View Full Version : Czy to dobrze ze Natura zrobila upadate i jest odwil??
v.37.0 Azbestowy v.37.0
22-12-2009, 16:00
Wczoraj było -11 a dziś jest 0. Co sądzicie na ten temat
Stronghold
22-12-2009, 16:06
U mnie jest +2,kurde czemu akurat na święta topnieje ?
U mnie na zachodzie to od 5 lat nie mam białych świąt.
KONIEC ŚWIATA PLX
Orlen Ochrona
22-12-2009, 16:45
Po co ten temat? Omg juz kilka dni temu mówili w pogodzie ,ze bedzie ocieplenie. Do świat 2 dni duzo się moze jeszcze zmienić : D
master kallhi
22-12-2009, 17:17
u mnie nadal jest śnieg i ma się dobrze , więc nie wiem ocb :<
Mi sie nie podoba to ze nie ma sniegu, ale umnie w warszawie jest snieg.
Angu$ XD
22-12-2009, 17:22
Święta bez śniegu to nie święta;/ Nie ma tej samej atmosfery co powinna być..
Powinno być biało i zimno, a nie błotnisto i ch*jowo..
Jest mi to obojętne. Święta już dawno straciły klimat, więc śnieg nic nie zmienia.
Drako o.o
22-12-2009, 18:49
Jest mi to obojętne. Święta już dawno straciły klimat, więc śnieg nic nie zmienia.
100% sie zgadzam -> nic dodac nic ujac :)
Wiesz, ale dla niektórych Święta to jednak coś wyjątkowego, może zbiegiem czasu się to zmienia.
#topic
Trochę nie dobrze, że święta prawdopodobnie będą bez śniegu, lecz w tamtym roku, też tak było.
i dobrze;d tylko zimno jest na dworze i w domu;/;/;/ lepsze lato;)
Jaros Jaroz Jaro
22-12-2009, 19:53
i dobrze;d tylko zimno jest na dworze i w domu;/;/;/ lepsze lato;)
Napal w piecu. xd
@topic
Jak zwykle... a już sięzanosiło że będzie pierwszy raz śnieg na święta. :rolleyes:
Wiesz, ale dla niektórych Święta to jednak coś wyjątkowego, może zbiegiem czasu się to zmienia.
Owszem, Święta są, a w moim przypadku raczej były czymś wyjątkowym, oczywiście do czasu. Cała ta magia skończyła się mniej więcej 3 lata temu, może trochę wcześniej, nie pamiętam już dokładnie. O ile kiedyś chętnie pomagałem rodzicom na Święta i z wytchnieniem czekałem na 24, teraz czekam tylko aby wreszcie było wolne od szkoły, a o pomaganiu nawet nie myślę. Ten cały szum świąteczny, składanie życzeń, itp dzisiaj zwyczajnie mnie irytuje. Na święta każdy się do siebie migdali, a jak już jest po, wszyscy o tym zapominają i dalej się ze sobą kłócą... Chyba wyrosłem już z tego "puszenia"...
Oczywiście że cieszę się, że jest odwilż. Będę mógł w ten piękny, magiczny czas wznowić treningi biegowe i lepiej przygotować się do rewanżowej rundy, w której walczymy dzielnie(ale bez powodzenia) o utrzymanie : )
Nie wiem jak u was ale uu mnie jest jeszcze śnieg a rano to pizgawa XD -5 i git XDXD u mnie chyba będą śnieżne święta jea :D
Owszem, Święta są, a w moim przypadku raczej były czymś wyjątkowym, oczywiście do czasu. Cała ta magia skończyła się mniej więcej 3 lata temu, może trochę wcześniej, nie pamiętam już dokładnie. O ile kiedyś chętnie pomagałem rodzicom na Święta i z wytchnieniem czekałem na 24, teraz czekam tylko aby wreszcie było wolne od szkoły, a o pomaganiu nawet nie myślę. Ten cały szum świąteczny, składanie życzeń, itp dzisiaj zwyczajnie mnie irytuje. Na święta każdy się do siebie migdali, a jak już jest po, wszyscy o tym zapominają i dalej się ze sobą kłócą... Chyba wyrosłem już z tego "puszenia"...
Mam podobnie ;x A teraz 2 tyg wolnego od szkoly, to juz calkiem ;] Akurat na swieta zagrozenie z religii jeszcze poprawilem i mi 3 zostaly, to huhu :D Najgorzej, jak na spotkaniu klasowym trzeba takim dziewczynom takim najgorszym ochlapom zyczenia skladac ;x grr...
W sumie jeszcze w wieku 13 lat czułem klimat świąt nawet jak nie było śniegu. Teraz nie czuje tego klimatu w ogóle, czy jest śnieg, czy nie, więc mam na to wyjebane. _/
`diGiel <3
22-12-2009, 22:36
Tak jak powiedzieli inni.. swięta straciły klimat już dawno temu ,brak śniegu,ludzie są dla siebie dobrzy w tym czasie a potem znów to samo przez caly rok ;s na święta i tak gówno dostaje za oceny ;D mam swoje kieszonkowe za co moge sobie kupić sam prezent więc świeta kojarzą mi się raczej z wolnym od szkoły
Poziomkuwa
23-12-2009, 09:08
Przed wczoraj u mnie -18oC było, a teraz +5. Ja tam wole święta bez śniegu. To białe gówno śmierdzi, nienawidzę tego XDD
xD Lukki xD
23-12-2009, 13:15
Czułem klimat świąt jak wyszedłem na dwór, był mróz i mocno padał śnieg i na mieście różne ozdoby świąteczne, teraz śnieg topnieje, wielka chlapa i czuje się jak pod koniec lutego/początek marca... Jednym słowem znów ch*jnia
Zarexoholik?
23-12-2009, 13:42
Nie jest dobrze. Odwiliż zawsze jest chujowa, tak jak np. ta postalinowska. : /
Habemus Papam
23-12-2009, 13:53
Nie to nie dobrze.. bo tama we Włocławku ledwo zipie, a nadmiar wody jej stanu nie poprawi. :x
Dużoo śniegu było.. tak więc możemy przygotować się na powodzie w Polsce. :x
A co do świąt to fajne spojrzeć za okno w Wigilie i ujrzeć biały krajobraz..
Stormczester
23-12-2009, 14:03
Heh. Spójrzcie co pokazuje model meteorologiczny. :)
http://img706.imageshack.us/img706/4656/t2m17gem.png
Dane na godzinę 00 UTC 25,12,09 r.
Jak widzimy wiatr halny powoduje, że o północy w zimę mamy 10 stopni na plusie. Nie chce mi się w to wierzyć, bo być może to po prostu błąd modelu, ale inne pokazują podobnie.
http://img109.imageshack.us/img109/1020/wind1017gfs.png
Halny na tę samą godzinę, co temperatura.
Opad śniegu
http://img689.imageshack.us/img689/843/sndp28gfs.png
na 26.12.09r. 15 UTC
Nie zapowiada się, by temperatura szybko spadła chociażby poniżej -5"C
Już wolę ten śnieg niż taką pluchę, wszędzie mokro -.-
Adikx Rook
24-12-2009, 17:23
a było po -16 stopni :DD
kijowo ;c Jakby przeczekalo to tydzien... ; ]
[śląsk, blisko katowic...]
No, miałem lodowisko robić -.-
I lepszy klimat w Święta by był...
v.37.0 Azbestowy v.37.0
28-12-2009, 14:38
Hue hua hue hua! Odwilż się chyba kończy. Śnieg u mnie pada i nie topnieje.
me too ! już nie ma odwilży
me too ! już nie ma odwilży
Signed !!
Zaczął padać śnieg !! Może jednak będzie zima !! Trzymamy kciuki XD
Masakra!
Przez jedną noc napadało tyle sniegu co niekiedy przez 4-6 dni..
Ciągle pada :)!
Elite Vegox
28-12-2009, 16:55
Ostatnio bylo -20 a dwa dni potem +10 ale teraz śnieg sypie !! :P
Slaboo.. Co to za swieta bez sniegu.. :/
Wolałbym śnieg i mróz niż chodzić w tym błocie -.-
Dżablona
30-12-2009, 22:28
@up
nom
może w końcu nawali tego śniegu po kolana ;d
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.