nosisz na wf'ie koszulkę Ronaldinho z numerem 16'tym, którą zakupiłeś na miejskim rynku, a materiał z jakiego jest wyprodukowana ta twoja koszulka jest porównywalny z tym czym ja podcieram pośladki.'

Gz dla ciebie.

Nie wiem, czy najpierw muszę porozmawiać z twoimi przybranymi rodzicami/prawnymi opiekunami, czy zadzwonić do twojego wychowawcy, dlaczego nie reaguje na twoje rezultaty w nauce?! Wychodzę z założenia, że twoi prawdziwi rodzice nie interesują się tobą i zostałeś oddany do adopcji skoro dopuszczają, żeby coś tak durnego jak ty siedziało przed monitorem i kaleczyło język polski. Mogę być twoim sensejem/mentorem, a wiem, że tego potrzebujesz.
Więc:
Lesson 1

niemam?

niewiem?

Wiem, że sharuje, bo gadałem z jego bratem na skype kiedy ujebałem go solo moim knightem. Bota ma tutaj każdy. Nie oszukujmy się, że ludzie manasują 30k + many ręką.

A co do mojego pvp to wychodzę z definicji, że pvp to postępowanie w zgodzie z myśleniem i dlatego może niektórych czeka hi/sl.

Ja do ciebie kiedykolwiek napisałem? Pisałeś do mnie na priv 'wcale nie jesteś taki zły'. Ja byle komu nie odpisuję więc ocb? :) Po co mam ci udowadniać, że nie sharujesz? Sam pisałeś na forum, że nie grasz tylko gra twój brat, a teraz widzę, że ty grasz. hehs?

Co do Kasan to tyle: 'A co mnie obchodzi ten śmieć?' Co chwilę stara mi się lizać pośladki. Pamiętam jak grałem Malahadą i on miał skulla pod depo to moje ziomy, których poznałem pod neta mówiły mi na skype: 'Ty! Kasan mówi, żebym go nie bił, bo jest ziomkiem Malahady! : /'

Jesteś tak samo głupi jak on. Różnicą jest tylko to, że ty jesteś oszustem, kłamcą i głupkiem, a on jest głupi, naiwny.

Co do tego czy jestem dwulicowy to raczej bym polemizował. To, że kiedyś napiszesz do mnie siema Zarex, a ja ci odpiszę 'hi' nie znaczy, że mam cię w vip liście. : /

Nie dość żepotrafisz innych zwyzywać, to jeszcze czytac nie umiesz mośku... Zobacz kogo w tamtej wypowiedzi cytuje?! Ciebie czy kasana analfabeto? Więc ogarnij czytanie troszke, a potem pisz pełnymi zdaniami do nas.

A pisałem do zarexa myślac że to stary owner, a nie że odkupiłeś od niego chara... Więc nie spamuj że ja niby się chciałem z Tobą dogadać...

Nie oszukujmy się, że ludzie manasują 30k + many ręką.

To że ty masz to nie znaczy że każdy... I nie spamuj że ban za free bo to żałosne

Czasem Twoje wypowiedzi świadczą o tym że to ty nie masz kontaktu z bazą, więc nie próbuj być fajniejszy

Fraelek
20-12-2009, 23:35
@2xup.

To z Toba sie zamieniłem Zarexem za killera ?

Azielu$
20-12-2009, 23:52
@2xup.

To z Toba sie zamieniłem Zarexem za killera ?

Nie .

Exevo knight
21-12-2009, 01:09
Aha, tworzy tu się fajna napinka xd. Zarex, z jednej strony jesteś głupi jak but, ale z drugiej odpisujesz tym idiotom tak, że nawet ja jestem pod wrażeniem xd No cóż... gz lefura xD

Zarexoholik?
21-12-2009, 06:43
Nie dość żepotrafisz innych zwyzywać, to jeszcze czytac nie umiesz mośku... Zobacz kogo w tamtej wypowiedzi cytuje?! Ciebie czy kasana analfabeto? Więc ogarnij czytanie troszke, a potem pisz pełnymi zdaniami do nas.

A pisałem do zarexa myślac że to stary owner, a nie że odkupiłeś od niego chara... Więc nie spamuj że ja niby się chciałem z Tobą dogadać...

To że ty masz to nie znaczy że każdy... I nie spamuj że ban za free bo to żałosne

Czasem Twoje wypowiedzi świadczą o tym że to ty nie masz kontaktu z bazą, więc nie próbuj być fajniejszy

Pisałem ci już... Zapytaj się brata, bo to pewnie on do mnie pisał.

Skoro ja nie piszę pełnymi zdaniami to czym ty piszesz? Alfabetem morsa? Może ty potrafisz migowym pisać? Śmieszysz mnie ***** na maxa. xd

Szkoda, że ss'a nie zrobiłem jak do mnie pisałeś. : /

A co do manasowania to wkleić tutaj WASZEGO bana za boty? :)

NAPINKA ROX!

Amu$
21-12-2009, 07:59
Badzjos jesteś większym kretynem i debilem umysłowym niż się może wydawać.
Gadałem z Twoim 14 letnim bratem na skype i mówił, że gracie we 2 więc po chuj się wypierasz ?
Jak zapytaliśmy czyje to zdjęcia jest na avatarze to mówił, że brata.

