View Full Version : Brzydula.
Kto oglada ten serial ?!
Co o nim sadzicie kto jest waszym ulubionym aktorem ?
Mi najbardziej sie podoba Wioletta, te jej glupie teksty. :D
sqlterpa
21-12-2009, 13:13
Tak oglądam sobie w soboty powtórki. Bo akurat wtedy mam czas. Zdecydowanie taką najlepsza postacią jest Violetta jak i Pshemko (Jacek Braciak). Serial ogólnie jest fajny ale po tym jak nastąpiło przemienienie Uli już zrobił się trochę nudny ze względy nawet by na to, że zrobiło się z tego tzw. romansidło;). Ale i tak dalej jest śmieszne;D
Master Sio
21-12-2009, 13:33
Wez ***** nie zamulaj bo brzydula sie skonczyła już nie będzie leciec xd i tak była brzydka i tak.....
No niestety teraz czeka nas Majka, mam nadzieję że będzie to coś aka Ula brzydula.
Brzydule zacząłem oglądać od 3-4 odcinka i wciągnęło mnie ;D
Najlepszy aktor? Ofc Pshemko oraz jego syn.
Jaros Jaroz Jaro
21-12-2009, 15:19
Też to oglądam, jutro ostatni odcinek. ;/
Macie gdzieś linka do jutrzejszego odcinka ? bo poniedziałkowy obejrzałem na lapku dawno.
Regulaminowy człowiek
21-12-2009, 15:30
ciekawe jaka bedzie ta Majka ;f
Pewnie bedzie cos w stylu brzyduli, moim zdaniem bedzie to dokladnie to samo...
Jaros Jaroz Jaro
21-12-2009, 17:34
Pewnie bedzie cos w stylu brzyduli, moim zdaniem bedzie to dokladnie to samo...
Nie. Widzę że trudno wam poszukać w google.
Opis:
- Główna bohaterka to dziewczyna pełna energii, niepokorna, lubiąca postawić na swoim, ale lubiąca ludzi. Majka jest jednocześnie piękna, o buzi zdziwionego dziecka, mająca coś w sobie z Audrey Hupburn i Audrey Tatou - zdradza w rozmowie z "Dziennikiem" Krystyna Lasoń, producentka TVN.
W pozostałych rolach wystąpią uznani krakowscy aktorzy, do tej pory zazwyczaj nie kojarzeni z serialami: Tadeusz Huk, Beata Rybotycka, Anna Tomaszewska, Ewa Kaim, Andrzej Andrzejewski, Jakub Bohosiewicz. W jedną z postaci wcieli się także Weronika Rosati.
Główną bohaterkę, studentkę Akademii Sztuk Pięknych poznajemy w momencie, kiedy przygotowuje się ona do wyjazdu na stypendium fotograficzne we Florencji. By spełnić swe marzenia, Majka zatrudnia się w biurze architektonicznym, gdzie zarabia na wyjazd.
Niespodziewane wypadki krzyżują jednak jej plany. Dziewczyna musi zostać w Krakowie, gdzie poznaje atrakcyjnego mężczyznę. Na drodze do ich szczęścia stają jednak różne przeszkody... To one stanowić będą główną oś akcji.
Śledząc poszczególne odcinki serialu, poznamy też trzypokoleniową, hołdującą starym, krakowskim tradycjom rodzinę Majki. Bohaterem serialu ma być też sam Kraków. Prócz zabytkowego Starego Miasta zobaczymy zatem tętniący kawiarnianym życiem Kazimierz, nadwiślańskie bulwary oraz słynne, krakowskie Błonia.
Serial "Po prostu Majka" to format latynoamerykański. Producenci zapowiadają jednak, że jego polską wersję dostosują do naszych realiów. Oglądać ją będziemy w porze emisji dotychczasowej "BrzydUli", po tym jak losy Uli Cieplak zejdą z ekranu. Stanie się to pod koniec tego lub na początku przyszłego roku.
Kto oglada ten serial ?!
Co o nim sadzicie kto jest waszym ulubionym aktorem ?
Mi najbardziej sie podoba Wioletta, te jej glupie teksty. :D
Violetta przez duże V i 2 t >.<.
Ja lubie Alexa i jego siłe perswazji. Najbardziej mi się w tym filmie podoba, że koleżanka Uli Alicja chodzi z ojcem Uli i przez cały czas mówią do siebie "Proszę Pana/i" a w przed ostatnim odcinku tj. dziś powiedzieli do siebie na "Ty" xD.
Angu$ XD
21-12-2009, 21:59
Oglądam Brzydule, nawet już obejrzałam wszystkie odcinki na forum xD Ale i tak w telewizji też oglądam.
Serial lepszy od innych typu M jak Miłość. Nie ma 10000 odcinków xD Nie za długi nie za krótki, i wszystko co się dzieje wciąga. :)
Jaros Jaroz Jaro
21-12-2009, 22:35
Oglądam Brzydule, nawet już obejrzałam wszystkie odcinki na forum xD Ale i tak w telewizji też oglądam.
Serial lepszy od innych typu M jak Miłość. Nie ma 10000 odcinków xD Nie za długi nie za krótki, i wszystko co się dzieje wciąga. :)
Dokładnie, obejrzałem właśnie ostatni odcinek i powiem że zaskakujący :D
Żałuję troche że się już kończy. Miło się oglądało. Przynajmniej nie bd teraz biegł ze szkoły do domu żeby zdążyć na serial. No chyba że Majka będzie równie dobra jak Brzydula;)
⊕ Cineczeq ⊕
21-12-2009, 23:43
Jestem zniesmaczony brakiem następnyhc odcinków. _._
Kuba Wojewódzki
22-12-2009, 13:56
Ogladam ten serial tylko dla Violetty. Jej postac i teksty rzucane przez nia mnie rozbrajaja.
Obejrzałem ostatni odcinek i kurde jak nie będą puszczali brzyduli od początku to skopie im ryj -.- Zajebiście mnie ten film wciągnął...
Oczywiście postać Uli i Marka. Poza tym Julia mi się bardzo podoba <3 :d
To byl dobry serial. Szkoda, ze juz nie leci. :(
Chwile oglądałem i szczerze mówiąc to taki średni, ale Viola rox. ,,Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubańczykom'' XD
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.