View Full Version : K800i i Nokia N73
Elo mam dylemat ktory telefon kupic se k800i czy nokie n73 albo Lg KU990i?
Używam strony Telepolis.pl ale i tak nie moge sie zdecydowac dlatego prosze was o rade jaki telefon lepszy i dlaczego?
Stronghold
28-12-2009, 17:13
K800i...bo sam go mam od 3 lat : [
Dobry dzwięk,ładny wyświetlacz,klocek fakt,ale przynajmniej ci nie wypanie z kieszeni :)
Precision
28-12-2009, 20:12
K800i - wszystko to samo co i k550i tyle że inny aparat ( to moje zdanie )
N73 - Głośniki jak dyskoteka no poprostu nie ma mocnych, troche wolny procesor jak na symbiana.. Patrząc na to inaczej dozbieraj 150-250zł i kup n95. Moim zdaniem najlepszy wybór multimedialnego telefonu i grającej dyskoteki można poszaleć, wiem co mówie :D
Mordimer
28-12-2009, 23:16
Co do K800i zgadzam się z Precisionem- SE od dobrych paru lat poza lekko odmienionym softem i większą rozdzielczością aparatu w telefonach z serii K nie zmienia nic.
Lg KU990i ma kilka przydatnych bajerów, jak np. przeglądarka plików Offica czy odtwarzacz plików avi. Ogólnie bardzo przyjemny telefon, chociaż nigdy nie byłem przekonany do komórek LG. Jeśłi sama budowa jest stablina- bierz go, fajna rzecz.
Nokia N73- symbiany zawsze mnie pociągały;] Ogólnie dają dużo możliwości, rozwijania telefonu i dużo aplikacji, których inne telefony nie otwierają. Niestety, są też minusy- tnie się czasami niemiłosiernie przede wszystkim.
Ogólnie rzecz biorąc odrzuciłbym SE (chociaż samą markę lubię). LG KU990i zapowiada się fajnie, ale nie wiem czy nie będzie kolejną niskobudżetową tandetą- chyba warto zaryzykować;) Nokia- sprawdzona marka, ale awaryjność wręcz zajebista. Jeśli jesteś cierpliwy, to też bardzo dobry telefon;)
Jaros Jaroz Jaro
29-12-2009, 11:33
Elo mam dylemat ktory telefon kupic se k800i czy nokie n73 albo Lg KU990i?
Używam strony Telepolis.pl ale i tak nie moge sie zdecydowac dlatego prosze was o rade jaki telefon lepszy i dlaczego?
K800i nie bierz,1 lub 2 dni i już ci się znudzi. Jeśli masz brać to już nokie n73 która ma symbiana. Sam mam Nokie N95 z symbianem i daje dużo możliwości już nie mówie o granie w fajne w formacie sis. N73 ma 2 głośniki.
Jeszcze bym się zastanawiał na tym lg.. Miałem już avile i zaimponowała mi z początku wyswietlaczem, ale pozniej i tak denerwował ten wyswietlacz.
Więc kupuj n73 Albo za 430 zł N95 od demnie :D bo sprzedaje.(można się ze mną potargować)
Pozdrawiam !
Melman Shooter
20-01-2010, 20:03
Oczywiście że K800i miałem kiedyś i k800 i nokie n73 i powiem Ci że bardziej byłem zadowolony z tego soniacza bo ma spoko aparat i dużo funkcji a n73 jest nudna. ;p
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.