View Full Version : APO Client - no wosso itp
Folgowsky
31-12-2009, 16:16
Witam czytając te wszystkie tematy/posty wpadłem na pomysł z\żeby wprowadzić taki klient apo bez możliwości go edytowania .
Zauważyłem takie coś na jednym Ots.Chodzi o zmontowanie klienta wchodzimy jedna "ikonka" i nie mozna wejsc w .spr .dat itp :) nawet ujrzec nie można ^^
Polega to na tym ze robi się własny klient bez możliwości wyciąganie spr i niczego edytowania . Np w temple dajemy specjalny item ( może być rozstawiony w wielu miejscach , gdy wchodzimy zwykłym klientem to dostajemy debuga , lecz wchodzimy apo client i wszystko działa :)
na taki specjalny klient trudno żeby ktoś zrobił nowego bota :)
Wiem ze takie coś jest możliwe i by wyeliminowało boty :)
]Zgadzasz sie ze mna ? to zielony kwadracik
Elite Pitek
31-12-2009, 16:23
dobrze gadasz ale nie wiem czy wogole ktos sie powadyguje zeby to zrobic ;d
Ogarnij się ziomek, nie Twój interes kto używa wosso a jeżeli ktoś już używa to prędzej czy później dostanie bana.
W ogóle co Ty masz do spr/data/pic?: O
W tym momencie wszystkim zaczelo mocniej bić serce haha No fajnie by było gdyby nie było botów. Wgl można było też zrobićcoś takiego jak jest w nowym Global Muonline, że klikajac w przegladarce "Start Game" to nam uruchamiało Tibie itp itp Nie wnikam czy takie coś da zrobić z Tibia, ale kto to wie :rolleyes:
Zaznaczyłem Tak
Angu$ XD
31-12-2009, 16:39
Zaznaczyłam nie.
Kto botuje to botuje. W końcu dostanie tego bana i przestanie botować.
Proste.
Assassin Mateusz
31-12-2009, 16:52
Chyba mowisz o WypasOTS :) Ogolnie sie z toba zgadzam, ale wez poprawke na to ze nie wszyscy lubia spr. dat. pod tibie 7.6 ;s
@topic
Tak !
Folgowsky
31-12-2009, 16:57
Chyba mowisz o WypasOTS :) Ogolnie sie z toba zgadzam, ale wez poprawke na to ze nie wszyscy lubia spr. dat. pod tibie 7.6 ;s
@topic
Tak !
No tak jak by potrafili można zrobić tez ze zmiana spr :)
Aby tylko bot nie działał
Wystarczy zmienic nazwe procesu w scarze i odrazu mamy bota, nie potrzebne.
Folgowsky
31-12-2009, 17:01
Wystarczy zmienic nazwe procesu w scarze i odrazu mamy bota, nie potrzebne.
No ale an scarze nie ma auto manas tylko na hotach o ile się nie mylę :)
p.s setny poscik :)
G_R_U_L_I_X
31-12-2009, 17:20
Było już coś takiego nazywało się "Apo Connect", ale mortiis to wycofał. Grom na tym pracował, potem odszedł i pokazał swoje prawdziwe oblicze na koncie Pandory razem z cinkiem. Apo connect działało poprawnie, ale nie wiem czemu wycofali.
v.37.0 Azbestowy v.37.0
31-12-2009, 17:28
To bulwersujący pomysł, gdyż regulamin załatwia sprawę
.Panicz.
31-12-2009, 17:34
Ogarnij. Kto by Ci ściągnął takiego Klienta? :confused::confused::confused:
@Topic - Jestem na NIE. ;)
apo nie moze ingerowac w client 7.6 poniewaz nie jest ich wlasnoscia i jest to niezgodne z prawem . swoja droga mogl bys sie pierw kogos spytac na tym forum czy byla taka propozycja poniewaz powtarza sie to juz 3 albo 4 raz ja sam napisalem taki post 2 lata temu?
