PDA

View Full Version : Czy ta gra b?dzie mi dzia?a?

Kreweta
30-12-2009, 17:24
Witam chce założyć temat po to abyście mogli pomagać innym np
czy gta 4 mi pójdzie mój sprzęt taki i taki...

Ok to może ja zacznę
Czy pójdzie mi (nawet na minimalnych) assasin creed mój sprzęt to:
Procesor:AMD Sempron 2800+ 2.0 ghz
Ram:512
Karta graficzna:Radeon 9550 128 mb
Windows xp sp 2

@down
Nie chodziło mi o gta 4 tylko o assasin creed'a
gta to tylko przykład w tym temacie chodzi o to że ktoś podaje grę i swój sprzęt i się pyta czy mu pójdzie a ktoś mu odpowiada że np tak potem następna osoba i tak ciągle.

Tofix
30-12-2009, 17:31
Może Iść Ale Może Tez Się Zacinać .. Lub Wpisz Na Google Wymagania Sprzętowe do GTA 4. I Porównaj ;)

Pomogłem? Daj Reputka ;)

Techniks
30-12-2009, 18:18
System: WindowsR XP/Windows VistaR (wyłącznie)
Procesor: Dual core processor 2.6 GHz IntelR PentiumR D lub AMD AthlonT 64
X2 3800+ (Intel CoreR 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ lub lepszy rekomendowany)
RAM: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista
Karta video: 256 MB DirectXR 10.0 lub DirectX 9.0, z Shader Model 3.0 lub wyższym
Karta dźwiękowa: kompatybilna z DirectX 9.0 lub 10.0 (rekomendowana 5.1)
Wersja DirectX: DirectX 9.0 lub 10.0 (dołączone do dysku)
DVD-ROM: DVD-ROM (odczytujący płyty dwuwarstwowe)
Miejsce na dysku twardym: 8 GB
Opcjonalne urządzenia peryferyjne: klawiatura, mysz, opcjonalnie pad (rekomendowany kontroler Xbox 360R)

Nie pójdzie.
# Istnieją jakieś gry które obsłuży zintegrowana 128 mb karta ? ;> Tematyka: Akcja :D

Taki se pazdzioszek
30-12-2009, 18:32
@Up
Istnieją na pewno... Ale tytułów nie podam :D

Wiem, że to trochę offtopic, ale jest strona, która już była podawana na forum http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/

This site provides a One-Click solution that looks at your computer's hardware and system software to determine whether or not your current system can run a product. Each of your computer's components is evaluated to see how well it meets the minimum and recommended requirements for specific products. Recommendations are made on how to update or upgrade each component which does not meet the listed requirements. Sometimes, a simple, free software download is all that is needed. Sometimes you'll find that you need a different video card to fully experience what the game has to offer.
i tłumaczenie z gugli
Witryna ta zawiera Jedno rozwiązanie Kliknij, który wygląda na komputerze sprzętu i oprogramowania w celu ustalenia, czy twój obecny system może uruchomić produktu. Każdy z komputera elementów jest oceniany, aby zobaczyć, jak dobrze spełnia minimalne i zalecane wymagania dla poszczególnych produktów. Formułowane są zalecenia dotyczące sposobu aktualizacji lub uaktualnienia każdej części, które nie spełniają wymienionych wymogów. Czasami proste, darmowe oprogramowanie do pobrania jest wszystko, co potrzebne. Czasami się okazać, że trzeba różne karty graficznej w pełni doświadczyć tego, co gra ma do zaoferowania.

Tico
30-12-2009, 18:37
http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/
Polecam sprawdzić tutaj... wybierz grę i masz.