PDA

View Full Version : Poca?unki

Puntek
25-12-2009, 20:15
Witam.
Szukalem tematu o podobnym tytule do mojego , lecz nie znalazlem wiec pomyslalem ze zrobie temat o Pocalunkach ; )

Chodzi tu o to czy całowaliscie sie kiedys , a jak juz to jakie to bylo uczucie: )

Ja osobiscie sie nigdy nie calowalem bo czekam na tą jedyna xd
..
Rowniez zamieszcze tu sonde : )

Okey
25-12-2009, 20:21
Pocałunek z tą jedyną... Rozumiem seks, ale pocałunek? Co ty k(śnieg)wa cnotka niewydymka?
Całus to nic złego, chyba że tobie chodzi o całowanie czego innego... xd

Ikki
25-12-2009, 20:21
Kolego nie ma co czekać na tę jedyną bo się przeliczysz. Próbuj chleba nie z jednego pieca, a co do uczucia to jest w porządku

Simi
25-12-2009, 20:22
Heh, no nie wiem.

nje bo jestem nab nerd i wogule :/

Kamilka
25-12-2009, 20:30
'nie całowałem się bo czekam na tą jedyną' powinniśmy zamienić na 'nie całowałem się, bo żadna samica (sic!) mnie nie chce i czekam na taką która mi pokaże co i jak'

#Topic
Tak.
Wielokrotnie.
Nie.
Ani razu.

Wolly
25-12-2009, 20:39
Dziwny temat. :)

#topic

Tak .

^Deduś.
25-12-2009, 20:52
Noo... wez na bravo idz z takimi motywami.

@topic
Ta, w te wakacje...o jezu.
Pierwszy taki moj rok, ale nie narzekam Xdddd

Arcano
25-12-2009, 21:08
Mówisz że sie nigdy nie całowałeś a w sondzie zaznaczyłeś że tak... /fp.

topic

ofc ze tak

K\/!N$T0R
25-12-2009, 21:29
ta calowalem i to nawet niewiem ile lasek

co do uczucia do jest spox

Crayon
25-12-2009, 21:43
http://www.meikathon.net/roflmao/facepalm4.jpg
http://www.dembot.net/images/facepalm/double_trek_facepalm.jpg

Tak, robiłem TO. Tyle że nie za bardzo wiem, dlaczego się o tym pytasz na tym forum? Pytania tego typu pasują raczej na bloga emo-martynki, czy sweetbrokacikowe coś.

autor chciałby spróbować? ; >Zapraszam do mnie ; ****

btw Imo wy tak zaznaczacie w sondzie że to robiliście, a prawda jest taka, że pewno monitor żeście obściskiwali ; d

Emo
25-12-2009, 21:44
czekam na tą jedyna xd
Możesz się nie doczekać czasami bo same puste suki się teraz porobiły. Jeśli myślisz, że spotkasz dziewczynę (jak wnioskuję to pierwszą) i to będzie ta ostatnia to uwierz mi, ale tak się nie da...
Co do tematu: tak; fajne.

Z hłopakami najfajniej :))))))))))))))))))))))))))))))
Bullshit. Chłopacy mają jakieś małe usta -.-

kACZOR
25-12-2009, 21:55
own3d...........................XD

@topic
ta ;////// i wcale nie musi byc' ta jedyna '......

Martin16
25-12-2009, 22:00
@do autora
ile Ty masz lat? ;d, bez urazy
@
tylko z chłopcami <3 ;/// omgy.

Silent Sky
25-12-2009, 22:23
ja osobiście nigdy się nie całowałem ; d (mam 17 lat.) wiem trochę śmieszne, ale nie miałem jakoś okazji. w wakacje tego roku poznałem super dziewczynę i od około miesiąca jesteśmy razem. Narazie czekam na odpowiedni moment ; d strasznie się boję bo nie wiem jak się do tego zabrać ; d 0 doświadczenia... ;p

Leitry:)
25-12-2009, 22:43
Mówisz , że czekasz na ta jedyną no to gratulacje .. Najpierw spróbuj z innymi laskami bo później nie dasz sobie rady :P:D

Pampalini
25-12-2009, 22:59
Kolego nie ma co czekać na tę jedyną bo się przeliczysz. Próbuj chleba nie z jednego pieca, a co do uczucia to jest w porządku

A ja Ci powiem że jest na co czekać. Całe życie miałem gdzieś dziewczyny lecz samo z siebie wyszło i znalazłem tą jedyna w dodatku jestem z nia 1,5r.
a co do całowania to oczywiście że tak.