Nie pisz już postów bo Twoje wypowiedzi przy czytaniu aż rażą w oczy.
Życzę hacka albo rsa psie.
Pozdrawiam serdecznym spierdalaj. : ))

@top. Gz Kamilku x2. : D!

`Artas
21-12-2009, 12:22
Gz Kamil! :) Cisnij do 2k :D Pokazalbys skille, mlvl i eq. :<

Red Tiger
21-12-2009, 13:41
Nie gratuluje bocie
Życzę delete hack ipt.

M4A1
21-12-2009, 13:47

Gz dla ciebie.

Więc:
Lesson 1

niemam?

niewiem?

chyba pies zarex a co do mojej pisowni moze i jest nie za dobra ale oceny mam dobre ;/ nie wiem jak ty

MorgiBack
21-12-2009, 19:10
Gratki xD! I nie przejmuj się noobami miej na nich wyjebane proste xD!

I oczywiście gogo 2k xD!

nie mam bota ;d

Zarexoholik?
21-12-2009, 22:23
chyba pies zarex a co do mojej pisowni moze i jest nie za dobra ale oceny mam dobre ;/ nie wiem jak ty

Skoro ja jestem psem to ty musisz być moją suką. hehs.

Oceny masz dobre? Chodzisz do prywatnej szkoły, czy prawna opiekunka ci oceny wystawia?

Nie gratuluje bocie
Życzę delete hack ipt.

Napisz list do Mikołaja.

Jednak wątpię, żeby twoje życzenia się spełniły... Mikołaj podarłby twój list, ponieważ miałby problemy z odczytaniem twoich hieroglifów... Dużo piszesz na klawiaturze, ponieważ masz dysgrafię i w zeszyscie ci nie idzie?

Ja ci życzę więcej długopisów jednorazowych i zeszyciktów, byś w te zimowe wieczorki mógł ćwiczyć.

#TOPIC

Thx. :)

@Debil niżej

Chętnie bym ci kuba napine skończył, ale ty pitko w necie się chowasz. ^^

Nom dostałeś 2x bana za boty. Wystarczy, żeby nazywać cię botem! : /

Nie muszę mieć psów, żeby mnie bronili. Ja mam kumpli nie to co ty.

A co powiesz na to jak się wypierałeś, że ty nie grasz na apo? Tylko twój brat? ^^

Kłamca. :)

Badzjos
21-12-2009, 23:28
Pisałem ci już... Zapytaj się brata, bo to pewnie on do mnie pisał.

Skoro ja nie piszę pełnymi zdaniami to czym ty piszesz? Alfabetem morsa? Może ty potrafisz migowym pisać? Śmieszysz mnie ***** na maxa. xd

Szkoda, że ss'a nie zrobiłem jak do mnie pisałeś. : /

A co do manasowania to wkleić tutaj WASZEGO bana za boty? :)

NAPINKA ROX!

Ty na prawde nie umiesz czytać... Pisałem do old ownera a nie do ciebie kaleko umysłowa. Zarex zmienił z dnia na dzień ownera i tamten nawet nie mówił że sprzedaje chara, więc skąd miałem to wiedzieć skretyniały debilu?

Ja na tej postaci dostałem tylko 2x za boty, wcześniejsze bany należą do innego ownera, a na ponad 300lvli 1 ban był za cave (pisałem już że wbiłem na nim 12 lvli) a drugi za automanasa którego Ty tak skutecznie używasz i czym sie chwalisz...

Badzjos jesteś większym kretynem i debilem umysłowym niż się może wydawać.
Gadałem z Twoim 14 letnim bratem na skype i mówił, że gracie we 2 więc po chuj się wypierasz ?
Jak zapytaliśmy czyje to zdjęcia jest na avatarze to mówił, że brata.

Nie pisz już postów bo Twoje wypowiedzi przy czytaniu aż rażą w oczy.
Życzę hacka albo rsa psie.
Pozdrawiam serdecznym spierdalaj. : ))

@top. Gz Kamilku x2. : D!

Spoko, gadaj sobie z moim 14 letnim bratem i się jego słuchaj, a ja Cię pozdrawiam :) Wolisz gadać na skype z 14-latkami bo to Twój poziom umysłowy, dlatego też nie gadałeś nigdy ze mną, bo niestety odstajesz pod tym względem :)

Nawzajem "psie" :o
Pozdrawiam również i idz lizać zarexowi skoro jestes tak oddany

Azielu$
22-12-2009, 14:49

[22/12/2009 14:09] Mortiis -> nemiks was banished because of Uzywanie macro/botow itp.

heh, no nie wiem

Zarexoholik?
22-12-2009, 17:43
Ta śmiechu warte... : /

[22/12/2009 14:09] Mortiis -> nemiks was banished because of Uzywanie macro/botow itp.

Lion
22-12-2009, 22:09
Ja nie moge Noł Life xD wiesz jak wyglada swiat wgl?xD do 6 xD
Gz, Go 1700 :D

Koka_xD
28-12-2009, 18:18
@Koka xD
Pysk zjebie.

@topic
Nie gz botq.

Wal się ; /
Nie bądź takim koksem ...