Zaloguj się

View Full Version : PEJA Rysio 26.12.09 Peja nie trzyma ci?nienia...

Jaros Jaroz Jaro
28-12-2009, 12:06
Początek wymiata moim zdaniem.:D

http://www.hip-hop.pl/news/projector.php?id=1261941529

Zszedł na psy.:rolleyes:

Axelo .
28-12-2009, 12:16
Debil, nie wiedziałem ze można się aż tak poniżyć, szkoda patrzeć na takie coś.

^Deduś.
28-12-2009, 12:32
Znaczy co to w ogóle jest? jakiś free nieudane, czy co?

Mejgerq
28-12-2009, 18:02
Przecież TDF go zjadł, wysrał i spuścił do oczyszczalni ścieków w pod stadionem Lecha.

Znów chciał go zdissować żenującym freestylem.

Naprawdę, on się skończył, widzą to zarówno jego fani jak i ci przeciw.
Ryszard Peja SoLUfka

Wolly
28-12-2009, 18:22
Najlepsze z tego całego free* jest 'ej, ej, ej' Gandziora na końcu. Nie wiedziałem, że można tak słabo pojechać, cóż, Peja.

Dark Devorious
28-12-2009, 18:32
Jesli ktos tam powiedzial ze tede go pojechal to ***** mialem beke jak huj. Diss ktory tede ukladal 3 miesiace mialby go pojechac? Peja napisal wszystko na moj koszt w 3 dni i jest wedlug mnie zdecydowanie lepszy od dissa tede.Nie jestem jakims fanem peji ale bez jaj tede sie tylko osmieszyl wydajac taki slaby diss nad ktorym pracowal 3 miesiace. W usa taki diss by chyba zakonczyl kariere hip hopowca

Noviterious
28-12-2009, 18:35
on tu go dissuje na free? bo jakos nic nie slysze ;d nic nie moge zrozumiec co ten koles gada XD

Habemus Papam
28-12-2009, 20:42
Osoba pisząca ten post na h-h.pl zapewne nie przepada za Peją, tak więc dlatego wyszedł taki news, nie widziałem tam nic dziwnego..
ok..
Dopóki beef sie nie skończy nie mówcie kto kogo zjadł...
Elo.

Mikiel Król Sedesów, ej!
28-12-2009, 20:49
Osoba pisząca ten post na h-h.pl zapewne nie przepada za Peją, tak więc dlatego wyszedł taki news, nie widziałem tam nic dziwnego..
ok..
Dopóki beef sie nie skończy nie mówcie kto kogo zjadł...
Elo.

Tylko że beef się już skończył :O

Ta, dajcie płytę roku, dajcie mixtape roku
Wykonawcę roku dajcie i dajcie spokój.
Dla mnie to czas powrotu do regularnych zajęć
Do hip-hopu, ej zapierdalajmy z tym dalej
Sir Michu mamy parę nowych bitów
Jedziemy rapem z albumem, nawet znam jego tytuł
I już nie będzie nic o Rychu, finito
Dla mnie to koniec beefu, teraz zajmę się płytą.

^down
Peja będzie ciągle odpowiadał tak samo żenująco, za to tede mu juz nie odpowie!

Habemus Papam
28-12-2009, 21:23
Na pewno Rysiu coś odpowie, a Tede miał zakończyć już beef 2 miesiące temu, a jak widzisz odpowiedział.. drogi Mikilelu, fanie Tedego. :d
a Beef kończy się dopiero kiedy obie strony tak zdecydują, a Peja coś pewnie odpowie, a .. od razu wyprzedzam Twoją odpowiedź, nie jestem fanem Peji . ;d

@Póki co Tede nagrał z 10 dissów, a Peja 3. tak więc nie wiem dlaczego powiadasz, że bd ciągle odpowiadał tak samo.. xd
3;10 daje też do myślenia, dlaczego Tede wygrywa beef.

Kowalu$
28-12-2009, 21:53
Obydwa dissy są chujowe jak barszcz na święta. I tede i peja nie robią na mnie najmniejszego wrażenia i mam gdzieś ich porachunki. Najlepiej niech obaj skoczą pod pociąg.

To po co piszesz?? Chciales nabic posta?? Ok udalo ci sie :)

@Topic
Z filmiku na filmik peja jest coraz smieszniejszy :)
Rychu to jest twoj koniec :(

Anakonda
28-12-2009, 22:05
Brawo peja to muj najlepszy raper w polsce oczywisice drugi jeszt Boski <3 romek <3

Tak tszymaj Ryrzardzie Pejo

Zarexoholik?
29-12-2009, 09:48
Tutaj to się nie popisał.

Ale 3 dissy Peji są lepsze niż cała płyta tedego. :)

Ridz_Forester
29-12-2009, 15:18
#up
Haahaha, chyba nie słuchałeś płyty skoro tak myślisz

#topic
Peja sie ośmieszył i nic więcej, przegrał beef, bo watpię, żeby Peja odpowiedział na tyle argumentów.Jak dla mnie nie jest w stanie obronic sie przed tym wszystkim.

Storm
29-12-2009, 15:24
Peja to wogole jest zero , a po tym co wykonal w Zielonej Gorze to zszedl na psy .

*Esende Mylffon*
29-12-2009, 16:36
Ja sie powstrzymam od komentarza. Rysiu odwazny widac, ja bym sie bal i wstydzil z takim czyms (nie wiem jak to nazwac) wyjsc na scene. xd