View Full Version : I co teraz?
[03/01/2010 15:10] Gellert -> Woder Bone was banished because of Dzielenie konta.
Dopiero co mu oddali konto łamiąc własne zasady, a on już łamie kolejny poważny pkt regulaminu... Jest takie przysłowie: "Kto raz zostaje złodziejem, zawsze nim będzie", to samo tyczy się łamania regulaminu i tutaj jest tego świetny przykład, woder nic się nie nauczył... Moim zdaniem jest to tylko udowodnienie słuszności wszystkich postów oczerniających decyzje o oddaniu mu postaci. Chyba ekipa apo powinna jeszcze raz przemyśleć czy jemu na prawde należy się oddanie tego chara :)
Dział Opinie & Krytyka, więc mam prawo wyrazić swoją opinię i skrytykować to co się ostatnio stało, więc proszę o nie kasowanie zaraz tematu bez powodu.
Chyba dołącze też sonde...
#Edit
Omg płaczecie i płaczecie. Jeśli dobrze mi się wydaje to nie grasz na APO, więc w ogóle co Cię to obchodzi.
Ja nie gram? Ogarnij, Wladca Smokow Here...
Omg płaczecie i płaczecie. Jeśli dobrze mi się wydaje to nie grasz na APO, więc w ogóle co Cię to obchodzi.
Dostał bana, ale dokładnie sprawy nie znamy. To jest tylko i wyłącznie decyzja administracji, której zmienić nie możemy, Santano napisał, że Woder Bone będzie sprawdzany zawsze.
Racja ziomus:D:D:D ale nic z tym nie zrobisz:<>:
jutro pewnie unban bedzie...
No Nie mam nic do powiedzenia Dziwne to jest bonkowi odali LVL EQ
Dla edzia nic ani eq ani nic co tu mówic
:|:|:|:|:|:|:|:| Trudno 20 dni odpocznie albo jak PIH Miesiąc
Santano w tym (http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=566093&postcount=22) poście napisał, że za 'jakiekolwiek użycie bota' dostanie delete.
P.S. ciekawe na ile dostał bana za dzielenie jak Pih dostał na miesiąc normalnie, a on ma mieć kilkakrotnie dłuższe O.o
Wnorekkk
04-01-2010, 07:40
"Postać Woder Bone jest teraz sprawdzana przy każdym zalogowaniu. Za jakiekolwiek użycie bota postać zostanie ponownie usunięta, kolejnej szansy nie będzie.
Ciekawe, czy Ekipa dotrzyma słowa, czy poraz kolejny Woder Bone się wykupi od Delete.
#KaZeK
Znając Ekipe, to pewnie wymyśla Mu karę pozbawienia EQ i xxx kcc ^^
"Postać Woder Bone jest teraz sprawdzana przy każdym zalogowaniu. Za jakiekolwiek użycie bota postać zostanie ponownie usunięta, kolejnej szansy nie będzie.
Ciekawe, czy Ekipa dotrzyma słowa, czy poraz kolejny Woder Bone się wykupi od Delete.
Jak wykupi to to już będzie totalny żal ;)
Woder dostał pewnie bana na miesiąc albo na dwa, skoro są dłuższe.
Nie powinno Cię to wogóle obchodzić. To jego sprawa - Tobie nic do tego. Lepiej martw się sobą a nie innymi.
Marcelllo
04-01-2010, 08:43
Nie no... Jak nie bot to shar... Teraz musi znaleźć inny sposób na expienie i zarabianie :D Co teraz będzie... Hmmm...? Oszustwa i hacking? :D
Powinni mu zabrać spowrotem :(
Nie no... Jak nie bot to shar... Teraz musi znaleźć inny sposób na expienie i zarabianie :D Co teraz będzie... Hmmm...? Oszustwa i hacking? :D
Powinni mu zabrać spowrotem :(
nie rozpedzaj sie tak ziam jak bys nie wiedzial on nie musi expic zeby miec kase ja albo ktos inny mozemy mu dac ? a ty juz pierdolisz o hackingu zalosne dziecko z ciebie ^^
Nie powinno Cię to wogóle obchodzić. To jego sprawa - Tobie nic do tego. Lepiej martw się sobą a nie innymi.
