View Full Version : Oh noes! Mejgerq nas opuszcza!
<nerwowo łyka nerwosol>
Jak możemy przeczytać w temacie o dźwięcznej nazwie, która mi osobiście kojarzy się z Maciusiem z Klanu "Yyyy, 3rd step."(link: http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=62360) możemy wywnioskować, że opuszcza nas trzeci pod względem internetowej riposty Mistrz Ciętej Riposty zwany Mejgerem.
Czy odpowie nam o przyczynach swojego odejścia? Czy to z powodu przedświątecznej depresji? A może rzuciła go najukochańsza kobieta? Co z jego kontem na Forum? Co z konkursem na najlepszego użytkownika roku(i świata!)?
Z kim walczysz, przed kim/czym uciekasz?
Cóż znaczy to, że Mejgera nigdy nie było? Czy to znak, że nie jesteś prawdziwy? Masz omamy jak Kodeino? Zbyt dużo rymów Sykuli?
Wytłumacz się, proszę!
<sięga po relanium>
ps: tak, to hyde park
v.37.0 Azbestowy v.37.0
23-12-2009, 20:09
Mejger!!! I co z tym formatem ?
Również czekam na odpowiedź ze strony Mejgera.
Τettmeier
23-12-2009, 20:14
Teraz już jest fajny? Bo nie wiem. :/
Witajcie kochani!
Przed chwilą skontaktowałem się z prywatnym psychiatrą naszego kolegi Mejgera - wybitnym doktorem Hannibalem Lecterem. Byłem ciekaw, czy wie coś więcej na temat odejścia z Naszej Wspólnoty Armii Podkarpackiego Open Tibia Servera. To, co mówił pan doktor, zajadając się mięsem z tchawicy młodej kobiety, wstrząsnęło moim umysłem. Mejger od kilku dni miał poważne problemy z osobowością. Nie wiedział kim jest i co robi na tym świecie. Postanowił się zmienić. Król Sedesów powiedział mu, że musi uświadomić sobie co chce w życiu robić - i zacząć to robić. Tak też zrobił. Wyznaczył sobie ambitny cel - wygraną w konkursie na Użytkownika Roku 2009 i wkurzenie fali Gimbusów. Chciał wygrane Premium Account przeznaczyć na cel charytatywny. Wylicytować go i pieniądze przekazać na Biedne Dzieci Jurka Owsiaka. Przez pierwsze godziny udawało mu się to. Był z siebie dumny. Że wygra i pomoże ludziom, których tak bardzo kocha. Ale plany zniweczył mu zły Kapitan Alkohol, który posiadając hurtownię wódki i taniego spirytusu, przekupił wyborców. Załamał się. Sciął włosy. Stracił panowanie nad swoim umysłem. Jak to powiedział Hannibal Lecter: "Jego ciało było na Forum, a mózg dostał nóg i biegał sobie po trupach moich byłych pacjentów." Nie wytrzymałem. Popłakałem się z żalu. Łączę się w bólu razem z Mejgerem, który przeżywa w tym momencie bardzo trudny okres. Mam wielką nadzieję, że wyjdzie z tego i zasiądzie po mojej prawicy lewicy.
Mejger - jestem z Tobą! Nasza Wspólnota Armii Podkarpackiego Open Tibia Servera również trzyma za Ciebie kciuki. Zebraliśmy się wspólnie i odprawiamy rytuały. My wierzymy!
http://i2.photobucket.com/albums/y12/vluggejapie/2r280sk.gif
#up
http://i46.tinypic.com/1zvr41j.jpg
Gratz bujnej wyobraźni ;)
Dobrze ze mam GG i moge z nim pisac xD Na forum i tak duzo nie przebywam juz xDD Zreszta wielkie BuM I HALO dopiero moze nastapic xd
Habemus Papam
24-12-2009, 15:28
Crajon ptasi mózgu, popieram Twoją wersje wydarzeń.
Drako o.o
24-12-2009, 15:43
szczerze ;o to niech spierdala :o .
Mikiel Król Sedesów, ej!
24-12-2009, 15:46
Siema Mejger, zawsze będę Cię wspaniale wspominać, byłeś dobrym człowiekiem
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.