View Full Version : Apocalypto i broszka.
Marcelllo
02-01-2010, 13:59
Mianowicie dzisiaj wpadłem na taki zaje fajny pomysł.
Resp Apocalypto jest jedyny, respy Glaciusów rzadko uczęsczane, broszka leci w miarę dobrze, reszta loota z Apo jest słaba i beznadziejna.
Więc moja propozycja brzmi:
Dodać za respami Glaciusów płatne respy Apocalypto (4 respy, ułożenie jak Glaciusów). Wejście to co na glacki+2sc czyli w sumie 6sc.
Ale żeby nie było, że nagle przybędzie pełno broszek na serwerze, to tu nasuwa się druga rzecz: Należy zmniejszyć częstotliwość wypadania broszki i dodać większe szanse na itemy typu blessed shield, mls czy golden boots.
W sumie nie mam az takiego lvla, zeby huncic apo, ale zdaje mi się, ze to dobry pomysł.
Jestem na TAK.
K\/!N$T0R
02-01-2010, 14:28
Jestem na tak, loot z apocalypto powinien byc polepszony a wypadanie broszki zmniejszone a nie siedzisz 3h na apo i masz 2 broszki -.- << przyklad
Dżablona
02-01-2010, 14:32
Jestem na tak,ale nie trzeba zmniejszać częstotliwości wypadania broszki bo i tak dość rzadko leci ;d
Jestem na nie. Apocalypto to jeden z wyjatkowych mobow tego otsa, ktore nie wystepuja masowo ale jest tylko 1 resp i lootniecie broszki laczy sie z duza iloscia czasu i mozolnym expieniu. Moze z apo loot nie jest wspanialy(z tego co ty piszesz), ale jesli wypadnie ci broszka juz jestes xx k cc do przodu.
Nie
Jestem na nie, a przynajmniej nie tyle respów. Można by dodać jeszcze jeden, coś na wzór tego na senji.
.Panicz.
02-01-2010, 14:50
Jestem tak tak! Powinno być więcej respów z 'Apocalypto'. ;)
Nie ma gdzie wylocić broszki jak cały czas resp jest zajęty. :p
Pomyślcie troszkę o tych nowych graczach. ;)
Jestem na nie, a przynajmniej nie tyle respów. Można by dodać jeszcze jeden, coś na wzór tego na senji.
Signed!!!
Za duzo borszek by bylo :<
........................................
przydalby sie resp jakis z apo
chociaz 2-3 na serwerze zeby byly:)
jestem na tak
Dark Devorious
02-01-2010, 15:15
Bardzo fajny pomysl. Jestem na TAK. Pamietam jak swoim sorcem czekalem az bedzie wolne chyba po 5h.
Broszka była by tańsza bo nie było by trzeba czekać na respa tylko latać z miejsca na miejsce.
Jestem na nie.
Marcelllo
02-01-2010, 15:17
Duff - naucz się czytać ze zrozumieniem, zanim coś napiszesz... Napisane jest, że zmniejszyć częstotliwość? O to chodzi, że na apo dużo osób teraz chce chodzić bo broszka potrzebna jest do odnowienia amuletu... A tych amuletów jest coraz więcej...
@up - Ale częstotliwość byłaby zmniejszona, więc wyszłoby na to samo co jest teraz? Tylko, że można byłoby siedzieć na apo zamiast na wise ganiać?
Helloween
02-01-2010, 15:17
Signed.
Taki resp mogliby zrobić na CoD.
Dobry pomysl. Mam nadzieje, ze wejdzie w zycie, bo teraz naprawde trudno jest posiedziec sobie na apocalypto.
Dżablona
02-01-2010, 15:45
Signed.
Taki resp mogliby zrobić na CoD.
Lepiej zrobić na ev (za bramką dla pacc),bo na cod i tak już prawie wszystko jest ;d
Ktoś idzie sobie w nocy lub wcześnie rano na te respy, wszystko wolne, biega po 4 respach i po kilku godzinach wychodzi będąc co najmniej 60kcc na +
Resp apo jest tylko jeden, broszka kosztuje 30kcc i tak ma zostać. Jestem na nie.
Jak chcecie sobie apo zabić to czyśćcie quest na bicz.
Ehh Tutaj jest wiele roznych wypowiedzii. Ale wydaje mi sie ze tak jak jest to jest ok :D
Jestem na tak , i jestem na nie .
Dlaczego tak?
Jeden resp na ots'ie to za mało. Przydał by się chociaż 1 resp , ewentualnie płatny (Max 5 sc.).
Dlaczego nie?
Mniej więcej jak napisał Bart , wcześnie rano gra mało ludzi i można byłoby iść na te respy , lotnąć parę broszek i wyjść na +.
Zaznaczyłem tak , choć nie jest ono 1oo %.
Jestem na nie. Niech brocha leci tak jak teraz :) Co do respów to powinni zrobić jeszcze 2 "identyczne" jaki jest na senji.
Nie, nieche mi się pisać dlaczego, bo jestem zmęczony :] jutro napisze :P PzDr ide spać
Ktoś idzie sobie w nocy lub wcześnie rano na te respy, wszystko wolne, biega po 4 respach i po kilku godzinach wychodzi będąc co najmniej 60kcc na +
Resp apo jest tylko jeden, broszka kosztuje 30kcc i tak ma zostać. Jestem na nie.
Jak chcecie sobie apo zabić to czyśćcie quest na bicz.
tak dobre zgadzam sie : o po co respy apo juz byly takie propozycje i nie zostaly zaakceptowane : > czasem bylo tak ze nawet na tym 1 respie nikt nie chcial expic ; ]
Może nie 4 ale 2 by sie przydały, wyeliminowało by to również głupie propozycje o powiekszeniu loota z APO i queście na broszke.
Hrabia Olaf
03-01-2010, 21:14
Resp jest 1, chcesz broszke to się pomęcz i tyle.
Ma chociaż jakąś wartość, choć nie opłaca kupywać by zrobić s legi:)
Zarexoholik?
04-01-2010, 16:54
Nigdy nie zabiłeś Apocalypto to chyba nie masz pojęcia o lootwaniu broszki.
Jestem na NIE.
Zakochana Rookq
04-01-2010, 18:04
Jestem na tak, aby dodano 3 apo w różnych miejscach bo 1 apo na 300 osób to za dużo :<
Seth Drut
04-01-2010, 18:12
teraz broszke jest ciezko wylootac wiec jest wiecej warta.. ja beda jeszcze 4 respy to duzo latwiej bedzie wylootac i straci troche na wartosci..
jezeli dodac to tylko 1 resp, podobny do tego na senji ;)
Old Ravax
04-01-2010, 19:57
Zdecydowanie na TAK... :eek::eek::eek:
Jestem na Tak! Na senja ciągle ktoś siedzi, a jak już zajmiemy sobie resp do zaraz wpakuje ci się jakiś h-lvl i masz polocone broszki xD
Jest dobrze jak jest , nie ma co zmieniać bo się pomiesza , tak jak Bart napisał jak chcecie sobie zabić APO to idzcie Bicz czyścić , To tyle. ;s
Jak już by mieli zrobić nowy resp, to proponowałbym na evul, ale jestem na nie;o
Jak już by mieli zrobić nowy resp, to proponowałbym na evul, ale jestem na nie;o
@sry;D przypadkowo;o
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.