View Full Version : ?yczenia
Myśle że dobrze jakby taki temat powstal. Do świąt, tj. wigili zostały niecałe 4 dni (już prawie 3). Tutaj możemy składać sobie życzenia.
To tak:
Chciałem wszystkich użytkownikom, administracji, sztabowi moderatorskiemu, itd, itd. życzyć wesołych i radosnych świąt w rodzinnym gronie i szczęśliwego Nowego Roku.
Zycze wszystkim uzytkownikom jak najwyzszych lvli na APO jak i na RL., dobrych lootow i zdobycia admina na tym dziadowym forum ;dd
Mikiel Król Sedesów, ej!
21-12-2009, 22:49
Ten temat nie jest ok, ej. Po co składać życzenia na forum, lol. Nie masz znajomych którzy złożą ci życzenia? Naprawdę to nie jest ok, ej :mad: Marne.
Szczezrze nie skladajcie sobie zyczen lepiej opuscie jak najszybciej ten syf :):):)
@topic Wszystkiego najlepszego i tak jak Arcano napisal spedzcie te swieta w Rodzinnym gronie xD
Ja życzę Wam wszystkim drodzy forumowicze UDANYCH Świąt!
Dobrej imprezy Sylwestrowej, chociaż pewnie większość z Was zostanie w domu, bo może respy wolne ^^. Chciałbym, abyście trochę zmądrzeli w Nowym Roku 2010. Żeby nie było tylu napinek i to forum stało się jeszcze lepsze, chociaż wiem, że czasem można szału dostać.
Administracji życzę wytrwałości i cierpliwości do NOOBUF >>.
Moderatorom i Cleanerom stalowych nerwów!
Uwierzcie, że jest wiele przyjemniejszych rzeczy od grania w Tibię :P
Poziomkuwa
22-12-2009, 07:41
Życzę wam wszystkim miłych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia.
W takim razie i ja zyce wam spokojnych radosnych swiat, w rodzinnym gronie badz w gronie uzytkownikow apo.
http://i48.tinypic.com/64ihkh.jpg
WESOLYCH SWIAT !!
Seth Drut
22-12-2009, 12:03
@up
fajne zdjecie ;d
@topic
zycze wam wesolych swiat, i zebyscie sylwestra niepamietali ;)
Regulaminowy człowiek
22-12-2009, 12:07
wesolych swiat z rodzina bez tibi .
a ja tylko podziękuje. prezenty wysyłać na priv.
Orlen Ochrona
22-12-2009, 12:28
Serdeczne zyczenia dla graczy, cleanerów, moderatorów a jednym słowem dla całej ekipy : P . I dla psów typu deads kevinek etc : {
Wesolych Swiat
http://www.angelsms.pl/coca/choinka.jpg
Royal Shi
22-12-2009, 12:54
To those we love and see each day
and other loved ones far away
To all good friends who mean so much,
and those with whom we're are of touch...
Merry Christmas and best wishes for a happy New Year.
Wszystkim zycze Wesolych Świąt
zebyscie dostali wymarzone prezenty
szczesliwie spedzili czas z rodziną;)
WESOŁYCH ŚWIĄT
Alvaster
22-12-2009, 13:34
Chciał bym życzyć wszystkim użytkownikom forum, administratorom, moderatorom,cleanerom wesołych,radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku.
Τettmeier
22-12-2009, 13:41
Najlepszego wszystkim, szczęśliwego nowego roku! Chociaż was nie znam to życzeń złożyć nikomu nie zaszkodzi..
Życzę wam wszystkim udanych świąt z Tibią. :)
Zbigniew Wodecki
22-12-2009, 13:59
Szczerze mówiąc mam na was wszystkich wyjebane...
Wesołych świąt!
Życzę wam
miłych świąt, długiego sylwestra, i do kur*y nędzy nie siedźcie przed tibią !!!!
Alleluja XD
http://www.sp64.krakow.pl/zdjecia2006/choinka.jpg
Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia
życzę Wam radości, szczęścia, odpoczynku od trosk i wyzwań życia codziennego.
chciał bym życzyć wszystkim użytkownikom forum, administratorom, moderatorom,cleanerom wesołych,radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku.
#edit
zle skopiowalem ;]
xD Lukki xD
24-12-2009, 14:20
@up
No i teraz gitarka :>
@topic
Wesołych świąt.
Adikx Rook
24-12-2009, 14:37
Wesołych świąt, szczęśliwego nowego roku...
Mniej godzin spędzonych nad tibią ; DD
Smacznego jajka oraz mokrego dingusa. Pozdrawiam ; ))
Belfus Adri
24-12-2009, 17:41
Wszystkim uzytkownikom forum zycze radosnych swiat i szczesliwego nowego roku ;D
"Mikołaju przywieź haju tira, tira trawki Cysternę wódki i jakieś zabawki Dla tych co pudrują nosy pudru wywrotki A dla dziewczyn wibratory, ogórasy i szczotki I nie zapomnij maszynek Wilkinson 3D Żeby ogoliły co należy się.."
A tak na końcu wesołych świąt użytkownikom forum :)
Ja będę gorszy, nie dziękuję ;<
Najlepszego dla wszystkich ! Spełnienia marzeń i upitego sylwka ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.