Zaloguj się

View Full Version : Kostel (Sasykk) [ironia]MISTRZ PVP[/ironia] part 3

Azielu$
03-01-2010, 15:35
Można się było domyślić, że powstanie kolejny temat o 'wspaniałym' pvp kostela. Jak większość wie, kostel dostał bana po nakręceniu części drugiej, dlatego musieliście tak długo czekać.
Tak więc zaczynamy! Odpalamy! Jesteście gotowi? No to jazda. :>
http://www.speedyshare.com/files/20119828/kostel_3_-_uciekajacy_kurczak.rec

Sasyk
10-01-2010, 10:25
Aziel a moze pokazesz jakies woje filmiki z twoim pvp przed dp?? jak bylismy w 4 osoby przed dp wszytskie cie laly a ty uciekales na map clicku i kazdy uh trafiony :>? najlepiej na kogos patrzec, a ty lepiej popatrz na siebie

skoro ja i moje pvp jest ironiczne to ty i twoj pysk jaki jest ?? idiotyczny? porownywalny do idiotyzmu ? nie to jest idiotyzm. z mojej strony to tyle

adrian rook xD
10-01-2010, 11:22
;o
ZAL! XD

Part 3 najlepsze z 3 części. _/ pjona

Azielu$
10-01-2010, 11:41
Aziel a moze pokazesz jakies woje filmiki z twoim pvp przed dp?? jak bylismy w 4 osoby przed dp wszytskie cie laly a ty uciekales na map clicku i kazdy uh trafiony :>? najlepiej na kogos patrzec, a ty lepiej popatrz na siebie

skoro ja i moje pvp jest ironiczne to ty i twoj pysk jaki jest ?? idiotyczny? porownywalny do idiotyzmu ? nie to jest idiotyzm. z mojej strony to tyle

Trzeba mieć skilla dziewczynko ;) I wcale nie chodzi mi o skilla w naciskaniu hotkey'ów :O! Poza tym bardzo mi przykro (ciebie pewnie też to zasmuci) nie umiem się uhać biegnąc map clickiem, a co dopiero żeby każdy uh wchodził. :) Nawet twój scar tego nie potrafi, więc 'czym mordeczke jusz'. Moje pvp i pysk w porównaniu do twojego są bossssskie. >: