PDA

View Full Version : Sprite Wand-Cena

diamondback
03-01-2010, 13:50
Moja propozycja dotyczy oczywiście rózgi dla magów na servie 7.6 , mianowicie jej cena u NPC SONIA to 30 platinium coins więc prawie żaden gracz nawet jej nie zbiera (zresztą ona już chyba nawet nie wypada z żadnego potwora;]) Proponuje ją dodać do lootu jakiegoś Monstera i zwiększyć jej cene u soni (żeby gracz w ogóle to zbierał) może wtedy nowym graczom było by łatwiej kupić Sprite Wanda (bo było by ich po po prostu więcej)

Nowy gracz (bez kasy z allegro mógł się wybić ,bo nie ma co ukrywać wand to podstawa;/)
Magic staff też by się przydał w loocie jakiegoś potworka :) gracze by nowym mogli sprzedawać po 3-5 cc :)

z góry przepraszam za powtórzenia ,ale nie znam synonimów słowa potwór;/

Shejk
03-01-2010, 14:01
Bardzo dobry pomysł ! Quest na nią jest dopiero na 150 lvl a gracze juz ja potrzebuja na 15. Wprowadzić ją właśnie do coni za 50cc i , żeby lootały ją np. Mad Dogi (tak średnia częstość wypadania). I by było Gitez ;)

!!sQaua!!
03-01-2010, 14:04
O to by ładnie pasowało z propozycja Mysticusia - pisał on, że chce nowego potworka dla profesji magicznych <coś pomiędzy queen a fire woman z tego co pamiętam>, właśnie z tego potworka mógłby leciec Sprite Wand. Temat ten był wąłkowany wielokrotnie, władze APO nic z tym nie robią, ale nie wolno im tego zarzucać, gdyż mają naprawde dużo roboty na głowie.

Wolly
03-01-2010, 14:05
Z tym 50cc przesadziłeś, jestem za powiększeniem ceny, ale nie aż do 50. Myślę, że dobrą ceną będzie 25cc.

Belfus Adri
03-01-2010, 14:09
35 cc okolo dobra ceny i mogla by wlasnie lecicec z potworów typu monster skeleton :>
Poniewaz loot dla graczy w przediale lev 300-500 jest naprawde slaby ;<

KaZeK
03-01-2010, 14:10
Nawet te 20cc było by rozsądną ceną.

Jestem na tak.

Seth Drut
03-01-2010, 14:15
dobry pomysl.
jestem na tak.
tylko powinna ona wypadac rzadko z potworów typu fw czy queen ;)

Daaron
03-01-2010, 14:25
Co do Sprite Wand były już różne tematy dot. jej sprzedaży oraz dropienia. Jestem na tak oczywiście cena powinna wzrosnąć a dla low lvl 15- 100 powinna być jakiś inny wand, np. te które są z RL Tibi powinny mieć większy dmg to by wystarczało.

@Down
Dlatego powinny być wandy te z sklepu z manasami:

Wand Of Inferno, Wand Of Plague, Tempest Rod etc.

Gosiunia2.0
03-01-2010, 14:26
A ja mam pytanie skad taki 15 lvl ma 50cc? jak ma kase z allegro to niech sie meczy z kupieniem tego

Fektron
03-01-2010, 14:29
Dobry pomysł, cena mogłaby być w granicach 20-30cc xd
Tak.

Saylor
03-01-2010, 14:31
O to by ładnie pasowało z propozycja Mysticusia - pisał on, że chce nowego potworka dla profesji magicznych <coś pomiędzy queen a fire woman z tego co pamiętam>, właśnie z tego potworka mógłby leciec Sprite Wand. Temat ten był wąłkowany wielokrotnie, władze APO nic z tym nie robią, ale nie wolno im tego zarzucać, gdyż mają naprawde dużo roboty na głowie.

No tutaj się zgodze;)

Co do tematu to rownież jestem na tak :)

Urozmaici to grę ;)

Angu$ XD
03-01-2010, 14:31
To dobry pomysł. Teraz u soni s wand jest za tani i nie opłaca się go sprzedawać. Jedynie innym graczom.
Wanda można by dodać do loota z mad dogów rzadko/średnio. I by było dobrze:)

Marcelllo
03-01-2010, 14:48
Jestem na tak, bo pomimo questa od 150 poziomu to dużo osób nie posiada takowej dla siebie a co dopiero mówić o sprzedaży... :) Kiedyś leciała z demon lordów lecz ją cofnięto...

Karpek
03-01-2010, 14:59
Jestem na tak, ale 50cc to troche za dużo, dobrą ceną byłoby 30cc :).

Dark Devorious
03-01-2010, 15:15
Dobry pomysl , jestem na TAK. Ale nie do 50cc , tak maksymalnie do 30 :)
Z mistic scarabow moglyby wypadac :>

Axelo .
03-01-2010, 15:31
Krótka piłka, dobry pomysł. Zdecydowanie tak, przyda się bo serio trudno jest kupić s wanda za mniej niż 70 cc.

.Bart.
03-01-2010, 16:15
Cena 30-40cc u Sonii była by chyba w sam raz. Jak by wypadała z MSów/Mad Dogów/MSC/Queen/FW które bije się po kilka to jej cena by zaraz spadła, s wand mógłby wypadać z bossów typu Master Atom/Omen.

Można by było dodać jeszcze inna rózgę która byłą by do 100 lv i miała też w miarę przyzwoite obrażenia ..:] żeby nowy gracz (bez kasy z allegro mógł się wybić ,bo nie ma co ukrywać wand to podstawa;/)
Przecież jest Magic Staff, prawie niczym nie różni się od Sprite Wanda tylko jest z questa od 80 levela, bije się z niego trochę mniej i jest tańszy.

