Zaloguj się

View Full Version : Nowy mixtape Tedeusza ju? dzi?! <hejterzy_mile_widzani>

Mikiel Król Sedesów, ej!
24-12-2009, 09:37
http://www.hip-hop.pl/news/pic/large/1/7/5/1261611571.jpg
Już dziś pojawi się najnowszy mixtape sygnowany przez Tede, Sir Michu oraz Dj'a Tuniziano zatytułowany A/H24N2. Będzie można go dostać tylko w sklepie #XXIV na warszawskim Mokotowie. Totalnie gratis, kupując specjalną koszulkę Wielkie Joł.

Tajemniczy projekt zatytułowany A/H24N2 jest bez wątpienia najbardziej oczekiwanym materiałem końca 2009 roku, dlatego zdobycie jego wcale nie będzie takie proste.

Płyta CD z materiałem A/H24N2 będzie zupełnie za darmo dołączona do specjalnej koszulki Wielkie Joł dostępnej w cenie tylko 30PLN we flagowym sklepie PLNY Textylia, #XXIV (czyt. Hash24) przy ulicy Koszykowej 24, w Warszawie.

Start w Wigilię, czyli 24 grudnia 2009 o godzinie 11:00. Uwaga: jest tylko 70 egzemplarzy tego albumu, więc jedna osoba otrzyma tylko jeden egzemplarz, niezależnie od wielkości zakupów.

Zatem jeżeli chcesz mieć najnowszą produkcję Tede A/H24N2 na CD , koniecznie przyjdź w wigilijne przedpołudnie do sklepu #XXIV

Wolly
24-12-2009, 10:11
Materiał zapowiada się dobry, szkoda tylko, że dostępna jest w sklepie na Mokotowie.

Arcano
24-12-2009, 11:43
Słabo, cianko i ogólnie tede to szmata.
Jestem wrednym hejterem ; /

Habemus Papam
24-12-2009, 12:04
Komercyjne zagranie, dołączenie mixtejpu' do kupionej koszulki ..
Nie sprzedawały się widocznie... Trochę śmieszne te jego zagrania ..

@down.. nice ;d
Płyte dostajesz jak kupisz koszulkę .. czyli można powiedzieć płyta 90 zł + koszulka gratis.. :)

Belfus Adri
24-12-2009, 13:41
@down.. nice ;d
Płyte dostajesz jak kupisz koszulkę .. czyli można powiedzieć płyta 90 zł + koszulka gratis..

Płyta CD z materiałem A/H24N2 będzie zupełnie za darmo dołączona do specjalnej koszulki Wielkie Joł dostępnej w cenie tylko 30PLN we flagowym sklepie PLNY
Za 30 plny jest plyta z koszulka ;d

@Czy plyta dobra sie okaze moze na necie bedzie to potem sciagne ;>

Habemus Papam
24-12-2009, 14:22
Dawać do Downloadu.. : /

a żeby było ciekawiej:
http://photos02.allegroimg.pl/photos/oryginal/861/92/47/861924723_2

Habemus Papam
24-12-2009, 14:53
a tak wygląda sprzedaż.
http://www.youtube.com/watch?v=n1Fwapj0A7Q

Mikiel cweluchu dawaj linka :d

Mikiel Król Sedesów, ej!
24-12-2009, 15:30
1.intro
2.peja vu
3.promomix remix
4.A.N.T.Y II
5.psychooo
6.eeej pokolenie endwa !
7.kolesie z innej bajki
8.X czarli remix
9.czas honoru
10.za x remix
11.dzien z durniem w tvn
12.el cztery feat jaman
13.japa chamie
14.pey ja
15.rewolucja feat mrozu
16.mam beef
17.słowa na wiatr
18.peja hejter / bonus track

:>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> d

masiro
24-12-2009, 16:13
http://hotfile.com/dl/21707970/a7dc274/AH24N2.mp3.html

nie ma za co ajj

Habemus Papam
24-12-2009, 16:24
Już mam .. xd jestem w połowie przesłuchiwania . ; >

http://rapidshare.com/files/325346541/AH24N2.mp3
Proszę, ej!
Ty za to warzysz za dużo.. weź ogarnij z tego linku ściągałem i z tego pliku przesłuchałem cały mixtejp. :|

Google
24-12-2009, 16:28
#Up
Co Ty za gówno wrzuciłeś co nic nie waży ?!

Wrzuć ktoś ten mixtape na inny hosting bo z tego syfu się nie da pobrać, pozdro.

Mikiel Król Sedesów, ej!
24-12-2009, 17:15
POZDRO PEJA ahhahahahahahhah święta ładnie zjebane musi mieć, zjadł go TDF i to porządnie!