Skoro nas to nie powinno interesować to po co ten dział idioto? Temat Opinie&Krytyka jest po to abyśmy mięli możliwość wyrażać swoich opinii. Skoro Tobie nie pasuje to wyjdz. ;)
@edit
Jestem za tym aby usunęli mu konto.
No wiesz, ja tam jestem uzależniony od używania wosso i Woder zapewne też więc nawet za LH dostanie delete. Mi by sie nie chciało grać takim charem juz można powiedzieć ,,skończonym'' Takim charem mógłby grać jedynie bart. ;)
.Panicz.
04-01-2010, 15:04
No i bardzo dobrze :p
A tak w ogóle to co Was to obchodzi? :|
Może to pomyłka?? Ja kiedyś również miałem podobny problem,logowałem się z 2 komputerów (były dwie lokalizacja miasta... ;)) Ale wszystko zostało wyjaśnione. Mam nadzieję że temat zostanie usunięty :rolleyes:
Następny durny temat... Nie dostał bana za bota to po ch*j płaczesz? btw. podobno Woderem nie gra juz Franeq tylko ktoś inny. :)
Anusiak Wielki
04-01-2010, 15:24
Wg. mnie dobrze ze zalozyl..
Ten dzieciak woder allegro kid delte powinien miec nie dosc ze dzielenie konta i jeszcze bot na auto exp -.-
Bo 10latek ma 2klvl to mu nie usuna?
Niech sie GM lepiej wypowie
aha to za cave delte?? :D xD
A ps. a co Wy sie martwicie kimś, sami pilnujcie siebie bo teraz to WY idziecie za kogoś a ta osoba to i tak to gdzieś ;P
Zastanawiam się skąd bierze sie u Was tak wielkie zainteresowanie innymi ludźmi ; o. Żądacie sprawiedliwości potraficie tylko i jedynie oskarżać innych, w rzeczywistości sami jesteście oszustami bo jak wiadomo ponad 50% graczy używa jakiś pomocy w grze. Jak dla mnie temat zbędny, jeżeli ten cały Woder Bone zrobił coś złego w końcu stanie się coś co przerwie jego proceder.
Dobra nie płacz już... Tak jak napisał Santano - Przy kolejnym użyciu bota dostanie delete a to chyba nie był ban za boty?
Nie powinni oddawac mu chara. Zlamal regulamin, a administarcja nie dotrzymuje ,,umowy".
Następny durny temat... Nie dostał bana za bota to po ch*j płaczesz? btw. podobno Woderem nie gra juz Franeq tylko ktoś inny. :)
Azielu$ kto cię tak skrzywdził powiedz mi?? Jest mi bardzo przykro, że musze czytać twoich wypowiedz no ale coż zrobić. Wydaje ci się że jesteś mądry otóż cię zdziwie niestesty nie jesteś. Myślisz że pozjdałeś wysztkie rozumy, po to jest ten temat aby dyskutować a ty pier.. o tym że temat do usunięcia. Tym już się zajmie administracja. :o
Azielu$ kto cię tak skrzywdził powiedz mi?? Jest mi bardzo przykro, że musze czytać twoich wypowiedz no ale coż zrobić. Wydaje ci się że jesteś mądry otóż cię zdziwie niestesty nie jesteś. Myślisz że pozjdałeś wysztkie rozumy, po to jest ten temat aby dyskutować a ty pier.. o tym że temat do usunięcia. Tym już się zajmie administracja. :o
1. Gdzie napisałem, że temat do usunięcia?
2. Ogarnij pisownie.
3. Nie bądź takie hop do przodu, bo ci tyłu zabraknie. Wyraziłem swoją opinię, więc wal się na ryj. :(
p.s. Skrzywdzili mnie twoi rodzice tym, że wydali cię na świat.
#topic
I tak temat zostanie zamknięty jak inne. :) // Belhior ciesz się transie. ;)
sami widzicie że woderek nie zasługuje na odzyskanie chara skoro w krótkim czasie dostał kolejny ban związany z REGULAMINEM naszego apo.