Assassin Mateusz
03-01-2010, 16:20
Bardzo dobry pomysl... Oby wszedl w zycie ;)

saori
03-01-2010, 16:25
hm w sumie mozna by zaryzykowac i zrobic cos podobnie jak na real jest tzn. wychodzisz na main i taka jaka wybierzesz sobie profesje takie dostajesz eq tzn dostosowane do profki. np sork - wand + troche manasow, drut to samo, pall - jakas kusza i bolty + manasy a knight - sword/axe/club + shield + uh.

a co do propozycji diamonda jestem na tak bo taka profesja magiczna z dupy wytrzasnie kase na wanda.. ;\ chyba ze ma kumpli co kupia ale gracze ktorzy dopiero zaczynaja swoja przygode z apo nie maja z czego bo co kupisz za 3cc? :| troche mp a do expa wand tez potrzebny na poczatku

Zarexoholik?
03-01-2010, 17:01
Pierwszy twój ciekawy temat/post. Mogliby dodać sprite wanda do loota z Wise Manów.

Ernesto
03-01-2010, 18:42
Cena 30-40cc u Sonii była by chyba w sam raz. Jak by wypadała z MSów/Mad Dogów/MSC/Queen/FW które bije się po kilka to jej cena by zaraz spadła, s wand mógłby wypadać z bossów typu Master Atom/Omen.

Przecież jest Magic Staff, prawie niczym nie różni się od Sprite Wanda tylko jest z questa od 80 levela, bije się z niego trochę mniej i jest tańszy.

jeszcze co moze cena konkurowac z golden bootsami ? przesada mysle ze z 10cc powinna kosztowac napewno nie po 25 + ... mysle ze ruzgla dla low lvl to i ze slabych potworow jak mad dog czy choc monster skeleton a nie z wise czy omena ...

..:TaLoS DrUid:..
03-01-2010, 19:25
Jestem na tak.
Cena niech wynosi z 30cc i bedzie super..

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
03-01-2010, 19:40
Echh te czasy gdy s wand 2cc kosztował... mogliby dodać do loota z orsha i bylby spokój.

truck3r
03-01-2010, 20:00
Jestem na wielkie TAK dobry pomysł, tylko mogłyby lecieć tylko z orszów, mad dog'ów i ms'ów no i może wise man... Dobry pomysł:cool:

Veres
03-01-2010, 20:12
S wand u soni chodzi chyba 25cc a dlaczego mówisz ze nie wylatuje potworków ? Jest taki jeden "Apocalipto".

Jaraox
03-01-2010, 20:15
W sumie to jestem na tak ale nie więcej niż 10cc bo to i tak dużo. Chodzi o to żeby cena tego wanda spadła bo low lvl musza biegać z jakimś gównem a to się im przyda. Loot z orshów i powiedzmy ms... Jest to w końcu różczka low lvl

ARMEDIS
03-01-2010, 21:28
cena 50cc jest bardzo dobra quest w city na sprite wanda musiałby zostać , jeżeli był by NPC który skupuje tą ruzge byłaby ona bardziej pożądana.

Mitek
03-01-2010, 21:44
Powinni przwrocic Sprite Wanda z dli. Mozna by bylo poloocic. Pamietam jak mialem tego kilka bp i nie wiedzialem co z tym robic. :P

Badzjos
03-01-2010, 22:22
Kiedyś sprite wandy żadko bo żadko, ale leciały z demon lordów, mogliby to przywrócić, bo czasami zdaje mi się że więcej jest nawet c arrow niż sprite wandów na servie. No i cena u soni 20-25 cc byłaby dobra chyba

Azielu$
04-01-2010, 15:51
Cena sprite wanda u soni jest żałosna. :c Powinni ją podnieść do 15-25 cc.

diamondback
04-01-2010, 23:54
Odświeżam , piszcie swoje opinie na ten temat i głosujcie w sondzie ,może coś wspólnie zdziałamy :) !!

PODNIEŚĆ CENE SPRITE WANDA I DODAĆ DO LOOTU KTÓREGOŚ Z POTWORÓW!

.Panicz.
05-01-2010, 00:55
Jestem na TAK!
Powinni zrobić Update dla postaci z mniejszym poziomem doświadczenia,wtedy nie będzie allegro kidów :D
Bo w przedziale 100-200 lvl,nie da się uzbierać kasy na manaski,oraz jakieś fajne eq :p
Nie mówię o 15-100 lvl,to już jest totalna porażka... Skąd 15 lvl weźmie na manasy? (Nowy gracz)... :(

Wassup
05-01-2010, 02:29
Co do Sprite Wand były już różne tematy dot. jej sprzedaży oraz dropienia. Jestem na tak oczywiście cena powinna wzrosnąć a dla low lvl 15- 100 powinna być jakiś inny wand, np. te które są z RL Tibi powinny mieć większy dmg to by wystarczało.

@Down
Dlatego powinny być wandy te z sklepu z manasami:

Wand Of Inferno, Wand Of Plague, Tempest Rod etc.

Nie wiem po co w ogóle nabijasz posta, jak Ty w Tibie nie grasz, i Ciebie to nie dotyczy ale to szczegół.

Nic. Nie gram w Tibie.

Co byś zrobił... bla bla bla

@topic
No widzisz Diamond jak chcesz to potrafisz dlatego zaznaczę NIE, ale myślę, że po prostu powinni przywrócić loot z Demon Lordów i tyle, każdy miałby problem z głowy:cool:

JEBAĆ barce:mad: