View Full Version : Wi?kszy resp Mad Dog'ów
Według mnie powinni dodac nowy resp Mad Dogów ale taki w stylu kingów na cod, i jeśli się by dało to z bramką do max 700 lvla żeby tam h lvle nie expily.
Dobrze się na tym expi, loot w miare. Tylko że na takim respie po 2 to lipa. Przydały by się takie 3-4.
@down
No zależy. Ja mam malo kasy wiec sie cieszyłem jak z 10 lvli mialem te 5 bp mpa g legsow i mmsow, i te 6 g axe xD
Jestem na tak ;D.
Sam na nich expie i troszkę ich mało ;<
Lot w miare ? Ehhh lot jest do dupy szczerze mówiąc.
6 G axe? Ja na 40 lvli totalnie 0 g axe ;<
.Panicz.
25-12-2009, 15:44
A czemu nie? Powiększcie resp :D
Im więcej tym lepiej.
Przydałoby się dodać jakieś nowe respy, ale poczekajmy do uptade, który będzie niebawem. Tak jak powiedział Tygrys - cierpliwości.
Assassin Mateusz
25-12-2009, 16:32
Jestem na TAK! Powiekszenie respa nie zaszkodzi, a pomoze napewno :)
!!sQaua!!
25-12-2009, 17:22
Jestem na TAK.
Byłem tam, fajnie nawet, tylko ich troche mało było.
Co do brami lvlowej, nie widziałem jeszcze na apo bramki DO danego lvla...
Wątpie, żeby ją wprowadzili, ale respy pewnie powiększą niebawem =]
v.37.0 Azbestowy v.37.0
25-12-2009, 17:24
Myślę, że na święta powinno bardziej myśleć o graczach, więc powiększenie respawnów tamtych potworów byłoby dobrym pomysłem
Nie expiłem na nich, ale idąc pewnego razu na wardy, poszedłem zobaczyć te respy, no i rzeczywiscie nie są za duże, szczegolnie gdy expi tam pare osób.
TAK !! :D
Kumpel Armii
25-12-2009, 18:38
Nowe potwory, po co je znów powiększać?
Jak są zajęte idz expić na coś innego!
Belfus Adri
25-12-2009, 18:53
Im wiecej tym lepiej.....................................
wiadomo że jak więcej to lepiej bo te kingi to się nudzą ;/ tylko ten loot najgorszy :p
Jestem na tak, moim zdaniem mogli by zrobic resp taki jak na cod dracule ...
Zgadzam się,nie expie na nich,lecz bym expil gdyby dodano resp :)
@up..
ale bez kółka ;P
Orson_Pall
25-12-2009, 19:55
Tak, ale zrobic cos ze schodami, bo denerwuje jak ktos gora dol wybija Ci mad dogi -.-
Jestem na tak ten resp co aktualnie jest to wgl nie starcza palno low lvli lata i wszystkie sa powybijane .
K\/!N$T0R
25-12-2009, 20:50
Jestem na tak expilem tak 80 lvi (kiedys) i troche lipnie bo malo ich wiec moglo by byc ich tak jak kingow cod a co do h lvli co to za roznica czy lataja h lvle czy l lvle:D
Kvinstor 1-...??????????????????????????????????????????????? (266)
HaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa HaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa
Jestem na TAk, bo sam na nich bd expił i słaby lot, więc exp by się troszke przydał większy by to wyrównać.
Dżablona
26-12-2009, 12:32
jestem na tak
fajnie by było można na nich poexpić
Jestem na tak.
Teraz co są te respy to są za małe, albo zamiast większych respów dodać większą ilość mad dogów :D(coś pokręciłem):D
Tak, im wiecej tym lepiej, to jest takie pomiędzy drakulami a kingami wiec może ich być więcej.
adrianeq :)
27-12-2009, 20:45
A do tego zwiększyć z nich loot ;)