MiXer do Kawy
25-12-2009, 10:42
Przesłuchałem cale i muszę stwierdzić, że płyta jest bardzo dobra. Nawet spodobał mi się kawałek z mrozem ; O
Kupiłbym chętnie płytę, ale chwilowo na allegro nie ma, a jak będzie to pewnie po 200~ zł :S

Zarexoholik?
25-12-2009, 16:43
POZDRO PEJA ahhahahahahahhah święta ładnie zjebane musi mieć, zjadł go TDF i to porządnie!

Co ty myślisz, że jak koleś się będzie spinał na płycie to Peje to boli?

Kiedy ty dziecko wreszcie przybierzesz na rozumie?

#topic

Komercja.

Od kiedy to do płytki dają papier toaletowy [koszulka] ?

Porażka.

^Deduś.
25-12-2009, 20:33
Nooo, Tede pojechal po calosci : >> Peja WESOLYCH SWIAT HAHAHA

Kamilka
25-12-2009, 21:00
Marne te dissy Tedego, przecież Ryszard <33 go zje jednym kawałkiem, jeszcze się dołączy ten Liroj i tak dalej, jak cały SLU Gang mu zrobi wjazd na chatę to odechce mu się wreszcie robić jakiś szajski hiphop.

Ryszard Peja SoLUfka <3333333

Kowalu$
25-12-2009, 22:03
Zajebista płytka :)
Według mnie miazga Tede pojechal szczegolnie ten kawalek Tede - Czas Honoru
Szacun :)

@Zarex
Zarex przypomne Ci tylko jeden z Twoich tekstów:
"Sam byś lepiej nie nagrał" wszystko :)

Zarexoholik?
25-12-2009, 22:15
No człowieku, twój hejting zawsze jest zbędny, ale chcesz zabłysnąć. Nawet fani Pei potrafią dostrzec doskonałość tego miksetejpu, ale ty jesteś zwykłym człowieczkiem co spina, wypierdalaj :( Pewnie nawet nie słyszałeś tej płyty, ehe. Jak ty koszulke plnów nazywasz szmatą, to jak nazwiesz swoje ciuszki z rynku, ej? Do tego dziś ten oto mixtape poszedł za 450zł na allegro, ehh, przykre?\

Co mnie interesuje jakiś książę? Za dużo się Shreka 2 części naoglądałeś. Czego mam mu zazdrościć? Tego, że nagrał mixa, dołączył do niego koszulkę i ograniczył ilość wydanych płyt, żeby napalone pitki od razu je kupiły? Jedyną 'spiną' tutaj jesteś tylko i wyłącznie ty!

Myślisz, że jak napiszesz do mnie 'wypierdalaj' to ci gdzieś czegoś przybędzie? Płytę słyszałem i jakoś mi się nie podoba. Mam inny typ co do rapu.

Jeśli chodzi o moje ciuszki z rynku to powiem ci, że o takich mógłbyś tylko pomarzyć. To, że ty założysz koszulkę PLNY i czapeczkę mass'a nie robi z ciebie księcia. Nie szata zdobi człowieka, ale ty o tym nie wiesz. : (

W dupie mam za ile ten mixtape poszedł na allegro. Nie każdy dzieli konto na allegro ze starymi i dalszą rodziną by mieć więcej komentów i lepszą rangę na tym szajsie? Śledzisz hiphop.pl allegro.pl? Co jeszcze? Ebaja i inne chujsta też śledzisz, czy ktoś koszulki PLNY za 35 zł nie sprzedaje? Sram na to ty zgarbiona pitko. :)

Tede - Czas Honoru (jak powiesz że to słaby diss, to lepiej się nie udzielaj w dziale 'muzyka')
Tede - Japa Chamie (tede pokazuje że ma dystans do siebie i ocenia Peje jak najbardziej trafnie)

Po chuj mi to kopiujesz? W dupie mam twoją interpretację jego nut. Jak ci tak na niej zależy to przedstaw swoje poglądy nauczycielce od polskiego na naszej klasie.