Ikki
25-12-2009, 23:40
@Pampalini

Nie życzę Ci źle nawet przeciwnie mam nadzieję, że wszystko wam wyjdzie, ale czuję, że jeszcze możesz wspomnieć moje słowa czego Ci nie życzę. Zawsze się starałem o dziewczyny to one miały to gdzieś, teraz większość dziewczyn woli być traktowana byle jak i taka jest prawda... Pozdrawiam

Senshi
25-12-2009, 23:43
Z hłopakami najfajniej :))))))))))))))))))))))))))))))

podziw ze sie przyznales xDDD
@topic
tak:)

xD Lukki xD
25-12-2009, 23:59
No pewnie, że tak i to pierwszy raz chyba jak miałem kilka latek haha :P

Fifek
26-12-2009, 00:05
ja osobiście nigdy się nie całowałem ; d (mam 17 lat.) wiem trochę śmieszne, ale nie miałem jakoś okazji. w wakacje tego roku poznałem super dziewczynę i od około miesiąca jesteśmy razem. Narazie czekam na odpowiedni moment ; d strasznie się boję bo nie wiem jak się do tego zabrać ; d 0 doświadczenia... ;p

Jesteś miesiąc z dziewczyną i się nie całowaliście? Kurde dobry jesteś :D

@topic
Całowałem, niezliczenie wiele razy. Dziewczyn kilka było : ) A uczucie ? 1 pocałunek taki fajny był potem to nawet od niechcenia się całowało XD

I jeżeli chcesz czekać na tą odpowiednią to nie czekaj ; ) nie ma na co :D

Splaxor
26-12-2009, 00:12
Niestety nie miałem takiej możliwości. Również tak jak Ty czekam na tą jedną jedyną...

Storm
26-12-2009, 04:17
Pocalunek ?! Ale mi kurde temat, juz sex bylby lepszy

@topic
Fajne uczucie .

Azonka
26-12-2009, 04:23
Nie mialem jakos okazji :) .............

zico
26-12-2009, 05:18
Ja mialem w zeszlym roku 22 dziewczyny ,w tym roku mialem 4 i ta piata okazala sie tą jedyna ,swietnie potrafi calowac! Bo niektore dziewczyny to masakra.. nie mowiac o tym ze nie wiedza jak sie to robi po francusku czy na fly.. pocalunki sa bardziej namietne niz seks:) Pozdrawiam

Akananto
26-12-2009, 06:18
pocalunki sa bardziej namietne niz seks:) Pozdrawiam

To zes pieprznoł teraz głupote roku ok ok ok

v.37.0 Azbestowy v.37.0
26-12-2009, 09:58
Przy odrobinie szczescia to niedługo może mi sie udac :< Buzi w czułko od mamy na sylwestra morze byc idealne~!

zico
26-12-2009, 15:34
To prawda ,poczytaj kilka ksiazek Charlesa Bukowskiego albo innych to dowiesz sie dlaczego a potem sam ocen :) Tylko dziewczyna musi umiec sie "calowac".!

*Esende Mylffon*
29-12-2009, 02:03
Ta. Wole to niz sluchac, ze Kasia sobie kupila nowe buty, albo Basia ma nowego chlopaka. : /

1st R. Boonek
29-12-2009, 03:42

To co ty robisz z ta dziewczyna?: d Czy ona ma 10 lat?; d

Tak, calowalem sie
Tak, fajne uczucie (chociaz zalezy z kim) ;d

Ormin
29-12-2009, 04:29
Nie . Mam się zacząć się wstydzić? ^.-

@15 lat, prawie 16.

Noviterious
02-01-2010, 10:53
"zamiast dupy obracać grałeś w tibie xD "
o ***** ashuashuahuashasuhasuhasu tekst roku 2010 ;DDDD i 2011 chyba ;D
szybko i na temat xd

top @
taaaaaa fof z mamom tesh

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
02-01-2010, 11:36
Ja z mamusia, babcią, ciocią, matką chrzestną się całowałem

Ktoś II
03-01-2010, 12:31
Możesz się nie doczekać czasami bo same puste suki się teraz porobiły. Jeśli myślisz, że spotkasz dziewczynę (jak wnioskuję to pierwszą) i to będzie ta ostatnia to uwierz mi, ale tak się nie da...

