View Full Version : Woder Bone
Zbigniew Wodecki
21-12-2009, 20:31
Postać Woder Bone nie istnieje!
Co o tym myslicie, prawdopodobnie za cave na glackach.
Sturnusek
21-12-2009, 20:32
[21/12/2009 20:08] Santano -> Woder Bone was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
Chyba widac, ze za boty ; |
Prawdopodobnie to była pomyłka... Za kilka dni dowiemy się co z postacią ;D
Helloween
21-12-2009, 20:34
Nie wiecie a gadacie... To najprawdopodobniej pomyłka bo ktoś nagrał film z innego otsa...
Breed Pall
21-12-2009, 20:35
No a za co innego? Jak narazie deleted jest tylko za cave .
Pomyłka? Dlete jest jak GM przyłapie na bocie, więc nie wiem, czy to pomyłka. ;)
Nie wiecie a gadacie... To najprawdopodobniej pomyłka bo ktoś nagrał film z innego otsa...
Osoba, która zostanie nagrana przez innego gracza za pomocą programu umożliwiającego późniejsze odtworzenie filmu bezpośrednio w oknie Tibii w trakcie używania wyżej wymienionego bota - zostaje ukarana banem na 1000 godzin, jeśli film nie został nagrany przed 23 listopada 2009 roku i w momencie sprawdzania treści nagrania przez Gamemastera nie jest starszy niż tydzień.
1000h jak ktoś nagra, a nie delete /
[21/12/2009 20:08] Santano -> Woder Bone was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
ZA boty dostał . Ale ponoć nie słuszny ;pp
gdyby nagral z innego otsa i nawet dal tego bana w co watpie bo przeciez santano nie jest na tyle glupi zeby tego nie sprawdzal wtedy nie ma delete tylko jest ban na xx dni. gm pewnie sie wypowie albo sam woder
1000h jak ktoś nagra, a nie delete /
To czemu , go usunęli jak ma na 1000 h? Delete wyłapał i przykro , koniec tematu , martwcie się o siebie ;X
No mam nadzieje ze jest on nie slyszny, taka wielka strata bedzie, a chcial odemnie hunting spera kupic ;s
Marcelllo
21-12-2009, 20:49
Widocznie go przyłapał na cave :(
A on oczywiście będzie się wypierał bo szkoda kasy którą wydał na postać :D
No mam nadzieje ze jest on nie slyszny, taka wielka strata bedzie, a chcial odemnie hunting spera kupic ;s
To już nie kupi ;DD , musi pogadać z ADMINISTRACJA o tej sprawie, narazie się nie wypowie ..
Widocznie go przyłapał na cave :(
A on oczywiście będzie się wypierał bo szkoda kasy którą wydał na postać :D
Za ta postać dał marne 500 kcc , szkoda eq i tych domków ;D
^Akynaoo
21-12-2009, 20:54
Lol ludzie, kase i tak mam na innych kontach wiec lajt. Jesli juz to tam jest full eq. A co do bana to nie spamujcie mi na gadu bo nie chce mi sie po kolei kazdemu odpisywac tak samo - od bana sie odwolam bo mam ku temu solidne podstawy o,O
Lol ludzie, kase i tak mam na innych kontach wiec lajt. Jesli juz to tam jest full eq. A co do bana to nie spamujcie mi na gadu bo nie chce mi sie po kolei kazdemu odpisywac tak samo - od bana sie odwolam bo mam ku temu solidne podstawy o,O
No i prawidłowo (:
Jak nie miałeś bota ( cave ) to udowodnij im to ;>
za film??? hahaha
w regulaminie jest ze cave jest za expienie i sam GM to musi sprawdzic
a za film jest 1000h bana
PS:zapoznaj sie z regulaminem
@topic
jezeli rzeczywiscie mial Cave to mu sie nalezy i nie powinno mu sie zwrocic postaci
Edziowi lvl nie zwrocili to Woderowi postaci nie zwroca
a jezeli nie expil na cave to osobiscie powinien to zalatwic z GM najlepiej z tym ktory mu del dal;)
to tyle z mojej strony:rolleyes:
Sync_Master
21-12-2009, 21:04
Moim zdaniem "delate" to wogole nie powinno byc ...
To troche przesada ktos poswiecil tyle czasu na gre i traci to wszystko mogli by dawac "Dlugie bany" nawet do kilku miesiecy :mad::mad:
Dokladnie to samo co powiedzial kolega up dlaczego maja zwrocic woderowi postac, a edziowi nie zwrocono no chyba ze to byl tylko filmik....
Woder chuja zrobisz..
Nieraz widzialem cie na glackach jak na cave jebales.
Dales cave, choc wiedziales co robisz - dostales delete i placzesz
Niech mu wyjebia chary wszystkie jakie ma i na dodatek ban na ip na 20 lat :)
Z bogiem _/
Angu$ XD
21-12-2009, 21:08
@ Senshi. Edziowi nie zwrócili, ale np boonkowi?:) Nie wiadomo czy Woderowi też nie zwrócą to będzie też ich decyzja i ty ani nikt inny na nią nie wpłynie:P
Belushia płacze bo cave stawiać nie może ; /... Smutne, ale prawdziwe.
Co do bana szkoda chara, ale jeżeli naprawdę miał cave..no to niestety. Franeq i tak nie płacze więc się nie przejmować najlepiej xD
Edit: Mari amen:<
Seth Drut
21-12-2009, 21:09
trudno ;(
coraz mniej tych 2k lvl'ow ;d
jak widac nie stracil tak strasznie duzo.. ;)
za film??? hahaha
w regulaminie jest ze cave jest za expienie i sam GM to musi sprawdzic
a za film jest 1000h bana
PS:zapoznaj sie z regulaminem
@topic
jezeli rzeczywiscie mial Cave to mu sie nalezy i nie powinno mu sie zwrocic postaci
Edziowi lvl nie zwrocili to Woderowi postaci nie zwroca
a jezeli nie expil na cave to osobiscie powinien to zalatwic z GM najlepiej z tym ktory mu del dal;)
to tyle z mojej strony:rolleyes:
Kolega dobrze mówi.. Musiał go juz obserwować kilka dni. Godzin odpalił sobie cave i na obiad poszedł ;DDD
CadeonTeghas
21-12-2009, 21:12
Jestem stanowczo za Mari :/ Nie potrzebnie bociłes... Wiedziałes ze bana dostaniesz wkońcu -.- Poza tym pewnie pamietasz mnie po nicku xD raz cie prosilem o 2cc xD i nie dales :D
^Akynaoo
21-12-2009, 21:16
Woder chuja zrobisz..
Nieraz widzialem cie na glackach jak na cave jebales.
Dales cave, choc wiedziales co robisz - dostales delete i placzesz
Niech mu wyjebia chary wszystkie jakie ma i na dodatek ban na ip na 20 lat :)
Z bogiem _/
Hehs poki co to wy placzecie za mnie jak bobry xd Przeczytaj moj jedyny post w tym temacie i zedytuj posta : //
No właśnie płaczecie jak bobry xDDD
On ma na to wyjebane , ma tyle kcc że może kupic pól APO ;>
pozdro
CadeonTeghas
21-12-2009, 21:25
ale ***** ma radosc -.- ze bocil i ma tyle kasy? :O pozdro :) naprawde trzeba miec cos z glowa zeby byc kims takim jak Bone -.- GZ -.-
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.