View Full Version : [Forum] W??czenie licznika postow w kazdym dziale
v.37.0 Azbestowy v.37.0
28-12-2009, 17:49
No wiadomo o co chodzi. Co w tym złego gdyby ludzi mieli po 2k postów? Co to za forum, że nie można w spokoju nabijać?!
No bo nabijanie to droga mojego życia
Chce 3k postow :/
This forum requires that you wait 120 seconds between posts. Please try again in 81 seconds.
Aha...
No wiadomo o co chodzi. Co w tym złego gdyby ludzi mieli po 2k postów? Co to za forum, że nie można w spokoju nabijać?!
Wejdź na fora takich gier jak Metin2 czy LastChaos, tam ludzie mają czasem po 3k postów+.
Mi osobiście licznik postów nie przeszkadza, a nowym użytkownikom może to nawet pomóc.
Np. pisząc jakieś pytanie w dziale pomoc i jedna osoba mająca 500 postów odpowiada "tak" a osoba mająca 4 posty odpowiada "nie". I kogo posłucha nowy użytkownik?
Nie wnikam w to czy ktoś nabija czy też nie.
*^*Hunterpall*^*
28-12-2009, 18:28
Mysle, ze byloby dobrze;P
Handel, screeny.
Jedni pisza tam a jedni w propozycjach, bugach itp sie znaja.
TAK
^Akynaoo
28-12-2009, 18:48
Nie po to licznik zostal wylaczony, zeby go teraz ponownie przywracac. Jestem na nie bo zamiast esencji myslenia zawartej w poscie bedzie gowniane wodolejstwo bez pomyslu i jakiegokolwiek zastanowenia. Moze od razu niech bedzie reput za kazdy post w stylu 'ojej gz gogo 10k'... Nie mam nic do licznika postow, ale wiekszosc z forumowiczow do tego nie dorosla : o
Pan Gonzalezik
28-12-2009, 18:53
Szczerze mi jest to obojętne czy ktoś ma 10 czy 1000 postów. Mogą to wprowadzić, ale dla mnie świata to nie zmieni. :)
Zaznaczyłem tak.
Nie, jest dobrze że nie liczy się post w screenach aka go go 10k bo nie jest wart liczenia do średniej.
Ja myślę zupełnie przeciwnie. Wyłączyć licznik wszędzie i po sprawie :D
Wyłączyć licznik postów w Hyde Parku(usunąć Humor - > wszystko wrzucić do HP), działach Armia 7.6 i Armia 8.42.
I myślę, że reszta działów może być z włączonym licznikiem ; d
Dobrze jest tak jak jest, nie dodawać już nigdzie licznika postów, bo to bezsesnu. I tak posty są nabijane, a to pomogło by nabijaczom.
Zarexoholik?
29-12-2009, 00:25
To tylko przyczyni się do tego, że będzie jeszcze więcej beznadziejnych postów, którymi dzieciaczki będę podbijać swój licznik postów, który porównują do levela na APO. Im więcej postów - tym jesteś fajniejszy? hehs? : /
Master Sio
29-12-2009, 00:28
Daj nabic posta bo nie wytrzymam LERZEEEE ...... PLX POMYSL DO DUPYYYY STRASZNIE DO DUPY :P
diamondback
29-12-2009, 00:31
Jestem Na nie :) powstał by makabryczny spam w dziale screen . Każdy pisał by to samo czyli (yea gz gogo 3k) ..w każdym temacie których dziennie powstaje ponad 10 _._ . NIE I TYLE.
Vortigen
29-12-2009, 14:41
Też jestem na NIE.
Np pisząc w jakimś dziale proszę o pomoc. Odpowiadają dwie osoby. Rady dość podobne, ale w niektórych miejscach znacząco się różnią. To normalne, że jeśli jeden ma 1k postów, a drugi 45 to posłucham głosu doświadczenia(czyli po prostu osoby która dłużej gra i jest bardziej aktywna)
PS w sondzie przydałaby się odpowiedź po prostu NIE.
Jestem na tak, chce nabijac posty !! W kazdym dziale, ale nie moge w dziale life ! Powinni to zmienic !
G_R_U_L_I_X
29-12-2009, 15:13
Nie, bo po co, forum to jest coś takiego gdzie się rozmawia i dyskutuje.
Kumpel Armii
29-12-2009, 16:14
No bo nabijanie to droga mojego życia
Zaznaczyłem to, jednak sądzę że jesteś neo!
Stwórz swoje forum i sobie nabijaj lamusie!
Moim zdaniem licznik postow powinien zostac. Widac kto sie udziela.
wlaczenie licznika postow w screenach itp jest zalosnym pomyslem ze wzgledy an osoby zaczynajace gre na apo, mogly by sie sugerowac iloscia nabitych postow przez "debili"
podobnie zreszta jest z reputami, ludzie prosza daja za free bez komenta itp
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.