View Full Version : Woder Bone delete?
Taki se pazdzioszek
02-01-2010, 17:24
Cze, powstało dużo tematów, bo to teraz gorący temat, więc chyba i użytkownicy mogą napisać co o tym sądzą. Chcecie, żeby postać Woder Bone została usunięta? Nie wiedziałem, w którym dziale to dać, ale chyba jest dobry. ;P
Zamieszczam sondę.
@Wolly
To gracze tworzą server, jeżeli nie ma graczy, nie ma servera, więc ich decyzja jest nieporównywalnie ważna.
@Koczu Rook
Chodzi o to, żeby administracja zobaczyła jaka jest opinia graczy w tej sprawie i zastanowiła się, czy dalej należy tak robić.
Helloween
02-01-2010, 17:27
Nie. To nie wasza sprawa, czy usówać mu postać czy nie. Administracja uznała, że warto go odbanować to uszanujcie to. Nie wasz interes!
Tak bo to jest ok, ej
Jechal na cave to niech ma DELETE!
Ta propozycja jest idiotyczna, po drugie nawet jak większość będzie 'przeciw', to i tak nie mamy takiej władzy, o tym decyduję Administracja.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
02-01-2010, 17:28
Na tak, bo wtedy skończy się ogólnopolska napinka.
!!sQaua!!
02-01-2010, 17:29
Moim zdaniem teraz to już nie warto go kasować. Ale jeżeli jeszcze raz będzie grał na jakimkolwiek bocie to delate.
Jeżeli ten temat powstałby w przed dzień jego odbanowania i nosiłby nazwę ' czy warto odbanowywać Woder Bone'a' to miałoby to sens.
Moon Red
02-01-2010, 17:34
Moim zdaniem teraz to już nie warto go kasować. Ale jeżeli jeszcze raz będzie grał na jakimkolwiek bocie to delate.
Jeżeli ten temat powstałby w przed dzień jego odbanowania i nosiłby nazwę ' czy warto odbanowywać Woder Bone'a' to miałoby to sens.
Jestem tego samego zdania jescze raz bot i delete
Нelloween
02-01-2010, 17:36
To jest nie do przyjęcia! Jak tak morzna! Myślę, rze to jest karygodne zahowanie ze strony mortiisa!
Marcelllo
02-01-2010, 17:37
Ja jestem niestety za usunięciem... Jak tak będą każdemu oddawać chary to nikt się nie będzie bał... Postawi cave - 5 dni i lvl odrobiony a eq powoli się złoży... :d
Koczu Rook
02-01-2010, 17:41
Ta ankieta nie ma sensu. Odzyskał konto to odzyskał i co szkoda wam że on dostał szanse a wy nie ?? A nawet jak dał w łape to co ?? TO JEST POLSKA
jestem ZA usunięciem wodera, bo to jest przegięcie jeśli taki woder może odzyskać chara którego słusznie mu usunięto... regulamin jakiś obowiązuje i jest JEDNAKOWY dla wszystkich !!!!! administracja powinna o tym pamiętać!! skoro kiedyś seviper mógł dostać delete to woder też może!!!!
Kornas Pall.
02-01-2010, 17:50
Nie podoba mi się to ,że został odbanowany . Nie tak miało być ;c
. Postawi cave - 5 dni i lvl odrobiony a eq powoli się złoży... :d
Fanatyczek_1945
02-01-2010, 18:00
Woder zaplacil 500kcc i odebrano mu 100lvli .....
Regulamin to regulamin
Akceptowaliśmy go więc powinniśmy go przestrzegać, administracja sama go napisała więc...
Jestem za usunięciem.
Usunac mu postac
Regulamin to regulamin.
cave to cave i delete;o
Kumpel Armii
02-01-2010, 18:20
Jeżeli ma bota to usunąć i tak musi administracja to ich regulamin!
A co do decyzji graczy to masz rację, jednak na forum jedna osoba ma 10 kont i to jest nie fair.
Coś co dotyczy ważnych spraw powinni wrzucać na stronę główną w postaci sondy.
p.s. Źle zaznaczyłem :| Jestem na TAK!
p,s. 2: Fajnie się gra Woder'em na Warze Apo :p
Dark Devorious
02-01-2010, 18:24
Jestem za usunieciem. Przeciez regulamin to regulamin ! I ekipa APO go nie przestrzega ;f
Nie chciałbym, aby Franeq'owi usuwali postać...
Z drugiej strony patrząc, złamał regulamin i dlaczego on ma nie mieć delete, a inni będą mieć?
Zaznaczyłem: Nie gram na apo, mam to w dupie. ;p
Mc Maciek
02-01-2010, 18:39
http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=565074&postcount=8
Dokładnie ta sama śpiewka. Zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.