Zarexoholik?
04-01-2010, 16:50
Pisałeś, że ty tylko piszesz na forum, a gra twój brat. : / Kłamca zawsze będzie kłamcą. :)
#Topic
A chuj cie to obchodzi? :O !
Memphisss
04-01-2010, 17:29
moim zdaniem jest to niesprawiedliwe jak i wiele innych spraw (np oddawanie lvl po hacku...kumplowi oddali a mi z 700 lvl na 431 zjechali i nie oddali...bo powiedzieli ze nie moga tak zrobic dodam ze odzwo mialem hack tylko na tym koncie a logowalem sie na jeszcze 3)
widac ze niektora osoby na apo sa "nietykalne" i nic na to nie poradzimy
niestety......korupcja....
pozdrawiam Memphis
^Akynaoo
04-01-2010, 18:04
Dopiero co mu oddali konto łamiąc własne zasady, a on już łamie kolejny poważny pkt regulaminu... Jest takie przysłowie: "Kto raz zostaje złodziejem, zawsze nim będzie", to samo tyczy się łamania regulaminu i tutaj jest tego świetny przykład, woder nic się nie nauczył... Moim zdaniem jest to tylko udowodnienie słuszności wszystkich postów oczerniających decyzje o oddaniu mu postaci. Chyba ekipa apo powinna jeszcze raz przemyśleć czy jemu na prawde należy się oddanie tego chara :)
Dział Opinie & Krytyka, więc mam prawo wyrazić swoją opinię i skrytykować to co się ostatnio stało, więc proszę o nie kasowanie zaraz tematu bez powodu.
Chyba dołącze też sonde...
#Edit
Nie wiem ile razy mam mowic, ze ponioslem duza strate w postaci eq i odjetych lvli za zwrot Wodera. Przeciez to logiczne, ze ja jestem na straconej pozycji, zyskal tylko serwer:
1. 500kcc mniej na serwerze.
2. Hlvl odpadl z czolowki.
Co do Ciebie Badzjos, niedlugo ja zrobie temat o Tobie. Mysle ze bedziesz bardzo zdziwiony : )
^Hmm^ o.O
04-01-2010, 18:08
@up
ekipa stracila na oddaniu chara Tobie
Dostal bana to delete account najlepiej. Nie tylko Wodera tylko calego acc...
GooHooNe
04-01-2010, 18:29
Ehh poprostu żal jak mi DOSTAŁEM HACKA NA SUNRISE HOPE
GM nie zareagowali pisałem o zwrócenie lvl
Jak Gadał Z woderem na Ventriloo To gadał że ma jeszcze 3 lub 4 postacie na wypadek DELETE
Powiedział że ma sporo kasy więc go to wali...
@wszyscy up
Co was to ***** obchodzi , że on dostał tego je.banego unbana ? Zazdrościcie mu ? Omg co za dzieci ...
@topic
Nie ma to jak zaganiać i jeździć po kimś mówiąc : 'bot' , 'cave' itd,itp samym ich używać nie ?
Skryper.!
04-01-2010, 19:34
Nie wiem ile razy mam mowic, ze ponioslem duza strate w postaci eq i odjetych lvli za zwrot Wodera. Przeciez to logiczne, ze ja jestem na straconej pozycji, zyskal tylko serwer:
1. 500kcc mniej na serwerze.
2. Hlvl odpadl z czolowki.
Co do Ciebie Badzjos, niedlugo ja zrobie temat o Tobie. Mysle ze bedziesz bardzo zdziwiony : )
jestes na straconej pozycji bo sam sobie na to zasluzyles;) trzeba bylo nie jechac na cave. I co mowiles ze masz na to "wyjebane" a posrales sie w gacie<3
W ogole nie powinno byc takiej sytuacji. Byla mowa ze za cave jest delete i nie ma odwołania. i CO? Badzjos dobrze robi, ze zaklada te tematy;)
I co znowu zlamales punkt regulaminu? I na ile ban? Czemu nie delete za złamanie po raz kolejny po odbanowaniu za powazne przewininie?
Moze gmowie sie wypowiedza jaki byl prawdziwy powod odbanowania a nie sobie w kulki lecicie.
