View Full Version : Co my?licie o pierwszej mi?o?ci.
Ancarius
02-01-2010, 21:21
Chodzi mi o to, abyście wypisywali wasze poglądy na temat 1 miłości. Kiedy, czy warto itd...
Chciałbym się zapoznać z waszym zdaniem.
Kiedy? zawsze. :)
Pierwsza miłość jest najlepsza, pielegnuj ją jak tylko możesz.
Orson_Pall
02-01-2010, 21:34
@up: Zią, ale mu chodzilo pewnie o ten serial XDDDDD
@topic: A tak serio, warto zawsze ;) Nawet jak wiesz ze to nie ostatnia.
Old Dzolo/Seba :)
02-01-2010, 21:35
Pierwsza miłość jest jak postać z tibii, im bardziej będziesz ją pielęgnował, tym więcej będzie Ci ona dawać przyjemności XD.
A tak na prawde mówiąc, to myślę tak jak kolega wyżej. Warto korzystać, ponieważ druga taka może się nie trafić.
A myslicie, ze po "pierwszej milosci" nie mozna znowu "zakochac sie do szalenstwa" ? znawcy od uczuc.
@topic
E tam, zawsze mozna zakochac sie raz drugi, wiec...?
xD Lukki xD
02-01-2010, 21:55
@up
Można można
Myślałem, że po pierwszej miłości nie da się już tak zakochac, jednak się myliłem.
mnie się nie udało i się nie uda wiec lachę na to kładę.:(
Wujaszek
02-01-2010, 22:48
zakochalem sie w tibi od pierwszego wejrzenia tzw expienia wiec mysle ze 1 milosc istnieje
Jak to ludzie mówią, pierwsza miłość nie rdzewieje :P
Wiele osób zakochuje się w sobie w gimnazjum/liceum, spotykają się po latach i biorą ślub :D!
Coś w tym jest ;)
edit
cos mi sie pojebalo z tym przyslowiem xDDDD
Deduś, widze, że oglądałeś Chłopaki nie płaczą :]
#Up
Co prawda, to prawda.
fajne uczucie jest, jak się zakochasz w kimś po raz 1-szy.
.Verrier
02-01-2010, 23:31
Wiele osób zakochuje się w sobie w gimnazjum/liceum, spotykają się po latach i biorą ślub :D!
Coś w tym jest ;)
A nie przypadkiem "stara miłość" ? :P
@topic
Myślę, że jest to na prawde fantastyczne uczucie, choć nie twierdzę, iż nie można się w kimś zakochać tak jak za pierwszym razem.
Wpadka.
Pierwsza miłość jest jak jazda na czterokołowcu nigdy się tego nie zapomina.:D
Co nie oznacza że nie można się później zakochać do szaleństwa ;d
mnie się nie udało i się nie uda wiec lachę na to kładę.:(
Ile masz lat? Zapewne przed 20, więc można powiedzieć, że całe życie przed Tobą. Na pewno Ci się uda.
Co do tematu; kiedy? zazwyczaj w najmniej oczekiwanym momencie. Czy warto? Wszystkiego trzeba w życiu doświadczyć. Kiedyś musi być ta pierwsza, myślę, że jak najbardziej warto. Czy chcemy, czy nie, zawsze będziemy pamiętać ten pierwszy raz... Myślę, że pierwsza miłość jest najpiękniejsza, mam tu na myśli to, że pierwszy raz zakochujemy się w okresie gimnazjum/liceum (jak już Ktoś napisał) i właściwie nie mamy dużych zobowiązań. Dorośli na miłość patrzą już pod innym kątem.
@do kilku up
Wasza pierwsza milosc, to byla gimnazjum/liceum? ;x Ja sie pierwszy raz zakochalem, jak jeszcze do przedszkola nie chodzilem ;x Z 5 lat mialem i mnie przez pol podstawowki trzymalo. Pamietam, jak ze swoja sasiadka (pierwsza miloscia) siedzialem przy jablonce i chcialem ja pocalowac :D haha ;dd To bylo tak, ze ona mieszkala w innej miejscowosci i jej ojciec ma gospodarstwo w 2 wioskach no i obok mojej jak przyjezdzal, to ona przyjezdzala z nim i praktycznie dzien w dzien do niej chodzilem ;d Szczerze powiedziawszy, to do tej pory bardzo ja lubie i tam nieraz na nk popiszemy, bo ona okolo 20 km ode mnie do szkoly teraz chodzi :D Ale nie ciagnie mnie do niej ;d
No i tak to jest :D
!!sQaua!!
