PDA

View Full Version : [Forum] ?wi?ta a na forum ?a?oba

Jaros Jaroz Jaro
20-12-2009, 17:02
Elo chłopcy. Otóż jest taka sprawa. NA wszystkich stronach i też forach panuje świąteczny nastrój. :)

Chodzi mi o to żeby zmienić skin forum na okreś świąteczny oraz wypadało by przy tym zmienić emotikony na jakieś mikołaje.:rolleyes:

Storm
20-12-2009, 17:04
Jestem na tak czemy nie ?
Ale czy ekipie apo bedzie sie chcialo cos robic dla servera ?!

Azbestowy v.36.0
20-12-2009, 17:08
Ja mam pomysł taki zeby kazdemu dac tyle pkt reputacji ile ma postów

Flama
20-12-2009, 17:09
i po co ?
Ja mam już dość mikołajów, reniferów i kolęd...
Zmiana "łatki" na forum to nie takie hop siup ;p a nic to nie zmieni....
Ten czas ekipa apo może spożytkować na coś innego
hmm może wrześniowy update na 8.42 ?
Chcesz poczuć magię świąt ?
To życzę Ci wesołych świąt....

Wolly
20-12-2009, 17:10
Wystrój swiąteczny masz w domu i nie tyle, po co Ci jeszcze na forum? :) Dla mnie to zbędne, więc jestem na nie. ;)

Crayon
20-12-2009, 17:11
Można wrzucić na forum 'świąteczny' layout i kto będzie chciał, ten sobie taki ustawi. Mamy przecież już do wyboru 'default' i 'APO'. Trzeci imo nie byłby problemem :)

Scoop
20-12-2009, 17:13
Jestem na nie, byłoby z tym sporo pracy, a nie opłaca się tego robić na parę dni, zamiast poświęcać czas na robienie nowego wyglądu forum, bądź dodawania elementów do tego który już jest, lepiej zorganizować jakiś event albo najazd w grze.

Marcelllo
20-12-2009, 17:15
Jestem na tak :d

Można by dać kilka emotikonek mikołajowych czy choinek a wygląd można jakiś świąteczny dodać jeśli się gdzieś taki znajdzie :D

Senshi
20-12-2009, 17:28
jestem na tak;) podoba mi sie twoj pomysl
jezeli na gwiazdke nie zdazycie to na Wilekanoc i inne święta;)

Dark Devorious
20-12-2009, 17:28
Kto czytal wywiad z Tygrysem to wie ze planowany jest update , ktorego mozemy sie spodziewaz moze i jeszcze w tym roku. Dajmy wiec spokoj ekipie :) Nie warto zmieniac wyglad forum na pare dni - lepiej poswiecic ten czas na update :P Jestem na nie ~

Orlen Ochrona
20-12-2009, 17:43
Wprowadzi to zamotanie i niepotrzebne tematy.Po co ci to skoro święta potrwaja kilka dni. Jestem na Nie : }

Memphisss
20-12-2009, 17:48
sa swieta to fajnie spedzaj je z rodzina i kumplami zamiast siedziec na forum i jarac sie animowanym mikolajem albo napisalem wesolych swiat maniacy
wiec nie jest potrzebna adna zmiana szaty graficznej forum to tylko dodatkowa robota
takie jest moje zdanie

Psyhol
20-12-2009, 17:53
Jestem na nie.
NIe oplaca sie zmieniac wygladu strony na pare dni lepiej juz zaiwestowac ten czas na cos innego.

Seth Drut
20-12-2009, 17:56
mysle ze jest to zbedne ;s
bylo by to troche pracy, a i tak za pare dni trzeba by bylo usunac ;d
wiec nie

Jaros Jaroz Jaro
20-12-2009, 18:13
Wprowadzi to zamotanie i niepotrzebne tematy.Po co ci to skoro święta potrwaja kilka dni. Jestem na Nie : }

Jakoś na innych forach to żadnego zamotania nie spowodowało.

sa swieta to fajnie spedzaj je z rodzina i kumplami zamiast siedziec na forum i jarac sie animowanym mikolajem albo napisalem wesolych swiat maniacy
wiec nie jest potrzebna adna zmiana szaty graficznej forum to tylko dodatkowa robota
takie jest moje zdanie

Gosciu,gówno to cie obchodzi jak ja święta spędzam? bd je spędzać jak chce.

A co do twojej dodatkowej roboty.
- bardzo trudno jest zamienić emotikony zwykłe na świąteczne. brawo. Wszystko zależy od chęci.

.Zaxer.
20-12-2009, 18:23
jestem na nie, forum niech zostanie tak jak jest, a na apo 7.6 / 8.42 zrobia taki ustroj + update :D

Ktoś II
20-12-2009, 18:30
No pomysł fajny, ale...
Zrobienie czegoś fajnego zajęłoby trochę czasu, a czy opłaca się coś takiego robić na 10 dni? Trzeba by wcześniej o tym myśleć.

Karpek
20-12-2009, 21:21
Można wrzucić na forum 'świąteczny' layout i kto będzie chciał, ten sobie taki ustawi. Mamy przecież już do wyboru 'default' i 'APO'. Trzeci imo nie byłby problemem :)

Zgadzam się.

@topic
Jestem na tak .

Daaron
21-12-2009, 11:51
Mi się pomysł nie podoba, nastrój świąteczny w grze? To przecież bez sensu. I tak zapewne w grze macie jakieś zmiany Mikołaja, prezenty etc. Jak dla mnie praca, która nie ma celu z resztą tak krótki czas się po prostu nie opłaca. Już lepiej wprowadzić po lub przed sylwestrem jakąś pomocną łatkę do gry.

.Serafin
21-12-2009, 13:33
Mi się pomysł nie podoba, nastrój świąteczny w grze? To przecież bez sensu. I tak zapewne w grze macie jakieś zmiany Mikołaja, prezenty etc. Jak dla mnie praca, która nie ma celu z resztą tak krótki czas się po prostu nie opłaca. Już lepiej wprowadzić po lub przed sylwestrem jakąś pomocną łatkę do gry.

OMG ON MOWI O FORUM WREDNY NABIJACZU!!11 NA PAL GO!

Wg mnie dobry pomysl ale niestety nie mamy grafików.

KaZeK
21-12-2009, 13:38

Jeżeli już chcesz nabijać posty to przeczytaj co znajduje się w temacie a nie w tytule.

Jestem ofc na tak ,nowy layout nie jest złym pomysłem ale pracochłonnym.
Trzeba było wpaść na to wcześniej, ale pomysł sam w sobie very good.

Takanori~
21-12-2009, 15:54
Apo jest zacofane i tyle... Chcialbym, ale nie bedzie... Pjontka \_

Zbigniew Wodecki
21-12-2009, 18:37
Za dużo roboty, niech się zajmą updatem na święta, w tibi...

bydle_
21-12-2009, 18:59
jak dla mnie to zbędna rzecz.
jak chcesz świateczny nastruj to ubierz choinke .

Akananto
21-12-2009, 19:02
Jestem na nie, byłoby z tym sporo pracy, a nie opłaca się tego robić na parę dni, zamiast poświęcać czas na robienie nowego wyglądu forum, bądź dodawania elementów do tego który już jest, lepiej zorganizować jakiś event albo najazd w grze.

Ja to bym proponował udane swięta z rodziną, no ale jak kto woli :cool:

#topic

Nie wiem jak mozna czuc coś swiątecznego w internecie..

//Scoop
Można też tak, ale nie każdy obchodzi święta, Pan zakłada, że każda osoba która gra na APO jest katolikiem. ;)

Arcano
21-12-2009, 19:14
TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK
forum przecież o jakiegoś czasu nie jest zamknięte tylko jest wielotematyczna :D

Diduus
21-12-2009, 20:17
Wprowadzic jakis skin fajny a nie ..
Jestem na TAK
Pozdrawiam

Royal Shi
21-12-2009, 20:25
Oczywiście ,że tak (świetny pomysł)
Tu moja propozycja odnośnie emotnika :misiek coca-coli :D

Saylor
21-12-2009, 20:34
No tka fajnie by było, ale zostało już mało czasu więc nie wiem czy da rade;)

Mam nadzieje

luko
21-12-2009, 20:59
Ekipie się nie bd chciało robić...

Więc moim zdaniem nie ma co myśleć ;d

Regulaminowy człowiek
21-12-2009, 21:17
swieta z forum, OK .

Angu$ XD
21-12-2009, 21:28
Dobry pomysł. Jestem zdecydowanie na tak:) Niech i na forum będzie świąteczna atmosfera a co ! xD
Tylko żeby chciało się to robić komuś ^^