I co pewnie znowu zamkniecie temat albo usuniecie mojego posta tak?
Super. Nie pozdrawiam
^Akynaoo
04-01-2010, 19:47
Ehh poprostu żal jak mi DOSTAŁEM HACKA NA SUNRISE HOPE
GM nie zareagowali pisałem o zwrócenie lvl
Jak Gadał Z woderem na Ventriloo To gadał że ma jeszcze 3 lub 4 postacie na wypadek DELETE
Powiedział że ma sporo kasy więc go to wali...
Nie przypominam sobie zebym kiedykolwiek z Toba rozmawial...
jestes na straconej pozycji bo sam sobie na to zasluzyles;) trzeba bylo nie jechac na cave. I co mowiles ze masz na to "wyjebane" a posrales sie w gacie<3
W ogole nie powinno byc takiej sytuacji. Byla mowa ze za cave jest delete i nie ma odwołania. i CO? Badzjos dobrze robi, ze zaklada te tematy;)
I co znowu zlamales punkt regulaminu? I na ile ban? Czemu nie delete za złamanie po raz kolejny po odbanowaniu za powazne przewininie?
Moze gmowie sie wypowiedza jaki byl prawdziwy powod odbanowania a nie sobie w kulki lecicie.
I co pewnie znowu zamkniecie temat albo usuniecie mojego posta tak?
Super. Nie pozdrawiam
Delete dostane po kolejnym banie za bota. Zacytuj jakiegokolwiek mojego posta, na ktorym wywnioskowales ze 'posralem sie w gacie'. Badzjos bardzo dobrze robi zakladajac takie tematy. Dzieki niemu cleanerzy maja okazje wykazac sie przy usuwaniu na bierzaco tego spamu, co pomoze im w awansie na moderatorow. Sam Badzjos powinien spojrzec najpierw na siebie, zanim ocenia innych. Sam sharuje tyle ze z jednego ip.
Zbigniew Wodecki
04-01-2010, 19:49
miał bota, to dali mu za dzielenia konta. Dalej to samo, a gdyby to był jakiś 500 lvl, to i tak by dostał delete, więc spokojnie, wbijesz 2k lvl, mozesz bocic na glackach, jak cie przylapia, to musisz zaplacic ;)
Delete dostane po kolejnym banie za bota. Zacytuj jakiegokolwiek mojego posta, na ktorym wywnioskowales ze 'posralem sie w gacie'. Badzjos bardzo dobrze robi zakladajac takie tematy. Dzieki niemu cleanerzy maja okazje wykazac sie przy usuwaniu na bierzaco tego spamu, co pomoze im w awansie na moderatorow. Sam Badzjos powinien spojrzec najpierw na siebie, zanim ocenia innych. Sam sharuje tyle ze z jednego ip.
Nom, pewnie, sharuje aż miło lvle wpadają. Ale przyznaj że "jeb*e" cie strata tych 500kcc... Jakbym zrobił teraz kaptur i licząc wszystko co zarobiłem i co mam to 500kcc w 3 miechy zrobiłem od 1100-1500lvla, więc dla Ciebie to jest jeszcze szybciej. 100 lvli na wardach to obczaj jak Torus choćby wbija :)
Ja nie jechalem na cave po zmianie regulaminu, dla mnie jak cos jest tak jasne to nie ryzykuje, wiedziałeś co robisz i dlatego własnie powinni dać delete, a tym tematem chciałem udowodnić że niesłusznie pzrywrócili Ci chara skoro sharujesz dalej, a chara obstawiam że sprzedasz bo po co Ci taki który dostanie delete za next bota bez którego nie bedziesz umiał grać.
Co do mnie jak zaraz pewnie napiszesz jeśli gram na bocie, to dostałbym bana, podobno Santano sprawdza mnie za każdym razem bo info do niego na gg poleciało od Kasana że mam bota, i on sam powiedział że mnie sprawdza :) Ile razy było tak że Mortiis sprawdzał mnie w nocy 2-3 czy mam auto uha czy coś w tym stylu o co mnie oskarżają, a bana jak nie było, tak nie ma...
