View Full Version : Ró?nica hitów knighta
Elite Vegox
24-12-2009, 11:17
Ostatnio jak expiłem i miałem full atk udezylem 2500 a chwilke później walnąłem 90 i to jest denerwujące :mad::mad:
Balansacja broni jest mierna, ale czym większy level, to będzie się to ustosunkowywać. Wiesz, wszystko zależy od broni, skilla, potwora.
Elite Vegox
24-12-2009, 11:32
Acha dzieki :P ja mam magic sworda a bilem wtedy queeny i kingi
Mortalix
24-12-2009, 11:32
Ja sam na 1.3 lvlu biłem od 5+ k do ~100 lub nie trafiałem w ogóle. : }
Trochę to jest bez sensu, ale co zrobić... taki jest urok najta na apo. : )
Yhym.. najbardziej denerwujące jest to że taki palek cały czas wali z bolta/c arrow np: 3k a taki Ek Raz walnie 1k a raz 500 .
.vimpex.
24-12-2009, 11:44
Nie narzekać ja swoim ed dziś walnąłem raz za 1.2k a zaraz za 50+ :)
Palladyn bije ciągle takie same hity a kina? 3000/puf/puf/200/puf/3100/puf/2300/puf.
Palkowi też tak powinni zrobić ze raz za czas nie uderza, ale cóż Golden bolt bije z magi.
*^*Hunterpall*^*
24-12-2009, 12:10
Powinni poprawic dmg knighta.
Raz walnie za 5k a raz nie trafi...
Trzeba to poprawic, u palka tez poprawic c arrow bo raz walnie 6k a raz 200...
Palladyn bije ciągle takie same hity a kina? 3000/puf/puf/200/puf/3100/puf/2300/puf.
Palkowi też tak powinni zrobić ze raz za czas nie uderza, ale cóż Golden bolt bije z magi.
nic dodac nic ujac nawet gdyby dali magicznego sworda/axe / to ek bylby najlepsza profesja ;s w sumie gralem ekiem i nigdy jakos nei zaznaczalem moba z broni szkoda czasu a hity i tak mizerne ; p bron tylko do pvp ;s
Yhym.. najbardziej denerwujące jest to że taki palek cały czas wali z bolta/c arrow np: 3k a taki Ek Raz walnie 1k a raz 500 .
Popieram. Powinny hity być cały czas tak jak u pallka. Ciagle takie same a nie zaniżone ..
Pozdro
Balansacja broni jest mierna, ale czym większy level, to będzie się to ustosunkowywać. Wiesz, wszystko zależy od broni, skilla, potwora.
Lol dobre sobie. 1800+ ek ze skilem 120 +/- z m macy czasem nie trafia wogole -.- wiec co ty mowisz o 'ustosunkowaniu' ..
Ek powinien bic z macy tak jak palki z bolta caŁy czas.
nic dodac nic ujac nawet gdyby dali magicznego sworda/axe / to ek bylby najlepsza profesja ;s w sumie gralem ekiem i nigdy jakos nei zaznaczalem moba z broni szkoda czasu a hity i tak mizerne ; p bron tylko do pvp ;s
omg... itak teraz knight najlepszy...
1.3k++ ek ubije kazdą inną profesję 1.3k++
dla mnie temat bez sensu bo itak wali duzo..
Seth Drut
24-12-2009, 13:03
ja tam knightem nie gram wiec nie wiem ;d
to chyba w pvp jest denerwujace. chociaz druidem tez za sprite wanda czasem walisz malo/ nietrafiasz ;d
v.37.0 Azbestowy v.37.0
24-12-2009, 16:25
Faktycznie, to wstrząsające i poruszające . Myślę, żę trzęba zrobić tak zeby wszyscy byli zadowoleni
Orlen Ochrona
24-12-2009, 16:30
Jest dobry balans wg mnie. Sork/druid malo bije z silverki.Knight z macy czasem walnie 3k ~~ czasm 300, dobrze.Jestem za mniejszych roznicach udezen knighta z broni, ale rowniez zwiekszenie mocy silver wanda.Osobiscie nie gram "narazie", ale wydaje mi sie , ze powinni cos zrobic.
