View Full Version : Pewna my?l xd
Poziomkuwa
24-12-2009, 17:32
W końcu te server jest Mortiisa, więc pomyślałem, że przecież mógłby sam robić jakieś 2k lvle i na allegro sprzedawać XD A na pewno ktoś by to kupił.I jak na niego to nie był by taki głupi pomysł XDDD A wy co o takim czymś myślicie?
Belfus Adri
24-12-2009, 17:43
Mysle ze to jest zly pomysl ;<
Bo to nie jest ok,ej!
Greyback
24-12-2009, 18:08
OMG po co wogule robisz taki żałosne tematy według mię to bana powinieneś dostać .
Gdyby 2k lvl byl po 100 zl np do kopiło by przypuśćmy 15 osób to już by się grac nie dało .
CO CI ZALEŻY ILE MORTIIS KASY ZAROBI??
tak samo mógłby robić z kcc ...
Poziomkuwa
24-12-2009, 18:11
@up
Omg, ja tylko pomyślałem, że mógłby tak robić więc japa.
Taki se pazdzioszek
24-12-2009, 18:13
Nom nom też o tym myślałem, ale przecież każdy zauważyłby jakby nagle przybyło kilka 2k leveli, których nikt wcześniej nie widział.
Natomiast z kcc mógłby tak spokojnie zrobić. (coś w rodzaju tajemnego sms shopu ;>)
Poziomkuwa
24-12-2009, 18:18
Nom, ale przecież to jego serwer więc nawet by mógł sobie 100 takich 2klvli stworzyć i nikt nic by mu nie mógł zrobić. Ale to z tym kcc dobre jest.Kto wie czy tak nie zrobił? XD
Jezu dziecko uspokoj sie ok?? gdyby... nie nie nie... Wypierdalaj na Mazurka i tam pisz takie.... oszczerstwa
Jestem pewien, że to byłby jego ostatni ruch na tym serwerze, ponieważ masa ludzi przestałaby grać, oczywiście to marny pomysł!
Wydaje mi sie ze gdyby Mortiis zaczol tak robic , to po pierwsze gracze by przestali kupowac pacc, a po drugie nikt by tutaj nie gral .
Mortiis tego by nie zrobił, gdyby sprzedawał na allegro kcc albo postacie to gospodarka serwera by upadła, a chyba nie byłby na tyle głupi żeby szkodzić samemu sobie?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.