View Full Version : Next ciota co bije afk : )
http://img63.imageshack.us/img63/1212/ciiotav.th.jpg (http://img63.imageshack.us/i/ciiotav.jpg/)
Wyzywam cie na solo : )
Mareczekk
01-01-2010, 22:27
To jest ciota, zero i w ogole ma naje***e w bani. Dzieciaczek ubije kogos na afk i jara sie po city.
A na solo to nie pojdzie bo ma 0 pvp i sie boi hahhahah. On tylko kozak jest we 4 walic to leci 1 a na solo to nigdy nie pojdzie ;]. Botek dziala red hp e ring i kozaczy. Dorob sie jeszcze pare latek dziecko to pogadamy :> A tym czasem jestes NIKIM :**
Malacrass
02-01-2010, 00:01
hahah
zal kolesia boi sie na solo nawet niewie co to solo tylko na afk bije graczy.
żal i tyle :D:D:D
idz z nim na solo i sobie wyjasnijcie;o
jak na afk jestes to sie wyloguj albo nie stoj w miejscach gdzie moze sie zdarzyc to co sie zdarzylo
Dobijacz zwykły, a znalazł okazje to i na afku nie pogardził, noob jakich wiele tutaj.
A Ty popraw wstawianie ssów :)
Royal Lipa
03-01-2010, 18:32
Brazyliano to największa ciota z tych wszystkich na apo solo z równym lvl'em nie pójdzie ale z lvl'em 400 mniejszy od razu. Po prostu 0 pvp
O widze ze terazniejszy owner inflamela to jeszcze wieksza ciota od poprzedniej :<
Poplacz sie :(
Jezeli chcesz poafkowac to od tego masz pz.
Zbigniew Wodecki
03-01-2010, 18:54
Brazyliano to największa ciota z tych wszystkich na apo solo z równym lvl'em nie pójdzie ale z lvl'em 400 mniejszy od razu. Po prostu 0 pvp
Dokładnie, brazyliano, wyraża więcej niż 1000 słów. Oczywiscie tych negatywnych.
ok ok masz racje. ;p a słuchaj tylko Ty sie naucz ss wklejać i będzie gitara
aa on to fakt ;P 0
Eryel v0.2
03-01-2010, 19:10
#up.
je.
#topic.
Brazyliano to zwykły dobijacz i tyle :rolleyes:
Wrzucaj ss'y na np. tinypic.com.
I używaj bb code link
:)
http://i48.tinypic.com/2cy2zpk.jpg
Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka.
O boze .. co za ciota, ja pierdole xDD.
Urzywaj Imageshack.us ; P . nie bd musiał nic zmieniaz ani zadnych BB CODE uzywac. xd
^Hmm^ o.O
03-01-2010, 19:38
nie pojde z nim solo? wcale dzisiaj o 20 zapraszam na pvp do 10 dedow zobaczymy kto wygra oki?
nie bije solo? nie skad ze a przy soni to w ilu Cie ujebalem 5 ?chyba nie -.- na afku byles a mnie biles to ciekawe HAHAHAHAHAHHA
byc dzis o 20.00 na pvp arena na cod jesli Cie nie bedzie to zwijam.
a co do solo z rownymi lvlami to:
Van Destroyer padl 1k+
Tal Rasz padl 1k+(wielokrotnie)
Palladynek Zabijaka padl 1k+(wielokrotnie)
Untraceable padl 1,1k+
Pogroom padl 1,1k+
Loxley padl 1k+(wielokrotnie)
Atsfe padl 1k+
Xayn padl 1k+(wielokrotnie)
Vilen Treten padl 1k+(mialem 900 lvl i padl 10lub 12x)
Byku padl 1k+
Marville padl 1k+
Inflamel padl 1k+(wielokrotnie)
Hiderax padl 1k+(mialem 870+~~)
Evil Blake padl 1k+(mialem 950lvl~~)
Xaremeleque padl 1k+
Mesmeroo padl 1k+
marcinos padl 1k+(wielokrotnie)
Akanaoo padl 1k+
Hope for Pally padl 950+
Haizoon padl 950+ (wtedy mialem 820lvl~~)
Ubs padl 950+
Archimondek padl 920+(mialem cos kolo 850lvl)
Lord Greg padl 900+ (jak mialem 900~~lvl)
Leo master padl 1,1k prawie
Van Meghon padl 1,1k+ (wielokrotnie)
Sicia 1,2k padl
I Wiele Wiecej :) to Ci co pamietam, wymienialem z statystyk napewno wielu przeoczylem.
