View Full Version : Manasy
K\/!N$T0R
26-12-2009, 09:49
Manasy sie buforuja ehh troche za dlugo bo te 10 sec czy tam 9 to troche trwa a 4 paskow manasow otwierac mi sie niechce wiec chce by manasy buforowaly sie w 5-7 sec.
Jestem od niedawna na forum i w ogole na apo...
Pytam wiec czy jestescie za zmniejszeniem czasu buforowania sie manasow???
Nie wiem po co ta sonda...to co napisales w poscie nic nie wnosi do manasów,nie ma tu zadnego pytania.NAUCZ SIE FORMUŁOWAĆ ZDANIA
-Mi nie przeszkadza dotychczasowe buforowanie sie manasów.
Nie jest to potrzebne, dobrze jest teraz.
Ja 280 rpkiem nie mam problemu z manasowaniem, mój kolega 1,3k rp też nie.
Greyback
26-12-2009, 10:03
MS/Ed musi się najwięcej sztachać a 3 paski to twdług mie w zupełności wystarczają :D
Ale jestem na tak bo czasem jak ci zostana 2 paski to lipa :P
Tutaj nie ma czegos takiego jak ja chce... To nie jest noob OTS... Jestem na nie...
Pan Gonzalezik
26-12-2009, 10:38
Manasy buforują się normalnie 10 sec. Jak narazie nikomu to nie przeszkadzało. Przecież Bartowi i tak wystarczy 1 pasek manasów.:D Jak to wprowadzą to mu wystarczy pół paska. Jestem na nie.
*^*Hunterpall*^*
26-12-2009, 10:39
Dobrze jest. Jak juz to zeby dawaly wiecej many z poziomem, ale po co ta szybsza regeneracja. Az zejdzie do 8 manasow to spokojnie mozesz expic.
Manasy są ustawione w prawidłowy sposób i czas, jak ty określiłeś: 'buforowania' - jest ok. Ktoś wspomniał również, o tym, że najgorzej mają ED/MS, ale to przecież Ty wybierasz/kupujesz profesje, sam decydujesz.
Nie! Dlaczego?
Poniewaz jest dobrze tak jak jest, jak Ci sie niechce otwierac to ustaw bota i nie bedziesz musial otwierac, pozdrawiam.
!!sQaua!!
26-12-2009, 13:20
Przecież 3 paski w zupełności wystarczają, nawet jak jedziesz na wosso, scarze czy innym czymś. Pierwszy raz widzę propozycję tego typu, nikomu to narazie nie przeszkadzało. Jestem na nie. 3 paski w zupełności wystarczają, chyba, że masz monitor 7 cali, i jak zamkniesz eq, to możesz mieć otwarte tylko 2 paski Xd
v.37.0 Azbestowy v.37.0
26-12-2009, 13:32
Myśleze buforowanie to bardzo bulwersująca rzecz i jest to karygodne. Trzeba to usunąć
Nie buforowanie niech zostanie tak jak jest dla mnie to nawet za szybko ;p
Teraz jest bardzo dobrze.
Jestem na nie.
Marcelllo
26-12-2009, 13:54
Ja jestem na tak :D Czasami mi się manasy kończą, a nie chce mi się iść kupić nowych i czekanie, żeby zmanasować 10k many jest trochę denerwujące :d
Elite Pablo&Master Bombka
20-03-2010, 16:11
Ja też jestem na tak, taki 1k lvl ed czy ms ile ma many . . . Na pewno sie przyda na OTSIE.
Pablosikk
20-03-2010, 16:55
Jestem na nie mi jakoś nie przeszkadza buforowanie się manasów i jakaś wzkazówka mozesz mieć zminimalizowane manasy :) i tak komenda jest ;oo
Sub Zero 2
20-03-2010, 16:56
Jestem na nie.Mam Druida i nie narzekam na czas ładowania mansów.
A co z strzał musze zwiększać mane.Jak już do jakieś pół sekundy.
Jest komenda !mm więc możesz zminimalizować do 1 kratki. więc to jest nie potrzebne. Nie.
Moon Red
20-03-2010, 17:00
Proszę o zamkniecie tematu jest komeda !mm
Temat był napisany 4 miechy temu prosze nagrodzić panów up warnami.
Myślę, że to nie jest jakoś specjalnie potrzebne. Niech zostanie jak jest. ALe fajnie że pojawiają się różne propozycje nawet tego typu bo jedna na 3 propozyjce jest sensowna i nadaje się do wprowadzenia. A chęć pisanianowych propozycji przyszła wraz z wypowiedizami Tygrysa w nich. Dzięki TYGRYS, jesteś wielki i nie odchódz nigdy :*
Niech zostanie tak jak jest...jezeli masz problem to z drugiego plecaka przeloz manaski do pierwszego i czas nie bedzie problemem
Jest dobrze tak jak teraz, mnie nic nie przeszkadza.
Jestem na NIE.
Po pierwsze: od kiedy manasy się buforują? : /
Po drugie: Ręcznie można wziąść nawet 12 manasów zanim się odnowią. Teraz masz manasa na hocie, więc bez problemu weźmiesz tyle samo...
Jestem na nie.
10 max wezmiesz , a bot i tak wolniejszy od reki : c
_topic
NIE
K\/!N$T0R
20-03-2010, 22:12
Lols :D co za noob odswiezyl ten temat. Myslalem ze zostal juz dawno zamkniety ;). Zamknac!! :)
ja jużnie gram ale gry grałem nie miałem żadnych zastrzeżeń do manasów , wszystko było w jak najlepszym porządku wiec jest ok,ej ;p
Według mnie jest dobrze, nikt na to wcześniej nie narzekał, a na dodatek macie teraz jeszcze manasy na hocie. Jestem na nie.
3rd Dimension
21-03-2010, 18:17
XD Co za bezsensowny temat. Teraz, kiedy masz komendę !mm, wystarczy, że jeden pasek jest otwarty. A jak się nie podoba, to sobie większy monitor kup i będziesz mógł więcej naraz otworzyć. Jestem na NIE.
Pozdrawiam,
3rd Dimension
Jest to niepotrzebne. Czas 'buforowania' jest w sam raz, ani za wolno ani za szybko.
Wedlug mnie jest to w ogole nie potrzebne . nie chce ci sie otwierac paskow? trudno ;s
jestem na nie.
Assassin Mateusz
21-03-2010, 19:10
Teraz sa hotkeje i nie trzeba miec otwartych 80 paskow manasow.
Jestem na tak. Bylo by to bardzie oplacalne. 4 paski to duzo...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.