View Full Version : [Forum] Animowane Avarty
adrianeq :)
28-12-2009, 17:28
Witam.
Dzisiejsza moja propozycja to możliwość wstawiania animowanych avartów.
Np. o maksymalnej wiekości animowanego avartu 120px x 120 px Tak jak aktualnie jest dodawanie obrazku na avart.
Dodaje sondę ;)
#All Down
Tylko tego brakuje na forum, o wiele lepiej by wyglądało, by było ciekawsze, ludzie by się uczyli robić animowane avarty i inne animacje. A teraz po co mają to robić? Ograniczenie heheh :D
.Panicz.
28-12-2009, 17:31
Jestem na TAK!
Przyda się :D ;) :p :rolleyes:
Techniks
28-12-2009, 17:32
Tak myślę, że można zmienić max do 30kb (lub więcej) bo czasem fajny avatar, a trzeba kombinować bo za dużo waży etc.
Jestem na tak.
#DOWN
Chodzi tutaj o gify, a raczej w 19.5 KB nic ciekawego w gifa nie wpakujesz.
Tak samo jak chciałeś migający napis pamiętasz? ;>
Dark Devorious
28-12-2009, 17:32
Jestem na tak , dobry pomysl :P @up jak to wprowadza zrobisz mi migajacy napis niee ? ? ? :D
# Pamietam :P
Oczywiscie jestem na tak, badzo dobry pomysl przyda sie cos takiego.
*^*Hunterpall*^*
28-12-2009, 17:38
Noo byloby milo.
Animowane sa fajne, a dodac nie mozna;s
Jestem na tak, fajny gif i pół forum się śmieje ;d
Właśnie to jest uchybienie na forum, że nie można dać fajnego animowanego avatara, jestem na tak.
Taki se pazdzioszek
28-12-2009, 18:23
Zaznaczyłem nie, nie chce żeby jakieś gówna migały mi przed oczami. Animacje udupiły by jeszcze bardziej wasze i tak już nędzne avatary. Ja mam piękny i co, potrzebna jest mu do doskonałości animacja? Nie.
@adrianeq :)
Skończyłem tylko podstawówkę i gimnazjum jak 50% tego forum (reszta nawet tego nie), ale co to ma do rzeczy?
@Scoop
Między innymi dlatego zaznaczyłem nie.
Jestem na tak.4um by o wiele wiele ladniej wygladalo. :)
v.37.0 Azbestowy v.37.0
28-12-2009, 18:35
Uważam, że to dobry pomysł i trzeba to wprowadzić, żeby wszystkim było dobrze.
Seth Drut
28-12-2009, 18:37
jestem na tak ;)
fajnie by to wygladalo ;d
Alvaster
28-12-2009, 18:43
Jestem na Tak.A dlaczego sam to napisałeś ludzie mogliby uczyć sie robić animowane avatary, a także fajnie by to wyglądało na 4um.
Pozdro :}
adrianeq :)
29-12-2009, 00:05
Zaznaczyłem nie, nie chce żeby jakieś gówna migały mi przed oczami. Animacje udupiły by jeszcze bardziej wasze i tak już nędzne avatary. Ja mam piękny i co, potrzebna jest mu do doskonałości animacja? Nie.
Widać, że jesteś zwykłym prostakiem bez wykształcenia -.-
Miałem pisać o tym propozycję, widzę ze mnie wyprzedziłeś. TAK zdecydowanie dobry pomysł.
Można mieć animowane avatary... tylko maksymalna ich wielkość to 19.5 KB. Nie opłaca się zwiększać rozmiaru ponieważ tylko by to laagowało forum przy przeglądaniu tematów, im większe avatary tym dłużej się stronka ładuje, jestem na nie.
Stronghold
29-12-2009, 10:28
Można mieć animowane avatary... tylko maksymalna ich wielkość to 19.5 KB. Nie opłaca się zwiększać rozmiaru ponieważ tylko by to laagowało forum przy przeglądaniu tematów, im większe avatary tym dłużej się stronka ładuje, jestem na nie.
Szybszy internet plx ? Ile to jest 30 kb,pół sekundy więcej ładowania.
@top
Tak,wielkość mogła by być nawet te 40 kb.
@down
Internet w komórce to istny fail.
@Kamor
Niektórzy przeglądają Forum z komórki i takie ciężkie, kobylaste, świecące, migające badziewia zjadają srsly dużo transferu.
Fail failem, ale ja na przykład jak siedzę w SCC i się nudzę, to wyciągam ipoda, podczepiam się do jakiegoś niezabezpieczonego routera i przeglądam posty na forum.
Pablosikk
29-12-2009, 12:26
jestem na tak takie coś nawet fajnie wygląda jak się patrzy :D przyda sie
diamondback
29-12-2009, 12:55
Jestem na nie :) i tak mojego avatara nie zmienię ,a to powiększyło by lagi na forum . ;) btw , czemu Crayon nie dostanie warna za avatar z przekleństwem ;]?
Drako o.o
29-12-2009, 13:07
jestem na nie bez sensu wprowadzac cos co ucieszy 20% osob forum a spowolni wszystkich
^Akynaoo
29-12-2009, 13:35
Jestem na tak, poniewaz chcac wrzucic jakis rozbudowany avatar gif trzeba wiele zabiegow aby popsuc jego jakosc i zmniejszyc rozmiary aby mogl sie zmiescic : / Potem to beznadziejnie wyglada.
Jestem na tak!
Większość fajnych gif'ów jest większa niż te marne 19.5kb...
>>Vegos<<
29-12-2009, 13:56
Tak ! :D
Fajnie to wygląda (jak dla mnie)
Yes, yes...
Jestem na nie bo da sie dodac animowany avatar bo sam mam taki :>
Jeszcze jest inna sprawa, ale już tutaj kilka razy podjęta, mianowicie spowolenie pracy. Ja nigdy nie miałem z tym problemów, ale pomyślcie o innych. Nie każdy ma światłowód i przepustowość łącza ~10mb/sek.
Większość fajnych gif'ów jest większa niż te marne 19.5kb...
Zawsze można wrzucić tego gifa do podpisu. Tam możesz mieć plik ~200kb o ile pamiętam.
Ciekawy pomysl. Urozmaicilo by to troche nasze forum.
Mi tam to lata xD Mam fajny avatar i nie mam zamiaru zmieniać.
Hunter Forever
29-12-2009, 22:33
jak dla mnie to takie cos jest to zasmiecanie forum juz bo poco komu animowy avatar masz zwykly avatar i sie z tego ciesz
Folgowsky
30-12-2009, 08:55
Ja mialem i nikt sie nie przyczepil wiec czemu nie ^^
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.