Zarexoholik?
24-12-2009, 16:36
Lol dobre sobie. 1800+ ek ze skilem 120 +/- z m macy czasem nie trafia wogole -.- wiec co ty mowisz o 'ustosunkowaniu' ..
Ek powinien bic z macy tak jak palki z bolta caŁy czas.
Gdyby wymyślili coś przeciw scarowi i wosso/tibi gg to mogłoby tak być.
Knightci i tak mają dobrze, że uhają się tak dużo. :)
1300 knightem mogę biegać przy 2k ms/ed cały dzień i on mnie nie zbije, a jak ktoś jest na bocie to już w ogóle.
Mogą zrobić magiczną broń ze stałymi hitami, ale wtedy niech odejmą knightowi hp i osłabią maxa, którym powinien uderzać 2x mniej niż max pala ponieważ ma 2,5x słabszy magiczny. :)
Jest dobrze.
Właśnie prasowało by to poprawić. na 270 lvl na rooku bije w dark lorda minimalnie 190~ +/-
A gdzie to żeby na mainie knightem, gdzie ma się o wiele wiele większe skille i level tak słabo siekać !
to dowalcie knightom zeby ciagle trafial za maxa. tak sie gosciu sklada, ze druidem wale nie dosc ze o wiele mniej, to jeszcze rzadko kiedy bije tyle ile moge, a nie placze. wszedzie jest tak, ze raz trafiasz mocno, raz w ogole, i nie powinienes z tego robic problemow.
v.37.0 Azbestowy v.37.0
24-12-2009, 16:51
i nie powinienes z tego robic problemow.
Ale robimy, bo jesteśmy w Polsce i powinni zrobić tak zeby wszystkim było dobrze
Nie masz chyba bolta/silvera, więc nie będziesz walił tyle samo.
W trainy sobie powal
omg... itak teraz knight najlepszy...
1.3k++ ek ubije kazdą inną profesję 1.3k++
dla mnie temat bez sensu bo itak wali duzo..
ahashuassh ubij mi 1.3 ekiem 1.3 palka to dam ci 99999999zl :)
dobre sobie haushuashauh
nawet nowa płyta główna mi tak humoru nie poprawiła aushaush
uwież że bym ci ubił :)
Trzeba mieć tylko dobre PVP :D
Zarexoholik?
24-12-2009, 18:29
Właśnie prasowało by to poprawić. na 270 lvl na rooku bije w dark lorda minimalnie 190~ +/-
A gdzie to żeby na mainie knightem, gdzie ma się o wiele wiele większe skille i level tak słabo siekać !
Ja 82 knightem biję po 400~. Ogarnij się człowieku, bo tylko nabijasz posty nie mając zielonego pojęcia.
Już jest za późno na zmiany.
Elite Vegox
24-12-2009, 21:19
Nie masz chyba bolta/silvera, więc nie będziesz walił tyle samo.
W trainy sobie powal dobra jak msz tak sie wypowiadac to nawet sobie postow nie nabijaj ok ??
Marcelllo
24-12-2009, 22:20
Jest to denerwujące, że knight wali po 2k w człowieka którego musi dogonić, a pallek wali z dystansu po 5k :/ Powinni to zmienić :/
Tak,jasne dziwne ze na tak wypowiadali sie w tym temacie tylko te osoby które graja knightami,kiny maja duzo wiecej hp niz pall i się wiecej lecza,gdyby tak jak chcecie zwiekszyc sile hitow kiny, nie ma szans zeby taki rp sie wyuhal nie mówiac juz o ubiciu takiego knighta.Moim zdaniem balans profesjii jest dobry nic nie warto zmieniac .:o
o kur.wa ale ty pierdolisz np jak ja robilem solo z ek 1500+ to napierdalal po 3.5 k we mnie ... wiec niewiem o co ci chodzi ze masz jakies slabe hity idz do trainera wbij se 130 skilla i mozesz cos gadac a nie .. ek ma bardzo dobre hity z exori max prawie takie jak pallek z exori max erex knight to jest za dobra profesja ..
