View Full Version : Nowa tarcza
Mam propozycje żeby server posiadał nową tarcze.Na niektórych serverach juz jest ona. Nazywała by sie Eagle Shield dawała by z 55 defa i np 8 % mniejsze obrazenia od Magi co o tym myslicie
nie ma zadnej tarczy o jakichkolwiek wlasciwosciach magicznych mogliby taka zrobic w ogole dawno nie robili nowego questu na tarcze heh
Nie! Kojarzy mi się to z OTS'ami typu: Mazurski. Poczekajmy do uptad'u, który nie długo będzie.
Dżablona
03-01-2010, 16:42
jestem na tak,ale żeby dawała np 3% mniejsze obrażenia od magi
Eryel v0.2
03-01-2010, 16:48
Można by było zrobić o innych właściwościach.
I inaczej by się nazywał, nie będziemy robić z apo mazurka :\
Mam propozycje żeby server posiadał nową tarcze.Na niektórych serverach juz jest ona. Nazywała by sie Eagle Shield dawała by z 55 defa i np 8 % mniejsze obrazenia od Magi co o tym myslicie
jak yo nub tygrys napisal ze oni od nas sciagaja ... tak wiec i tak narazie nie zrobia nic nowego a papugowanie od innych nie wchodzi w gre mozesz tylko pomarzyc ;]
Dark Devorious
03-01-2010, 16:53
Jestem na NIE ! Chyba Cie pogielo z takimi wlasciwosciami ;f Knight bylby niepokonany z ta tarcza ...
Moglaby powastac nowa tarcza, ale nie eagle, bo mi sie nie podoba. ^^
Mogła by jakaś powstać tylko jaka???Jak macie jakiś pomysł to życzę aby się wam udało...:):):):):)
Nazwa odwalona od Mazurskiego a apo zawsze było od niego lepsze i stac go na wymyślenie czegoś lepszego.
widze ze wiekszosc osób na nie ale poprostu chcialem pomuc ek jest na h'lvl ma najgorsze pvp a z tą tarcza miał by szanse quest mogł by byc 1500 czy jakos tak
Po co? bh jest dobre - zaznaczyłem bh mi wystarcza a po co więcej ..
Elite Vegox
03-01-2010, 17:37
A nie lepiej dodac to do bh ??? xD. znaki
Poczekajcie na update !
Nie dawajcie propozycji tylko poczekajcie ;)
ek jest na h'lvl ma najgorsze pvp
sorry ale tu przegiales xd jezeli umie sie grac ek to nawet allegro kid ktory ma 1.5k ms/ed/rp nie potrafi zlozyc 1k ek. ta tarcza troche by ulatwila gre w sumie to dobrze
Dżablona
03-01-2010, 18:09
Poczekajcie na update !
Nie dawajcie propozycji tylko poczekajcie ;)
a kiedy ma być te uptade??
03-01-2010, 18:57
Jestem na tak, ale bez przesady!! 8%?!?!?! Pogięło? 3% max... zauważ, że jak masz kaptur, pandemkę, perfekt amulet i might ringa to masz w sumie -31% obrażeń? A jakby ktoś wziął 2 tarcze to człeniu masz -47%? Prawie połowa obrażeń... To by taki 1000ek blokał omena z 1 sio...
Jestem na tak, ale z tą zmianą.
Patryk1441
03-01-2010, 18:59
Jak wiesz nie wszystkie profesje nosza tarcze a 8% od magii to bardzo duzo wiec palek by ucierpial i to mocno. Fakt bolt jest mocny ale 8% hmm.
Na nie.
tak jak dacie pallowi jedno reczna kusze .....
NIEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!
Anusiak Wielki
04-01-2010, 15:27
Omindus mam pytanie do Cb:
Czy APO to Mazurski OTS >>>???<<<
Jestem na nie. Moim zdaniem bh wystarcza... Nie trzeba dodawać nowej tarczy. :)
Mi tam bh wystarcza ;p
Jest już za dużo tych itemów magicznych, więc nie.
Songoku v.2.0
05-01-2010, 19:05
styknie bh
jakis inny item moga dac
pzdr
Fragmakers
05-01-2010, 19:12
Ey, naucz się dodawać ankietę, bo można wszystkie opcje zaznaczyć ;p
Jestem za wszystkimi opcjami :<
A tak na prawdę, to myślę, że tych "kombinowanych" itemów i tak jest za dużo.. :D więc nie.
Seth Drut
05-01-2010, 19:29
co do tarczy to mozna by jakas dodac, ale nie eagle ;s
i zeby miala tak 3-4% ochrony,bez przesady
widze ze wiekszosc osób na nie ale poprostu chcialem pomuc ek jest na h'lvl ma najgorsze pvp a z tą tarcza miał by szanse quest mogł by byc 1500 czy jakos tak
jezeli chciales dodac ta tarcze dlatego ze twoim zdaniem ek ma najgorsze pvp, to masz zly powód xd
ek ma najlepsze pvp, o ile ktos umie nim grac ;)
dalem "tak, ale za zmianami"
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.