View Full Version : Polskie Komedie.
Habemus Papam
23-12-2009, 21:04
Witam, polecam obejrzeć ten filmik:
Wszystkie najlepsze sceny z filmy 'PSY'...
Takich komedii już nie bd...
http://www.youtube.com/watch?v=_94ToOe_T2U
Nie wrócą takie czasy.. teraz wszystkie komedie to gówno.. : x
Robione na siłę.. nie tak jak kiedyś : x
Stronghold
23-12-2009, 21:23
WYPIERDALAĆ !!
To epicki tekst :P
Teraz polskie komedia są żałosne,to wina beznadziejnych polskich aktorów,którzy nie mają za grosz poczucia humoru,też wina głupiego scenariusza.
Kiedyś Ilość = Jakość polskich komedii.
Teraz Wielka Ilość = Brak Jakości
Kuba Wojewódzki
24-12-2009, 10:03
Zeby jeszcze film 'Psy' to byla komedia..
Teraz to gówna wychodzą, a nie filmy.
Ostatnią dobrą polską komedię widziałem e=mc2, późniejsze to żenada...
Jaros Jaroz Jaro
25-12-2009, 10:20
Zeby jeszcze film 'Psy' to byla komedia..
no.
@topic
Komedie ? Najlepsza to chyba killer z Siarą i lipskim xd, pozniej moze chłopaki nie płaczą no i Job ;d
znacie może cos jeszcze dobrego?
Τettmeier
25-12-2009, 10:50
Vabank, Vabank 2. Rozbraja mnie ten film XD Początek lat 80-tych o ile się nie myle, a takie zajebiste. Naprawde polecam ^^
Chłopaki nie płaczą, Pogoda na jutro, Wesele, Kariera Nikosia Dyzmy, E=mc2 no to te, które na myśl wskakują jak tylko pomyślę 'polska komedia' :D Z tych starszych to jeszcze mi się przypomniało: Kogel mogel Xd albo Kogel mogel 2, to zajebiste ;d
Co do ogólnej komedii, której temat poruszałeś wyżej. Masz rację. Już nigdy nie będą powstawać takie super filmy , przy których naprawdę i babcia i wnuczek mogą się pośmiać (tak jak to bywało w tych wyżej). Można spojrzeć np na Świat według Kiepskich. Jak się ogląda te pierwsze odcinki z babką "Cicho bo ja zara babke do szafy zamkne i koziołka nie bedzie" to odrazu się chce śmiać. A te nowe? Jakąś idiotkę dali, która myśli, że jest śmieszna.. Jedyną rzeczą, z której mogę się wtedy śmiać jest jej głupota.. Następny przykład: Miodowe lata. Zajebiste niegdyś, stara Alina. Wszystko im po prostu wychodziło. Jak te nowe pokazali to ona już nie była taka superkowa bo nie nadawała się za bardzo do tej roli..(żakowa). Nie uśmiejemy się już tak ponieważ jak robiono te filmy/seriale to nie zakładano co ma się stać ile kasy się na tym zarobi.. Nie tak jak teraz..
!!sQaua!!
25-12-2009, 18:16
Nooo
Do tych 'klasyków' polskiej komedii mozna dopisać także:
Seksmisje, Samych swoich, Jak rozpentałem II wojne swiatową, Killerów <mimo, ze zostal nagrany stosunkowo niedawno, mi sie podoba>
Teraz to w kinach sa tylko filmy typu 'lejdis', 'kochaj i tancz' itp... Wkurzaja mnie te gówna.
Zgodzę się że nie będzie już takich dobrych filmów.Osobiście mi najbardziej się podobają z tych polskich filmy Juliusza Machulskiego np. Seksmisja,Pieniądze to nie wszystko albo ile waży koń trojański? (Chociaż jest z 2008 to jednak ma coś z tych klasyków)
Nema LypY
26-12-2009, 14:20
Chcecie sie posmiac? Obejrzyjcie komedie polska Wojna Polsko Ruska !
"Osama Cie ZAJEBIE !!!"
misiek rambo
29-12-2009, 19:15
mi się podobaja polskie komedie np :
Nic śmiesznego- główny aktor cezary pazura
killer i killer 2 -główny aktor cezary pazura
kariera nikosia dyzmy-główny aktor cezary pazura
chłopaki nie płaczą-główny aktor cezary pazura
poranek kojota
sami swoi są fajni
Jak rozpentałem drugą wojne światową tego są 3 części :d zajebiste to jest jak niemcą robi jaja :d
oglądnijcie :p
xD Lukki xD
29-12-2009, 22:18
Noo ja tak jak wyżej killer obie części i chłopaki nie płaczą i ta niezapomniana scena jak holowali radiowóz xD
G_R_U_L_I_X
29-12-2009, 22:24
Czas surferów, killer, psy to były najlepsze polskie komedie te z bogusiem i lindą :d.
@up
daónie psy to nie jest komedia ;/
' te z bogusiem i lindą'
nadal zachwycasz glupotą...
@topic
killer 1,2
chlopaki nie placza
e=mc2
Moim zdaniem 2 najlepsze polskie komedie to ,,Chlopaki nie placza",,,Czas Surferow".
misiek rambo
30-12-2009, 13:11
no o jeszcze czas surferow zapomnialem :d to tez dobry film ;p
Chcecie sie posmiac? Obejrzyjcie komedie polska Wojna Polsko Ruska !
"Osama Cie ZAJEBIE !!!"
Taaaki ciężki film ze ... Fakt może jest parę fajnych scen ale widziałem lepsze:)
Polecam Job , killer 1 i 2 , Czas Surferów
noo i te ogólnie co koledzy wyżej podali :D
Dżablona
30-12-2009, 18:14
Czas Surferów,Chłopaki nie płaczą
Chłopaki nie płaczą, Pogoda na jutro, Wesele, Kariera Nikosia Dyzmy, E=mc2 no to te, które na myśl wskakują jak tylko pomyślę 'polska komedia' :D Z tych starszych to jeszcze mi się przypomniało: Kogel mogel Xd albo Kogel mogel 2, to zajebiste ;d
Co do ogólnej komedii, której temat poruszałeś wyżej. Masz rację. Już nigdy nie będą powstawać takie super filmy , przy których naprawdę i babcia i wnuczek mogą się pośmiać (tak jak to bywało w tych wyżej). Można spojrzeć np na Świat według Kiepskich. Jak się ogląda te pierwsze odcinki z babką "Cicho bo ja zara babke do szafy zamkne i koziołka nie bedzie" to odrazu się chce śmiać. A te nowe? Jakąś idiotkę dali, która myśli, że jest śmieszna.. Jedyną rzeczą, z której mogę się wtedy śmiać jest jej głupota.. Następny przykład: Miodowe lata. Zajebiste niegdyś, stara Alina. Wszystko im po prostu wychodziło. Jak te nowe pokazali to ona już nie była taka superkowa bo nie nadawała się za bardzo do tej roli..(żakowa). Nie uśmiejemy się już tak ponieważ jak robiono te filmy/seriale to nie zakładano co ma się stać ile kasy się na tym zarobi.. Nie tak jak teraz..
To nie komedie są inne, tylko my jesteśmy starsi. :)
#topic
Killer wymiata, lepszej komedii nie wiedziałem.
Zdecydowanie Killer I i II, Vabank 1,2, Kariera nikosia dyzmy <3, E = mc2, kogel mogel, miodowe lata, świat wg. kiepskich i różne takie, wymieniłem najlepsze
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.