Ojj,Edek z krainy kredek....
Client 7.6 nie jest własnością APO?
Na edytowanie clienta Cipsoft nie wyraził zgody.
Hmm,ale dziwi mnie to że inni edytują ;) :p
Edzio Wariat
31-12-2009, 17:35
apo nie moze ingerowac w client 7.6 poniewaz nie jest ich wlasnoscia i jest to niezgodne z prawem . swoja droga mogl bys sie pierw kogos spytac na tym forum czy byla taka propozycja poniewaz powtarza sie to juz 3 albo 4 raz ja sam napisalem taki post 2 lata temu?
@up i 2x up
Co wy gadacie? Używanie oryginalnego klienta Tibii do łączenia się z OTSem jest właśnie nielegalne, edytowane klienty już jak najbardziej.
Zaznaczyłam nie.
Kto botuje to botuje. W końcu dostanie tego bana i przestanie botować.
Proste.
Ogarnij się ziomek, nie Twój interes kto używa wosso a jeżeli ktoś już używa to prędzej czy później dostanie bana.
Wy zapewne używacie:)
@Topic
Było już wiele tematów, propozycji z wprowadzeniem własnego APO klienta i jakoś żaden nie doszedł do skutku. Gdyby Mortiis chciał to zrobić to już dawno by to zrobił.
Dark Devorious
31-12-2009, 18:07
Jestem na nie. Nie po to zaostrzyli kary zeby teraz zrobic jakiegos marnego klienta ;o
Pytałem kiedyś o to Tygrysa. Powiedział, że nie będzie APO Clienta, gdyż jest to łamanie prawa.
Marcelllo
31-12-2009, 20:00
Jestem na tak, ale jeżeli nawet to zrobią to zaraz ktoś to obejdzie...
Łatwiej by było wpisać w wersji klienta w silniku i w kliencie np. 7.6.1, wtedy tylko by można było z tego klienta odpalać :d
PS. Klienta do 7.6 trudno zrobić aby nie było możliwości odpalenia wosso czy czegoś bo trzeba byłoby edytować HEX edytorem, bo niestety Cipsoft nie udostępnił nam takiego czegoś jak source (źródło) :(
Kiedyś było wprowadzane APO connect ale wiele osób "nie mogło uruchomić" bo chciało bocić :/
G_R_U_L_I_X
31-12-2009, 20:04
Pytałem kiedyś o to Tygrysa. Powiedział, że nie będzie APO Clienta, gdyż jest to łamanie prawa.
Mi tak samo napisał i może po nie kąt ma racje :d.
@topic
Ludzie nie czytacie wszystkich postów w temacie!. Klienta nowego nie będzie i tyle. Temat proszę zamknąć.
Folgowsky
31-12-2009, 20:33
O ile mi sie nie wydaje to wogole OTSy to naruszenie prawa :p wlasny server
Pomysl moze i dobry, ale watpie, ze wejdzie w zycie.
Bardzo fajny pomysł, chociaż wosso byłoby wyeliminowane a to duży + już jest. Została jeszcze reszta botów, ale z nimi to już trudniej troche.
Pomysł bardzo fajny
Rozmawiałem i przedstawiłem ten pomysł Adiosowi, kiedyś. To nie wejdzie w życie, po pierwsze jest z tym dużo pracy, po drugie kiedyś był już podobny projekt 'Apo Connect' - który był totalnym nie wypałem.
...:KoMBoj:...
01-01-2010, 17:35
Jestem na tak.Ale jak bota niebedzie mozna wlaczyc to nikomu niebedzie sie chcialo tyle manasowac .. -,- np taki torus ma z 70k many a 1 manas daje okolo 500 many i wez tu sie tyle manasuj .. -:(
Anusiak Wielki
01-01-2010, 17:38
HAHAHA moga sobie robic ale i tak nic nie zrobia z tymi co istnieja
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.