Jeśli chodzi o sharowanie, to jeśli to robie to bana dostane, ale ja nie byłem na celowniku za cave, więc gdybym miał taką sytuacje to troche może bym przystopował nie? Dział Opinie & Krytyka więc miałem prawo załozyć taki temat, jeśli masz coś na mnie poparte czyms więcej niż rozmowy z moim młodszym bratem na skype to proszę :)
Skryper.!
04-01-2010, 21:09
Tak skoro jak to okresliles masz w to "wyjebane" to czemu sie odwołujesz? No tak tak teraz mow ze dostales delete nie za cave tylko za bota. W pore sobie wymowke na forum wymysliles. Nawet twoje pieski mowily ze za cave;/
To jest dzial opinie/krytyka wiec nie rozumiem czemu tematy, ktore nie sa obrazliwe tylko wyrazaja kogos zdanie na jakis temat ma byc usuniety co? Zmiencie tytul dzialu na: Opinie/krytyka serwera z dopiskiem ze wszelkie tematy nie w smak administracji beda usuwane;)
Akananto
05-01-2010, 01:25
Wchodze i czytam co Wy piszecie, i sie zastanawiam czy zazdroscicie? Jezeli ktos ma jeszcze tu problem w tym temacie to niech dzwoni do mnie na komórke i sobie porozmawiamy , po telefon na priv, hejcia
Szczerze to nie powinni oddac juz postaci Woderowi nie chodzi o to ze go nie lubie poprostu Mortiis i reszta pisza co innego a robia co innego dla mnie to jest glupota ;/
Wchodze i czytam co Wy piszecie, i sie zastanawiam czy zazdroscicie? Jezeli ktos ma jeszcze tu problem w tym temacie to niech dzwoni do mnie na komórke i sobie porozmawiamy , po telefon na priv, hejcia
Nie rozkmniniasz ze to żadna zazdrość? Każy ma prawo do wyrażenia swojej opinii więc możemy również skrytykować to że mimo jasnego zapisu w regulaminie oodali Ci chara... W dodatku po oddaniu sobie sharujesz i masz na to "wyjebane" jak powiedziałeś, to po co płaciłeś 500kcc...
A i nie rozumiem po co do Ciebie dzwonic?
Akananto
05-01-2010, 23:39
Nie rozkmniniasz ze to żadna zazdrość? Każy ma prawo do wyrażenia swojej opinii więc możemy również skrytykować to że mimo jasnego zapisu w regulaminie oodali Ci chara... W dodatku po oddaniu sobie sharujesz i masz na to "wyjebane" jak powiedziałeś, to po co płaciłeś 500kcc...
Kolego z internetu, chyba nie do tej osoby co trzeba napisałes
^Akynaoo
05-01-2010, 23:52
Chyba Twoj brat zalogowal sie na Twoje konto na forum i odpisal, nie wiedzac do kogo o,O Co do tej wzmianki o zapisie w regulaminie to owszem, moze i tam jest napisane o delete za uzywanie cave bota, ale czy jest napisane, ze administracja nie moze dojsc do porozumienia z graczem, ktory jest gotowy poniesc wymierne co do czynu straty w lvl/eq? Nie, wiec nie wiem o co sie plujesz. Rozumiem jezeli by mi zwrocono Wodera z normalnym lvlem i z wszystkim co bylo na nim - ok mialbys prawo miec jakies pretensje, ale jesli moje eq zniknelo z serwera, a lvle od 2176 do 2276 musze bic ponownie, to czemu niby uwazasz, ze nie odczulem kary w zamian za odblokowanie? Co do sharowania to nie sharuje, to byl jednorazowy przypadek, w ktorym w ciagu jednego dnia logowalem sie z dwoch roznych ip.
Chyba Twoj brat zalogowal sie na Twoje konto na forum i odpisal, nie wiedzac do kogo o,O Co do tej wzmianki o zapisie w regulaminie to owszem, moze i tam jest napisane o delete za uzywanie cave bota, ale czy jest napisane, ze administracja nie moze dojsc do porozumienia z graczem, ktory jest gotowy poniesc wymierne co do czynu straty w lvl/eq? Nie, wiec nie wiem o co sie plujesz. Rozumiem jezeli by mi zwrocono Wodera z normalnym lvlem i z wszystkim co bylo na nim - ok mialbys prawo miec jakies pretensje, ale jesli moje eq zniknelo z serwera, a lvle od 2176 do 2276 musze bic ponownie, to czemu niby uwazasz, ze nie odczulem kary w zamian za odblokowanie? Co do sharowania to nie sharuje, to byl jednorazowy przypadek, w ktorym w ciagu jednego dnia logowalem sie z dwoch roznych ip.
Nikt nie wchodził na moje konto bo nikt prócz mnie nie ma hasła :) Po prostu zobaczyłem podobne nicki i w pośpiechu odpisałem...
A weź zobacz sobie zapisy w kodeksie karnym choćby, jak jest za coś kara, to jest tam też zapisana możliwość odwołania się od niej, warunkowe zwolnienie itp, a w regulaminie na apo nie było nic takiego, czyli można to rozumieć jako brak takiej możliwości odwołania się czy coś w tym stylu.
Co do sharowania to ja dziennie loguje się może z 2-3 ip, bo każde wyłączenie się liveboxa powoduje zmiane ip i bana za sharowanie nie mam, można to po prostu sprawdzić, więc na tej podstawie to ja Ci nie wierze jakoś
Nie wiem do czego doży ten temat
najlepiej jak by ktoś już go zamkną ...
GooHooNe
06-01-2010, 16:20
Heeh Woder Delete u mnie by dostał PIERWSZY Za Sharing/\Boty itp
Nie wiem do czego doży ten temat
najlepiej jak by ktoś już go zamkną ...
Aha :(
@Topic
Nie rozumie decyzji gmwo co oddania postaci woderowi. Jezeli w regulaminie jasno jest napisane ze sa delete za cave bota wiec raczej postac nie powinna byc zwrocona. Tak na marginesie to wy mu oddajecie chara a on ma was w dupie i sharuje :) Gratuluje "madrych" decyzji.
Lord Morgan.
06-01-2010, 18:00
Blaaaaaa Blaaaaaaaaa Blaaaaaaaaaaaa...
Delete teraz nie powinnien dostac bo jak by dostal bana za boty owszem delete -.- a dostal bana za dzielenie to nie Bot <--- Zal dupe Sciska boty?? HUAUHSHUASHUAHUSHUAUHShu Nie ma delete i chu* _/
Skryper.!
06-01-2010, 18:29
Blaaaaaa Blaaaaaaaaa Blaaaaaaaaaaaa...
Delete teraz nie powinnien dostac bo jak by dostal bana za boty owszem delete -.- a dostal bana za dzielenie to nie Bot <--- Zal dupe Sciska boty?? HUAUHSHUASHUAHUSHUAUHShu Nie ma delete i chu* _/
jestes debilem czy tylko udajesz?
Dostal delete>zostal odbanowany>po paru tam dniach ban za dzielenie konta.
Jaki wniosek? Delete. Znow nie przestrzega regulaminu.
jestes debilem czy tylko udajesz?
Dostal delete>zostal odbanowany>po paru tam dniach ban za dzielenie konta.
Jaki wniosek? Delete. Znow nie przestrzega regulaminu.
Napewno nie udaje :) Zareczam Ci ze jest debilem i to takim 100procenyowym :)
Nowe zasady regulaminu zostały jasno wprowadzone "Za cave bota delete".
I odwołujecie się zabierając mu eq i 100 poziomów. Nie jest to równo warte wyboconej postaci, a na pewno nie jest to równe łamaniu regulaminu, bo dojdzie do tego, że bana za bota będzie można wykupić za 100kcc...
Nie dość, że dostał ultimatum na zasadzie kolejnego cave-ostateczny delete bez możliwości odwołania się do niego, to teraz łamie kolejny punt regulaminu. Zgadzam się z autorem wątku iż nie powinien odzyskać postaci.
