Zaloguj się

View Full Version : Drzewko na magic

Vortigen
28-12-2009, 14:38
Witam,
dzisiaj jak co dzień, poszedłem na resp giant serpentow w dżungli na magic. Wszedłem, zabiłem 2 serpenty i co wazne zerwałem pomarańcze, zjadłem 2 z nich. Potem poexpiłem chwile i przechodząc zauważyłem brak drzewka :eek:
Niby nie jest to coś przeszkadzającego, ale...
Screen:

http://i45.tinypic.com/14w7l1k.jpg

Z tym drzewkiem nie mogłem się pomylić bo chodzę tam dość często, a dieta mojego tibijskiego ludka musi być uzupełniana witaminami (przypominam no-life'om, że pomarańcze to źródło witaminy C) nie można go karmić samym mięsem :)

Storm
28-12-2009, 14:43
A moze po prostu sie pomylilkes i to nie bylo to samo drzewko ? :D
A jezeli sie nie pomyliles powinni to naprawic

Wolly
28-12-2009, 15:01
Pierwszy raz się z takim czymś spotykam, dziwne. Może to wina tego map edytora nowego? Zrób zdjęcie, może ktoś z administracji się wypowie. :)

v.37.0 Azbestowy v.37.0
28-12-2009, 15:47
To wcale nie było drzewko, tylko tajniak schowany za krzakiem. Tak, to bulwersujące i trzeba to naprawić ponieważ gracze chcą jeść tibijskie pomarańcze.

Janq18
28-12-2009, 15:57
To wcale nie było drzewko, tylko tajniak schowany za krzakiem. Tak, to bulwersujące i trzeba to naprawić ponieważ gracze chcą jeść tibijskie pomarańcze.

Hahaha muhahah niah niah niah... ok starczy

Normalnie żart ci się wyostrzył. Rodem ze szkoły specjalnej ;)

Topic:

Mógł wystąpić taki bug, w skrypcie możesz ustawić by drzewo się zmieniało w co chcesz po kliknięciu na nie.

@down

Do kretyna: Indeveresto

Mam odpalić ots'a i ci udowodnić chamski klocku?

.Panicz.
28-12-2009, 15:57
Musisz zapłacić ekipie APO,żeby wyhodowali nowe drzewko.

Czy to Cię tak męczy że nie ma tego drzewka?

Rozumiem jakby Ci znikały itemki z domku.
:rolleyes:

Seth Drut
28-12-2009, 16:32
dziwne.. ;d
nie znam sie na tym ;)
pokaz te ss'y.

*^*Hunterpall*^*
28-12-2009, 16:41
Nie wiem czy bylo tam drzewko;s
Jesli bylo to powinni to naprawic. Gm musi sprawdzic czy masz racje.

Badzjos
28-12-2009, 16:48
To był tylko agent Tomek przystrojony pomarańczami dla "kamuflaszu", dałeś się nabrać ;/

Axelo .
29-12-2009, 00:16
Jak byłem tam ostatnio to było jeszcze, nie wiem czy to przez to ze ukradles pomarancze ale mozna poprawic.

Jaros Jaroz Jaro
29-12-2009, 01:12
A może to była jakaś "baza" nubków? Zrywając pomarańcze zachwiałeś równowage i wszystko się zburzyło? -innego wyjaśnienia nie widze.

Poważnie

- pomyliłeś się na bank,albo twoj klient nie wczytał mapy.Zdarza się nawet na rl.

Vortigen
29-12-2009, 09:56
Szukałem jeszcze jakiegoś starszego ssa z tego miejsca, ale nie mogę znaleźć. Jakby ktoś miał to niech wstawi.
Co do propozycji pana wyżej to możliwe że to np mój klient tibi ma odrąby, więc jak ktoś miałby czas może skoczyć i zobaczyć czy on widzi drzewko, choć wydaje mi się to mało prawdopodobne, bo po polu gdzie było drzewko mogę swobodnie przechodzić. (taki trick) :D

Hogart
29-12-2009, 10:58

Ja pierdole, azbestowy ty jestes jakis ograniczony? w kazdym poscie piszesz - bulwersujace i wstrzasajace.... moze byles tylko raz na j.polskim i sie tego nauczyles.

!!sQaua!!
29-12-2009, 11:43
Musze wam powiedzieć, że kilka lat temu był podobny temat, tylko że z takim samym drzewkiem na giant serpentach obok soni na voolcano island.
Moim zdaniem nie muszą się śpieszyć z naprawą tego buga. Nie jest on tak ważny, jak np: Update, czy likwidacja crashy.