View Full Version : Heppy New Rok 2010 !!
...:KoMBoj:...
01-01-2010, 08:56
http://i49.tinypic.com/15dnz0i.jpg
Ale sie działo xD
Komboj 1-...?
.vimpex.
01-01-2010, 08:59
hehehehe Mogliście pisać przyszedłbym tam xd :p
Widzę, że sylwek z tibią udany ;p
Fanatyczek_1945
01-01-2010, 09:03
[QUOTE=...:KoMBoj:...;563408]http://i49.tinypic.com/15dnz0i.jpg
Widze sylwester z wosso udany ;]
Sempacz__
01-01-2010, 09:03
kolejny rok w plecy? XD gz wosso hah omg lol
..:TaLoS DrUid:..
01-01-2010, 09:41
hehe
Zapewnie mnie pamiętasz z wczoraj.
Pomagałem Ci założyć konto na 4um.. xd
I gz boota ^^
Old Shidishi
01-01-2010, 09:46
Brawo chlopaki, sylwester z apo rox ;c
Ogarnijcie sie plz
Folgowsky
01-01-2010, 09:51
hahahhaa wam sie nudziło zamiast przez okno popatrzec lub wyjsc na plac jak juz siedzicie przed tibią :d
New Rook to tylko jak update będzie : |||||||||
^Akynaoo
01-01-2010, 11:14
Ale sie działo xD
Komboj 1-...?
Mieliscie winiacze od Pirata Jacka? Napewno przednia zabawa, tez chcialem z wami byc : //////////////////////
Aha no i pisze sie 'happy' nie 'heppy' ; f
O ***** xd Skocio na tibijskim sylwestrze XDDDDDDDDDDDDDD pozdroo
fajna zabawa na wosso ehehehehe
Old-Don Ja
01-01-2010, 11:20
No naprawdę musieliście mieć udanego sylwestra z tibia pewnie Święta Bożego Narodzenia też z tibia spędzacie?
Pozdro i powodzenia
Mikiel Król Sedesów, ej!
01-01-2010, 11:22
byłem z nimi, spoko chłopaki, wino mocne, pozdro wariaty
Ja pierd** , patologia w ch*j ogarnijcie te wosso na ss`y chociaż , jak napisał ktoś wyżej zamiast wyjść przed dom , lub też zorganizować sobie jakieś zajęcie to wy na tibii siedzicie .
Jedyna myśl jaka mi sie nasówa to że będąc na tibii [ tzn. Witając nowy rok ] mieliście na myśli że w nowym roku będzie lepiej w expie?
Skryper.!
01-01-2010, 11:32
Ale sie działo xD
Komboj 1-...?
Pięknie;) Nie dosc ze bot to dzieci sylwester z APO:)
hehhheeheheheheehhhehehhehhehe zal mi was;/
Royal Lipa
01-01-2010, 11:39
Osobiscie raczej sie z Kombojem nie lubimy ale Wszystkiego Naj w Nowy Roku!
sqlterpa
01-01-2010, 11:49
Byłeś tak piany, że zapomniałeś ukryć wosso xd?
Osobiście dziękuję ^^
Sylwester z tibia? ;x Pozdro dla was XD gogo 10k
G_R_U_L_I_X
01-01-2010, 11:58
, ale lamki o północy trzeba pić, a nie stać w tibi i gadać ze skociem.
Ridz_Forester
01-01-2010, 12:07
o ja pierdole... macie się czym chwalic ...
nasrane w glowie
szczesliwego nowego roky
heh wosso ladne xd ja wszedlem ogolnie z 3 razy robiac 2 ss jeden po 21
http://i45.tinypic.com/155tdnp.jpg
i drugi jak wrocilem do domu po 3 chyba ;D
http://i49.tinypic.com/2vuafj5.jpg
Indeveresto
01-01-2010, 12:42
Ale sie działo xD
Komboj 1-...?
Pozderko hardkorze, nie umiesz nawet podpisu ustawić, nie mówiąc o ucięci pasku, dodając ze jestes mega frajerem na pvp bo jako pall spierdalasz na e ringu XD HEPPY!
czyli już wiemy ze all na ss maja mniej niz 12 lat :)
bo powyżej 12stki już wolno wyjść o takiej porze z domu...
Pozdro dla was Dzieciaki :)
Anusiak Wielki
01-01-2010, 12:47
Żal moglbys wylaczyc wosso !
Po za tym nie macie co robic tylko w domu siedziec zamiast isc gdzies z qmplami cos wypic ;x
No, no Panowie! Nie ma to jak zajebista impreza Sylwestrowa przed kompem, co nie?
Kurde, tylko pozazdrościć :/ Ogromnie żałuję, że nie mogłem przeżyć tego razem z Wami.
wspomnienia z imprezy napewno beda przednie. ale autor to chyba cwierc-inteligent, zeby wrzucic zdjecie z wosso ;)
Zbigniew Wodecki
01-01-2010, 13:51
Musiał się lać browar, i wino od pirate jacka. A na dodatek ten rozszerzony angielski. ;/
Marnujecie sie... _/
Folgowsky
01-01-2010, 13:52
Oj mowilem ze podziala i bedzie wiele odpowiedzi jak doklejisz z wosso pasek :p
Sylwester przed Tibia:D:D:D no i wosso na pasku:<>:
Widze ze Sylwester w tibia sie udal??:)) Najs wosso w oknie;(
Krulowiec
01-01-2010, 15:05
Po 1 Happy nie Heppy
Po 2 zeby dac ss z wosso ( debil ? )
Nie wiem czy zrobiles to ironicznie czy nie, ale ...
Sylwester z tibia _/
.Panicz.
01-01-2010, 15:22
Nie ma to jak spędzić sylwestra przy tibii ;) (ŻAL)
Ale sie działo xD
Komboj 1-...?
Kocośtam, ty jesteś kolejnym idiotą. Nie wiem skąd się tacy biorą. Pomijam już fakt, że napisałeś heppy, wiem, że w podstawówce jeszcze tego nie uczą, ale mógłbyś sprawdzić czy dobrze napisałeś. Wystawiłeś ten temat chyba po to żeby pokazać swój debil***. W rzeczywistości jesteś tylko kolejnym allegro - kidem. Pizdro dzieciaku, a i pizdro dla twoich pro - elo - joł - jp z!oMkUfFffff.
Porażka, smutek i żal. Takie słowa cisną się na język jak widze która godzina na zegarku u was... Wszystko jest lepsze niż sylwester spedzony w taki sposób, nawet naj*bać się i nie pamietac tego sylwestra, ale nie nie na tibii...
Pozdro dla waszych zrytych czach i współczuje bo nie wiem czy to uleczalne
Azriel12
01-01-2010, 18:57
Psio kref wy macie najebane we łbach jak mozena w sylfka o 0:00 siedzieć na tibi lepiej isc gdzies na impre.Udanego tibijsiego roku życzę.
Mareczekk
01-01-2010, 20:03
Ale sie działo xD
Widzimy ze sie dzialo hahahha Sylwester z Tibia. Widac mama wam zabronila wyjsc na dwor postrzelac bo moze wam cos sie stanie. To w tibii strzelaliscie rakietami hahhahaha pozdro. A jak tam dobre wino tibijskie bylo? smakowalo? to pozdrowienia wam maniaqi 24/7 Gz
czubass 1349
01-01-2010, 20:15
Mieliscie winiacze od Pirata Jacka? Napewno przednia zabawa, tez chcialem z wami byc : //////////////////////
Aha no i pisze sie 'happy' nie 'heppy' ; f
poprawiasz innych a sam piszesz z błędami pisze się na pewno a nie razem.
szczęśliwego nowego
Reprezentujecie ta sama biede ktora reprezentuje Peja :( i nie jest to bieda materialna.
K\/!N$T0R
01-01-2010, 20:53
lol hahah wosso no i sylwek z tibia :D gz
P.S co Piliscie bo niewiem czy zalowac ^^
lord max
01-01-2010, 21:17
Nie rozumiem czemu Administracja nie interweniuje w takich tematach... Ja bym tutaj na miejscu Admina pobanował 80% osób.
Po co przeklinacie, myślicie że stajecie się doroślejsi? Więksi? Lepsi?
Fakt faktem że spędzanie sylwestra przed komputerem jest troszkę żałosne, ale jeżeli tak lubią, nic Wam do tego.