Dokładnie... Żeby znaleźć jakąś fajną to trzeba cudu. Większość daje dupy przy każdej napotkanej okazji(w sumie, czemu nie... ;d). Dobija mnie jeszcze to, że na w-fie ćwiczą w tym samych koszulkach co normalnie chodzą. Albo rozbraja mnie, jak położy sobie jakaś kilo tapety na twarz i myśli, że jest ładna.
Te fajniejsze i normalniejsze zazwyczaj są już zajęte ://

#top.
Tak

Hjubert
03-01-2010, 14:41
Dokładnie... Żeby znaleźć jakąś fajną to trzeba cudu. Większość daje dupy przy każdej napotkanej okazji(w sumie, czemu nie... ;d). Dobija mnie jeszcze to, że na w-fie ćwiczą w tym samych koszulkach co normalnie chodzą. Albo rozbraja mnie, jak położy sobie jakaś kilo tapety na twarz i myśli, że jest ładna.
Te fajniejsze i normalniejsze zazwyczaj są już zajęte ://

#top.
Tak

Zeby znalezc jakas fajna, to sie trzeba dobrze postarac ;o Wiadomo, ze fajne laski z byle burakiem, czy jakims sztywniakiem nie beda chcialy byc ;x Moim zdaniem lepiej starac sie z pol roku i miec porzadna niz pogadac z tydzien i miec ja tez tydzien, bo by sie z innym puscila XD

Co do tapet, to bez komentarza... Nie za bardzo lubie, jak dziewczyna sobie kilo tapety nalozy ;x Nie podobaja mi sie takie : D A w klasie mam sporo ich, uuu ;d

@topic
Tak

Angu$ XD
03-01-2010, 15:03
Aha.. xDD
Nie. Z dziewczyną się nie całowałam^^ Z chłopakiem tak, ale z dziewczynami nie mam zamiaru XDD

Viseq
10-01-2010, 22:39
tak, wielokrotnie, z wieloma dziewczynami. Nie ma na co czekać, chociaż szczerze mówiąc najlepiej smakuje pocałunek tej właśnie dziewczyny swoich marzeń . ;)

ReMover
10-01-2010, 22:57
temat i niektóre wypowiedzi doprowadziły mnie do śmiechu :) nie rozumiem sensu tego tematu :D:D ale co ja wiem o życiu "tibijczyka" :):)

@ tak :)

Puntek
14-01-2010, 14:51
@up..
Przestan pierdolic ze gralem w tibie i nie mialem przez to dziewczyny..
Bo zaloze sie ze jestem czesciej i dluzej na dworze od ciebie..
Poprostu nie bylo takiej okazji , nie myslalem o tym..
"Tibijczyku"

Arcik
14-01-2010, 16:31
Tak ... z dziewczynami całowałem się nie raz... :p na różne sposoby xD
Ja na Tą jedyną nie czekałem... samo tak wyszło... ;)
Też nie przebywałem zawsze z dziewczynami... xD Po wfach nie raz zaczepiały więc co miałem być dziki... _/ (ale ta z którą teraz jestem nie była taka... musiałem o nią "zawalczyć" tzn. wyeliminować innego kolesia... ale nie było to takie trudne)

Blantoholiczka
14-01-2010, 20:09
Napisał zico
pocalunki sa bardziej namietne niz seks :) Pozdrawiam

haha , alee ty zabawny jestes xD

@topic
miałam okazje, ii takie sobie uczucie :D

Elite Pitek
21-02-2010, 08:43
jasne że tak ;)
z mamą z tatą z babcią i oczywiście z dziewczyną :)

Ase
21-02-2010, 14:58
hasha
Men bez obrazy ,ale ile masz lat??
Wez glupi nie badz nie pyli sie czekac na ta jedyna !
Rozumiem jakby sex czy cos ale kurde całus?
no sory ale odpadam haha

.Storm.
21-02-2010, 15:00
No chyba raczej jak wiekszosc ludzi na swiecie sie calowalem i zaznaczylem tak.

Keshuter
03-03-2010, 07:31
http://www.meikathon.net/roflmao/facepalm4.jpg
http://www.dembot.net/images/facepalm/double_trek_facepalm.jpg

Tak, robiłem TO. Tyle że nie za bardzo wiem, dlaczego się o tym pytasz na tym forum? Pytania tego typu pasują raczej na bloga emo-martynki, czy sweetbrokacikowe coś.

autor chciałby spróbować? ; >Zapraszam do mnie ; ****

btw Imo wy tak zaznaczacie w sondzie że to robiliście, a prawda jest taka, że pewno monitor żeście obściskiwali ; d

heheh XD tak wielokrotnie;)