Ej no kur*a, dopierdalasz się do niego jak pies do kiełbasy. Jestem pewien, że sam bocisz, a udajesz niewinnego. Franeq poniósł ogromne straty, większość z was nie widziała nigdy połowy tej kasy którą miał... Chuj Was obchodzi czyjaś postać. Wytykacie błędy innym, a samo robicie dosłownie to samo. Zastanówcie się ludzie co piszecie :|. Jesteście tak wkurwiający, że aż mnie w dupie ciśnie.
Franeq, sraj na nich to dobrze na tym wyjdziesz ;]
Franeq poniósł ogromne straty, większość z was nie widziała nigdy połowy tej kasy którą miał...
http://i45.tinypic.com/95u5wx.jpg
Ja jestem tą drugą połową...
Jestem pewien, że sam bocisz, a udajesz niewinnego.
Prócz auto manasa na Broxie żadnego innego bota na żadnym z innych charów nie było. No może poza Adasikiem gdzie trochę pomagałem sobie skillując :D
Jesteście tak wkurwiający, że aż mnie w dupie ciśnie.
To zrób jak "two girls one cup" KLIK http://free2g1c.com/
Ogólnie Apo schodzi na psy
Myślałem, że tu jakiekolwiek zasady będą, a nie " kup sobie lvl za kase"
1 lvl 2 zl, promocja weź hurtem 1k lvl zapłać 500 zł.
Jak tak zabieracie (z jakieś 10% kasy i lvl z postaci) to jutreo też sobie cave ustawie. I po złapaniu po roku, domagam się identycznej kary
xxxElteserxxx
06-01-2010, 23:19
Tak naprawde nie mam zdania na ten temat poniewaz skoro oddali mu hara to musial miec jakies dowody na to ze nie uzywal bota i dlatego administracja oddała mu konto.
To nie od nas zalezy co bedzie z Woder Bone. Wiadomo ze powinien dostac deleta bo na stronce pisze ze za cave bota odrazu delete zas widac jak juz wczesniej pisalem na czatboxie ze Santano pisze co innego a robi co innego ;/ od tej akcji z Woderem dla mnie slowa Santano nic nie znacza..
Zarexoholik?
07-01-2010, 07:24
To nie od nas zalezy co bedzie z Woder Bone. Wiadomo ze powinien dostac deleta bo na stronce pisze ze za cave bota odrazu delete zas widac jak juz wczesniej pisalem na czatboxie ze Santano pisze co innego a robi co innego ;/ od tej akcji z Woderem dla mnie slowa Santano nic nie znacza..
Pisze? Pisać można w danej chwili. Jak coś to 'jest napisane' lub 'Santano napisał'. Jesteś idiotą. [1] : /
'odrazu' ? Wtf? Jesteś idiotą! [2]
Dla mnie twoje wypociny na forum są tak wartościowe jak pusty vial. :)
Ktoś tu jest uzależniony i nie chodzi do szkoły by móc expić. :)
1942 07/01/2010 03:48:36 Ward
1942 07/01/2010 03:54:23 Ward
1943 07/01/2010 04:56:58 Ward
1944 07/01/2010 06:03:58 Ward
1944 07/01/2010 06:08:15 Ward
1944 07/01/2010 06:12:17 Ward
1944 07/01/2010 06:21:54 Ward
1945 07/01/2010 06:43:05 Ward
1945 07/01/2010 07:04:27 Ward
1945 07/01/2010 07:22:47 Ward
Czwartek. 7 stycznia 2010 roku.
#Topic
I co teraz?
Gówno. :)
Scix aka Tyrek
09-01-2010, 00:01
@up
XDDDDD
@topic
Wydaje mi sie ze ten ban był nie słuszny - Franeq odzyskał postać i od razu postanowił sharować? -.- Jeżeli faktycznie dzielil to napewno poniósł zasłużoną karę bo ban nie był na miesiąc tylko być może na 3-4 miechy. Badzojs sciska Cie że On odzyskał postać ? Ciekawi mnie co ty byś zrobił...
ty tak adas sie ni ciesz bo masz rla frajera ; o
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
09-01-2010, 12:56
O co sie napinacie? :OO Przecież i tak prędzej czy poźniej go straci ponownie
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.