03-01-2010, 14:34
Pierwsza miłość jest jak postać z tibii, im bardziej będziesz ją pielęgnował, tym więcej będzie Ci ona dawać przyjemności XD.
Piękna złota myśl.
@Topic.
Taak, pierwsza miłość zawsze jest tą 'niezapomnianą', zawsze miło jest powspominać... albo spodkać się z nią po latach...
Soprenis
03-01-2010, 16:40
HAHAHA. Stara miłość a nie pierwsza.
Topic.
Może się zdarzy,ale mój los na wadze się waży.Jak ktoś napisał wyżej-lachę na to kładę,czy z miłością czy bez,w życiu se dam rade.Moja przyszłość to marzenia w sercu ukryte i do spełnienia,mam swoją drogę mam swój styl więc będę walczył a miłości w oko kij! Nie znam się na miłości,może raz mnie dotknęła,przeminęła,i niech nie wraca jak bumerang!Czy się rozklejam?-Nie!Czy płacze-Nie! Faceci,nie dajmy tirówkom się.
Tak, pierwsza milosc jest najlepsza, u mnie zaczeła się niewinnym pożyczeniem przez Kazka 100 cc na sla. Potem chodziliśmy z otsa na otsa, chodziliśmy w tych samych softach i expiliśmy na tych samych skryptach. This is it!
Ziomeczekk
03-01-2010, 17:20
o tak pierwsza milosc jest najlepsza bez watpienia, dopiero niedawno wybilem sobie ja z glowy ; ff ale da sie przezyc i przychodzi nastepna, chociaz do mnie jakos sie nie spieszyy ;d
Pierwsza miłość jest czymś naprawdę fajnym ; ) Tylko najgorzej jest się odkochać :d i taka gorycz zostaje później :< No tego kwiatu to pół światu więc jak nie ta to inna ; ) znajdzie się tą odpowiednią : )
Marcin1998JP.
03-01-2010, 19:10
znalazlem tego odpowiedniego Roman Bosski z nim czuje sie jak w raju, mowie wam
"Zakochałem" się pierwszy raz w przedszkolu- w przedszkolance. Do dziś pamiętam jak wyglądała http://www.sadistic.pl/images/smiles/644662fa98e9.gif
tak pierwsza miłosc istnieje. Czesto jest bardzo ale to bardzo wiazaca a jak cos sie stanie nie porozumienie czy cos rozstania sa ciezkie bolesne i wali Ci sie caly swiat. Takie osoby naprawde przezywaja bardzo trudny okres nie powiem ze nastepne milosci i zerwania czy cos nie sa bolesne ale czesto ta pierwsza jest najgorsza. Co niektorzy z tad wiedza ;p
nie pamietam juz kto nia byl xDDD:D:D:D
ale szczerze milosc zaczyna sie 18+ nie chodzi mi o sex, ale wtedy laski zachowuja sie dojrzale:) wciaz czekam na ta jedyna:D:D:D xDD
Pampalini
03-01-2010, 23:30
Zaciekawił mnie ten temat :).Pierwsza miłość to jest coś niesamowitego,mam kolegę który poznał swoją "pierwszą miłość" w 3kl podstawówki teraz jest już po liceum a dalej jest z tą samą partnerką.Na własnej skórze się przekonałem że pierwsza miłość to coś cudownego i myślę że wiele takich chwil w życiu się nie trafia.
.!Z@rk!.
04-01-2010, 10:17
Pierwsza miłość nie istnieje. Tyle Wam powiem. Xd.
@up
Skoro nie istnieje pierwsza miłość,to dalsze również. Miłość nie istnieje?
Brawo.
@topic
Pierwsza miłość jest... pierwsza. Nie ma chyba nic bardziej ekscytującego niż uczucie miłości doznane po raz pierwszy w życiu.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.