Włodzimierz Szaranowicz
25-12-2009, 09:33
Dobrze jest jak jest i tyle . Nic nie trzeba zmieniać w sferze mentalnej
Elite Vegox
25-12-2009, 13:11
Tay a czy ja mowilem zeby zwiekszac hity ?? pisalem ze raz walne 2,5k a raz 90 wiec ocb ??
v.37.0 Azbestowy v.37.0
25-12-2009, 14:47
Tay a czy ja mowilem zeby zwiekszac hity ?? pisalem ze raz walne 2,5k a raz 90 wiec ocb ??
Skoro piszesz ze raz walisz za tyle a raz za tyle to oczywiste ze chcesz zeby zwiekszyli
.Panicz.
25-12-2009, 15:42
Właśnie tak jest zjebanie... ; / Powinni to poprawić <płacze> :D
!!sQaua!!
25-12-2009, 17:45
To jest tak samo, jak kiedyś z crystal arrowem.
bardziej się wtedy opłacało walic z burstów, niż z c arrowa.
Moim zdaniem, hity z broni powinny być nieznacznie zmniejszone, ale wyśrodkowane.
Czyli np:
Jak teraz walisz od 100 do 5,5k
to waliłbyś od 4,5k - 5k.
Elite Vegox
25-12-2009, 18:14
Skoro piszesz ze raz walisz za tyle a raz za tyle to oczywiste ze chcesz zeby zwiekszyli
chce tylko zeby te hity byly mniej wiecej takie same albo chociaż 0d 2,5k do 1,5k a nie do 100
ahashuassh ubij mi 1.3 ekiem 1.3 palka to dam ci 99999999zl :)
dobre sobie haushuashauh
nawet nowa płyta główna mi tak humoru nie poprawiła aushaush
Dobry jestes koles moze 1.3k ek ? nie ubijesz solo 1.3k rp ?
smieszy jestes a to malo powiedziane, widac ze twoje pvp nie wykracza ponad 0 ; (
Moj rl kumpel na 1050 ubil solo 1.3k rp wiec wiesz Zastanow sie co piszesz ;>
Pzdr ;x
@Topic
Wg mnie knight i tak jest jedyn z naj profesji no ale te hity moge poprawic tak np zeby hity siadaly w zakreseie 1k (1.5k-2.5k) ; ]]
Taki to już urok knajta na APO.
Może to i dobrze? xD
Czytajac te wszystkie posty doszedlem do wniosku ze polowa osob nawet nie wiem o czym mowa .....
Jesli chca ekowie stalych hitow to powinni zmniejszyc im dmg max i podwyszyc min. poniewaz jak hity by sie wachaly chociaz o te 2k to zadna profesja nie miala by szans na pvp. Na h lvl knight teraz potrafi walnac prawie tyle smao z macy co z maxa roznica jest o 2-3k wiec wstawienie stalych hitow by musialo byc jakos rozpatrzone pod h lvl poniewaz jak wiadomo na apo skil gowno daje liczy sie tylko lvl .
Old Elite adi
26-12-2009, 09:14
Ja mysle ze knight jest baardzo dobry i nie trzeba nic zmieniac.
Powinny się mniej różnić od siebie, ale lepszy pomysł jest taki żeby :
Zamiast bicia 4k, 100, 2k, Bić od 2k-3k cały czas.
Old-Don Ja
27-12-2009, 15:05
Powiem Ci ze już sam robiłem taki temat Gm nie ma zamiaru tego zmieniać.
Pozdro
Zarexoholik?
27-12-2009, 15:22
Powiem Ci ze już sam robiłem taki temat Gm nie ma zamiaru tego zmieniać.
Pozdro
Ale ty nie potrafisz grać knightem. Sam tutaj gówno wbiłeś, a grasz tylko przy pomocy bota, więc?
Jestem na NIE. Za późno na zmiany.
Old-Don Ja
27-12-2009, 16:32
A ty za to zawsze grasz bez bota jesteś najlepszym graczem na apo.
Pierdoli mnie twoja opinia bo jesteś byleś i będziesz nikim.
Mi osobiscie to nie przeszkadza. Prawda jest, ze Rp, Ms czy Ed maja bardziej zbalansowane hity.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.