Owszem bije tez 300+/400+/500+/600+/700+/800+ ale tylko wtedy jak na to zasluza swoim zachowaniem. Co do Inflamela , Ty wklejasz tylko filmiki jak padniesz np w 2 lub falszywe ssy ze niby na afku. Jakbym chcial to bym nagral pare filmow jak padasz solo ale jest jedna rzecz: mam to w dupie to tylko gra :)
Czekam dzis o 20 na pvp island
@Royal Lipa
Ty padasz za swoje zachowanie i o to nie placz pozatym nie masz 400 tylko cos kolo 700 chyba
@Mareczek
podaj nick z checia pojde solo
nie pojde z nim solo? wcale dzisiaj o 20 zapraszam na pvp do 10 dedow zobaczymy kto wygra oki?
nie bije solo? nie skad ze a przy soni to w ilu Cie ujebalem 5 ?chyba nie -.- na afku byles a mnie biles to ciekawe HAHAHAHAHAHHA
byc dzis o 20.00 na pvp arena na cod jesli Cie nie bedzie to zwijam.
a co do solo z rownymi lvlami to:
Van Destroyer padl 1k+
Tal Rasz padl 1k+(wielokrotnie)
Palladynek Zabijaka padl 1k+(wielokrotnie)
Untraceable padl 1,1k+
Pogroom padl 1,1k+
Loxley padl 1k+(wielokrotnie)
Atsfe padl 1k+
Xayn padl 1k+(wielokrotnie)
Vilen Treten padl 1k+(mialem 900 lvl i padl 10lub 12x)
Byku padl 1k+
Marville padl 1k+
Inflamel padl 1k+(wielokrotnie)
Hiderax padl 1k+(mialem 870+~~)
Evil Blake padl 1k+(mialem 950lvl~~)
Xaremeleque padl 1k+
Mesmeroo padl 1k+
marcinos padl 1k+(wielokrotnie)
Akanaoo padl 1k+
Hope for Pally padl 950+
Haizoon padl 950+ (wtedy mialem 820lvl~~)
Ubs padl 950+
Archimondek padl 920+(mialem cos kolo 850lvl)
Lord Greg padl 900+ (jak mialem 900~~lvl)
Leo master padl 1,1k prawie
Van Meghon padl 1,1k+ (wielokrotnie)
Sicia 1,2k padl
I Wiele Wiecej :) to Ci co pamietam, wymienialem z statystyk napewno wielu przeoczylem.
Owszem bije tez 300+/400+/500+/600+/700+/800+ ale tylko wtedy jak na to zasluza swoim zachowaniem. Co do Inflamela , Ty wklejasz tylko filmiki jak padniesz np w 2 lub falszywe ssy ze niby na afku. Jakbym chcial to bym nagral pare filmow jak padasz solo ale jest jedna rzecz: mam to w dupie to tylko gra :)
Czekam dzis o 20 na pvp island
@Royal Lipa
Ty padasz za swoje zachowanie i o to nie placz pozatym nie masz 400 tylko cos kolo 700 chyba
@Mareczek
podaj nick z checia pojde solo
aha dobrze wiedziec
to lepiej ja nie mowie ile razy padles
chyba ze chcesz to dalej ciagnac???
chetnie pojde na cod
tylko ze ja szybko expie wiec nie wiem czy ci sie to oplaca -,-
Ubs nie mogl pasc od cb
on ma jedno z najlepszych pvp na tym serwerze (old Kajutan)(1st owner)
^Hmm^ o.O
03-01-2010, 20:00
badz co badz padles solo wiem ze ja tez popadalem no ale wiesz wypisuje co pamietam. no coz ubs padl jednak :)
NIESTETY INFLAMEL SIE NIE ZJAWIL , CZEKALEM :( JAK NAPISALEM POSTA TO NA FORUM BYL ONLINE, MOGL NAPISAC ZE NIE DA RADY NIC TAKIEGO NIE NAPISAL CZYLI SPENIAL
@down
wiem ze niema czym sie chwalic ale niech patrza ilu padlo solo bo ja niby zawsze bije w 4;/ jak jest war i nas 4 z nln na np 7 i padnie ktorys to nie ubilem go 4vs 1 tylko 4 vs 7
ta padlem przyznaje bylem u kumpla napierdolony jak swinia i zgon xD nie ma czym sie chwalic kogo ubiles nie warto heh. a i tak juz nie gram wiec hcuj :D pall to pizda ek wymiata
badz co badz padles solo wiem ze ja tez popadalem no ale wiesz wypisuje co pamietam. no coz ubs padl jednak :)
NIESTETY INFLAMEL SIE NIE ZJAWIL , CZEKALEM :( JAK NAPISALEM POSTA TO NA FORUM BYL ONLINE, MOGL NAPISAC ZE NIE DA RADY NIC TAKIEGO NIE NAPISAL CZYLI SPENIAL
to ci zwracam honor
jednorazowy przypadek:)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.