Mówicie że niech idą wypić coś zabawić się, może mają 12, 13 czy 14 lat? Ja sam mam 12, i co? Czy wy jak byliście w wieku 12 13 czy tam iluś lat to schlaliście się że nie wiedzieliście co się dzieje? Piliście nałogowo? Jak tak, to współczuje zranienego dziecinstwa. Tak, lampke wina, oczywiście, ale nie coś więcej, zresztą spędzanie sylwestra z rodziną, siostrą babcią czy kimś innym nie jest złe.
Wy, którzy śmiejecie się z 12 latków że piszą Heppy, Skąd wiesz że tyle ma? Może ma 9 a może 15? Co Cię to obchodzi?! Może jest chory umysłowo, analfabetyk, dyslektyk lub poprostu leń lub nie na tyle zdolny?! Zrobił błąd ojejku świat się zawalił?.. Sam mam 12 lat i dyskryminacja ze względu na wiek to jest duży błąd. Ja jako 12 letnie dziecko, twierdze że dużo potrafie, dużo znam Angielskiego, dobrze radze sobie w szkole. Jestem dość zdolny. Ale kogo to obchodzi? Ci którzy wyśmieją tego posta bo ,, haha 12 letni dzieciaczek co ty wiesz idioto " lub tym podobne mają poronione coś w głowie, sami kiedyś też mieliście 12 lat lub niektórzy nie mieli lub mają. Taki 12 latek jest nieraz bardziej inteligentny, kulturalny niż niejeden 17-18 latek.
Więc śmiać mi się z niektórych z was chce jeżeli tak sądzicie.
The end. Nie będe zanudzał.
Up@
Inteligencie powtórzyłeś w swoim żałosnym 'poście?' chyba z 10 razy 'ja mam 12 lat', no i co, że masz? nie interesuje mnie to w ogóle. Bronisz ich, bo sam jestem takim marginesem społecznym. Narobiłeś pełno przecinków, a przed (że) nie robiłeś ;< proszę cię, nie broń ich, nic na tym nie zyskasz.
Nie no ladnie Synki macie chwalic sie tym ze sie spedzilo sylwestra gra i kolegami z gry to naprawde jestem pod wrazeniem "musku" to ile wy macie lat bo nawet dzieci spedzaja sylwestra przy picolo z rodzicami a nie z Tibia ; o
ojoj ty masz 22 lata i jeszcze napier*** w tibie pozdro I ĆWICZ!!! okej ??
żeby w tygodniu jak każdy idzie do szkoły ty napierdalasz z myślą musze jeszcze 5 lvl! musze jeszcze 2 lvl!!!
Jestem na ssie po godz. 3 jak widać nie rozumiem po co ta fota po godz. 3 jest dodana
Np. ja jestem nie pijący (no oczywiście szampan) mój sylwek skończył się o 2;30 więc nie rozumiem.
Btw. A ci co równo o 12 ss robili to może załatwić wam wizytę u Psychologa ?
Old Dzolo/Seba :)
02-01-2010, 03:43
ojoj ty masz 22 lata i jeszcze napier*** w tibie pozdro I ĆWICZ!!! okej ??
żeby w tygodniu jak każdy idzie do szkoły ty napierdalasz z myślą musze jeszcze 5 lvl! musze jeszcze 2 lvl!!!
O jejku, znalazł się ten który ma życie prywatne ta ? Weź przypatrz się na siebie, bo ciśniesz po tym kto powie Ci szczerze jaki jesteś - prawda ?
Co do tematu to tylko wam pozazdrościć dobrej zabawy ;f Może kiedyś dośniecie i dowiecie się co to jest dobra zabawa ; > Pomyśl, nie warto było tego sylwestra spędzić z kumplami/koleżankami/rodziną, pośmiać się, ogólnie - dobrze się bawić ? Zastanów się nad tym ile tracisz przez tą tibie. Jeśli kumple się od Ciebie odwrócą to tylko przez to. Gratuluję dobrze przemyślanego ss'a.
Ps. Małe sprostowanie, Skociem nie gra Hugo tylko jakiś dzieciak.
Hhahhaahhahahahhahaahhaha
z tego nie moge w sylwka przed tibią jeszcze z wosso ..
Omg nie możecie Wyjsc na dwor chociaz na 5 minut popatrzec i se wypić szampana ..
Chyba ze przyklejeni do krzesla jesteście
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.