I na koniec dodam, że TEDE jest komercyjny, a ja jarałem się jego dissami z dawnych lat. Wtedy kiedy bezproblemowo zjadł Eldokę. : /

Idź wsłuchaj się w ścieżkę dźwiękową. :)

#Topic

Tak jak już napisałem. Płyta jest słaba. Czekam na Peję. :)

Widocznie wolę SLU niż chodzącą reklamę MC'D! :/

'Tede nie jest jednym z MC's On jest z KFC's!' :)

Mikiel Król Sedesów, ej!
25-12-2009, 22:55
Książe dlatego że Peja tak się podpisuje, nie wiedziałeś tego?
Koniec tej marnej prowokacji z twojej strony, po prostu mnie jara rap na poziomie, a ciebie uliczne rzucanie chujami(pisząc uliczne, nie mam na myśli Chade czy tex Dix37, bo oni tworzą dobry uliczny rap). Twoje argumenty są jak twojego księcia Ryszarda, sam sobie zaprzeczasz i się powtarzasz. Nie umiesz przyjąć do siebie tego że postąpił jak pajac to już nei mój problem, cu!

kACZOR
25-12-2009, 22:58
Szczerze ? zaskoczył mnie ! myślałem, że to będzie 'średnie'; o
po przesłuchaniu stwierdzam, że się grubo myliłem, too jest zajebiste<3 xd

Jaros Jaroz Jaro
25-12-2009, 23:08
a tak wygląda sprzedaż.
http://www.youtube.com/watch?v=n1Fwapj0A7Q

Sprzedaje się ponieważ Tede użył chwytu,puścił limitowaną serie płyt. A wiadomo że każdy fan będzię chciał mieć takiego "egzotyka":rolleyes:

Brakowało tam jeszcze pchającego się peji po płytke.

@topic

Płyta wydaje się jakby była specjalnie dla Peji<oczko>

.Spajki.
26-12-2009, 01:34
Ten album poinien nazywać się diss na peje.
Tede pokazał to co zwykle czyli nic.
Ciągle nagrywa nowe i nowe.
Errata dało się słuchać ale ta płyta to shit.
Co do Peji nie jest już lepszy.
Jego reakcje co najmniej śmieszą jeśli nie przyprwaiają o żal.
Ta editować mnie.
Straszny hejt ze mnie :+.

West Side Ryder
22-01-2010, 15:00
No człowieku, twój hejting zawsze jest zbędny, ale chcesz zabłysnąć. Nawet fani Pei potrafią dostrzec doskonałość tego miksetejpu, ale ty jesteś zwykłym człowieczkiem co spina, wypierdalaj :( Pewnie nawet nie słyszałeś tej płyty, ehe. Jak ty koszulke plnów nazywasz szmatą, to jak nazwiesz swoje ciuszki z rynku, ej? Do tego dziś ten oto mixtape poszedł za 450zł na allegro, ehh, przykre?\

^edit

Skończ już z tym marną prowokacją. Piszesz ciągle komercja, ale Tede przejrzał na oczy po WFD (wystarczy posłuchać N2, ale jesteś zbyt płytki by takie coś zrobić) i wydał naprawdę dobrą płyte. Nie musiał całej płyty zapełniać feat'ami jak Rycho, ej no szaleństwo. Jak dobrze pamiętam to ostro się jarałeś TDF'em z Esende aka. Wulfgar aka. Marcin, so?
Zaraz napiszesz pewnie że to 'jebany grubas'(coś w stylu twojego 'księcia' ryszarda). 'Ja jestem gruby? Odkryłeś Ameryke, brawo'
Tede - Czas Honoru (jak powiesz że to słaby diss, to lepiej się nie udzielaj w dziale 'muzyka')
Tede - Japa Chamie (tede pokazuje że ma dystans do siebie i ocenia Peje jak najbardziej trafnie)

AHA
Czyli ja powiedzmy, jestem fanem Peji, i uwazam ze ten mixtape jest spoko?
Raczej nie .
o *****, jak tam napisal zarexo, komercja komercja i jeszcze raz komercja.
I wy to nazywacie rapem ? _/
Choc, napisze iz podobal mi sie jeden z dissow na Peje, tyle ode mnie, nic wiecej na tej plycie nie znalazlem, az Zal bylo kupowac XDDDDDDDDD

Btw.
posta dopiero teraz napisalem, bo zauwazylem ten temat
ah

btw.
zmarnowane pieniadze

Coller
03-02-2010, 00:26
Tede pokazał klasę, nie tak jak rysiek w filmikach na youtube jak krzywi ryj w samochodzie do swoich 'ziomkóFF' albo proponuje Tedeuszowi aby ten wyjaśnił sytuację i przeprosił go czy jakoś tak bo nie wiem co on tam pie****ł nie rozumiem go XD!

'Tede miał nic nie nagrać, a Tede płytę nagrał' :)
'Słuchaj penero Pejo czy jak cię tam wołają, jaśnie Pan nie odpowiedział, bo mu się nie chciało'
^m.in to sprawia, że rysiu leży i kwiczy^^

Izmoks
14-02-2010, 19:24
Słabo, cianko i ogólnie tede to szmata.
Jestem wrednym hejterem ; / [2]